Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe Google Camera (Gcam Mod) op Xioami Mi A3 te installeren

De derde generatie van Xiaomi’s cameragerichte smartphone, de Mi A3, is eindelijk beschikbaar.

Het is een van de beste budget-smartphones die je kunt kopen. Het maakt gebruik van een Sony IMX 586-sensor en heeft een drievoudige camera-opstelling aan de achterkant met 48 MP van de primaire sensor, 8 MB van de ultrabrede lens en 2 MP van de dieptesensor.

Met de set van drie camera’s kun je wonderen doen met je smartphone. Maar er is een ander bedrijf dat betere software-optimalisatie heeft en waarschijnlijk een betere app die het meeste uit deze camerahardware kan halen.

We hebben het over de Google Camera of de Gcam-mod, die beschikbaar is voor bepaalde apparaten en erg beroemd is. Er is bijvoorbeeld nog steeds veel vraag naar de Gcam-mod voor Poco F1, waar de smartphone vandaan komt.

Hoe installeer ik Gcam Mod op Xiaomi Mi A3?

Er zijn verschillende Google Camera-mods beschikbaar voor Xiaomi Mi A3, waaronder BSG, die enkele van de beste Gcam-mods biedt voor verschillende smartphonemodellen.

Ontwikkelaars als Arnova8G2 en BSG blijven eraan werken om ervoor te zorgen dat deze mods goed werken. Ze proberen bijna alles te laten werken zoals verwacht.

Dus nu kun je de perfecte Gcam Mod APK downloaden die beschikbaar is voor Mi A3. via deze link.

Nadat u de APK op uw telefoon heeft gedownload, tikt u erop en installeert u de app.

Zorg ervoor dat je de optie hebt ingeschakeld om APK van onbekende bronnen te installeren (je schakelt deze voornamelijk uit na het installeren van de APK).

Om de Gcam Mod te laten werken, moet u mogelijk de optie voor bewegende foto’s in de camera uitschakelen.

Omdat de stockcamera van Xiaomi Mi A3 behoorlijk indrukwekkend is, zul je niet veel verschil merken tussen de foto’s gemaakt met Gcam Mod en de stockcamera. Er zouden echter merkbare verschillen zijn.

Voor portretfoto’s geeft u misschien de voorkeur aan de Gcam Mod-app, omdat de algehele foto’s meer samengesteld zijn en de kleuren evenwichtiger zijn.

Leer hoe u Gcam Mod op Realme 5 Pro installeert.