Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe gebruik ik mobiele VPN op een laptop?

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Hoe gebruik ik mobiele VPN op een laptop?

U zou het op uw Windows-systeem moeten kunnen vinden door op de Windows-logotoets te drukken. Selecteer Virtuele particuliere netwerken (VPN) wijzigen in het vervolgkeuzemenu. De VPN-verbinding wordt toegevoegd zodra u op VPN toevoegen klikt. U moet alle benodigde informatie invoeren om uw nieuwe VPN-verbinding in te stellen voordat u op Opslaan klikt.

Kan ik VPN van mijn telefoon verbinden met een laptop?

Met “Any Proxy” (beschikbaar in de Play Store en App Store) kunt u de VPN-verbinding van uw telefoon delen met andere apparaten zoals Android, iOS en laptops.

Hoe verbind ik mijn Android VPN met mijn laptop?

Er is een manier om uw telefoon op USB aan te sluiten op de pagina met netwerkinstellingen door verbinding te maken via een USB-verbinding. Zorg ervoor dat u verbonden bent met internet en schakel dit in.

Hoe gebruik ik VPN op mijn laptop?

Je vindt de VPN door naar Instellingen > Netwerk en internet > VPN op de Windows-knop te gaan. Klik op de pagina VPN-verbinding toevoegen op Toevoegen. Het veld VPN-provider op de pagina is gemarkeerd (ingebouwd), zodat u hiervoor Windows kunt selecteren. U moet uw VPN ook de naam van uw verbinding geven.

Hoe maak ik verbinding met VPN op mijn laptop?

 • U kunt toegang krijgen tot de VPN via het menu Netwerk en internet.
 • Klik op Verbinden naast de VPN-verbinding.
 • Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord of andere inloggegevens in wanneer daarom wordt gevraagd.
 • Kun je verbinding maken met een VPN op een mobiele hotspot?

  Een ja kan gebeuren. Mobiele apparaten voor alle soorten deel- en tetheringactiviteiten moeten standaard over een VPN en PDANet+ beschikken. Uw mobiele telefoon kan uw verbinding controleren omdat de hotspot zo draagbaar is.

  Kan VPN werken met USB-tethering?

  Het gebruik van USB-tethering met een Android-telefoon/tablet en VPN’s is mogelijk met deze handleiding. U kunt dan vanaf het begin gebruik maken van de getunnelde (VPN) internetverbinding vanaf uw Android-apparaat.

  Kan ik mijn telefoon via VPN met mijn laptop verbinden?

  De Android-app kan worden geconfigureerd om verbinding te maken met een VPN. Open de app Instellingen. Zo werkt het: Tik op en tik op Meer… Een VPN-profiel maken. Tik op Verbinden zodra u uw gebruikersnaam en wachtwoord hebt ingevoerd.

  Bekijk de video Hoe u mobiele VPN op een laptop gebruikt

  Mục lục