Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe foto’s naar een album te verplaatsen

Een van de beste dingen aan de iPhone 7 is dat hij een uitstekende camera en enorme opslagruimte heeft. Wat is een betere manier om herinneringen aan speciale momenten vast te leggen dan door foto’s te maken?

Afstuderen, afstuderen, huwelijksreis, de eerste stapjes van uw kind, vandaag kunt u het allemaal vastleggen met uw telefoon. Als uw galerij echter druk is, kunt u overwegen uw foto’s in albums te ordenen.

Hoe verplaats ik foto’s naar een album?

Als je veel foto’s hebt die niet in een specifiek album staan, is het misschien tijd om orde op zaken te stellen. Als u vandaag de tijd neemt om uw foto’s te doorzoeken, hoeft u geen minuten door de galerij te scrollen om de foto te vinden die u morgen nodig heeft.

Voordat u begint, moet u de foto’s selecteren die u wilt verplaatsen. Er zijn verschillende manieren om dit te doen en we zullen de twee meest voorkomende uitleggen.

De eerste optie is om uw foto’s in te voeren en op deze pagina te blijven. U kunt ervoor kiezen om ze gesorteerd op jaren, maanden of dagen te bekijken. U kunt ook de optie Alle foto’s selecteren.

De laatste optie wordt echter niet aanbevolen. Je iPhone minimaliseert alle foto’s om er zoveel mogelijk weer te geven. Mogelijk kunt u niet zien welke foto u selecteert.

De andere optie is om uw foto’s te selecteren in het gedeelte Recent. Dat klopt, ook al heb je je foto’s niet in een album geplaatst, je iPhone heeft ze automatisch opgeslagen in de recente verzameling. Ga naar Mijn albums en klik vervolgens op Recent.

Het maakt niet uit welke optie u kiest, want de rest van het proces is hetzelfde. Nu moet u op Selecteren klikken in de rechterbovenhoek van uw scherm.

Selecteer alle foto’s die u naar een specifiek album wilt verplaatsen. Als u er per ongeluk een selecteert die u niet wilt verplaatsen, kunt u er altijd nogmaals op tikken en de selectie ervan ongedaan maken. Als u van gedachten verandert, kunt u ook op Annuleren tikken en uw foto’s later verplaatsen.

Toevoegen aan album

Nadat je alle gewenste afbeeldingen hebt geselecteerd, kijk je linksonder in een inloghoek. Raak het aan en er verschijnt een nieuw menu. Je kunt zelf kiezen wat je met je foto’s wilt doen. Scroll naar beneden en selecteer de optie Toevoegen aan album.

Alle albums die u hebt gemaakt, verschijnen nu op het scherm. Selecteer degene die je wilt. U kunt ook een nieuwe maken als u dat nodig acht.

Dat is het! Het is u gelukt om uw foto’s in slechts twee snelle stappen te verplaatsen. Het was niet moeilijk, toch?

Hoe foto's naar een album te verplaatsenVerplaats foto's naar het album

Anders

Een geweldig ding over de iPhone 7 is dat er meerdere manieren zijn om dingen te doen. In de finale kiezen velen voor de snelste optie. Sommigen geven echter de voorkeur aan het langste pad om ervoor te zorgen dat er geen fouten optreden. We wilden je ze allebei laten zien, zodat je zelf kunt beslissen.

De andere manier is om rechtstreeks naar het album te gaan waarnaar u uw foto’s wilt verplaatsen. Als het nog niet bestaat, kunt u er eenvoudig een maken. Tik gewoon op Inloggen en in de linkerbovenhoek. Je moet het een naam geven en dan kun je foto’s toevoegen.

Laten we er weer op terugkomen. Voer het gewenste album in en tik rechtsboven op Selecteren. Tik nu op het pictogram Toevoegen dat onderaan het scherm verschijnt.

Vervolgens kunt u foto’s uit uw galerij of uit een specifiek album selecteren. Tik op elke foto die je wilt toevoegen. Wanneer u klaar bent, tikt u op Gereed in de rechterbovenhoek van het scherm.

Kan ik een foto uit het album verwijderen?

U kunt ook een foto uit een album verwijderen. U kunt dit doen zonder het van uw telefoon te verwijderen.

Voer het betreffende album in en raak vervolgens de foto aan die u wilt verwijderen. In La zie je rechtsonder een klein vuilnisbordje. Wanneer u deze aanraakt, verschijnt er een menu. U kunt kiezen of u de foto uit het album wilt verwijderen of van uw telefoon.

Iedereen houdt van albums

Albums zijn een geweldige manier om uw herinneringen te ordenen en te verzamelen. De volgende keer dat u iemand foto’s van uw vorige vakantie wilt laten zien, hoeft u niet door duizenden foto’s te bladeren. Ga gewoon naar het album met de tag “Vakantie” en daar vindt u uw foto’s die op u wachten.

Terwijl sommige mensen hun albums graag een naam geven op maanden en jaren, ordenen anderen hun foto’s liever op thema. Welk type ben jij? Hoe orden je je foto’s? Deel gerust uw mening in de reacties hieronder.

Mục lục