Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe Google Chrome-extensies op een Android-smartphone te installeren

Wat als ik zeg: nu kunt u eenvoudig Google Chrome-extensies in de Android-browser installeren.

We houden allemaal van Google Chrome – ondanks dat we een RAM-eter zijn, hebben we allemaal Google Chrome geïnstalleerd en gebruikt als onze primaire webbrowser op onze pc, omdat functies zoals bladwijzers en geschiedenis worden gesynchroniseerd met Google- en Chrome-extensies om ons te helpen onze taken te vereenvoudigen – deze waren ontbreekt in andere Chrome-gebaseerde browsers.

Als het om smartphones gaat, kan Google Chrome sommige van zijn desktopfuncties niet implementeren voor het Android-platform. Voor de Android-versie kunnen bijvoorbeeld geen Google Chrome-extensies worden geïnstalleerd. Ik weet niet waarom Google deze functie niet toevoegt aan Chrome voor Android, maar er is een andere Chromium-gebaseerde browser om dit probleem op te lossen.

Installeer Google Chrome-extensies op Android:

Ervaren gebruikers moeten in de nieuwste update ondersteuning voor Chrome-extensies aan Kiwi Browser op basis van Chromium hebben toegevoegd, zodat gebruikers eenvoudig nuttige Chrome-extensies op Android kunnen installeren en deze kunnen gebruiken zoals in Chrome voor desktop.

Volg deze stappen om Chrome-extensies op Android te installeren met de Kiwi-browser:

1. Installeer de nieuwste versie van Kiwi-browser van Google Play.

2. Eerst moeten we extensie-ondersteuning inschakelen in de Kiwi-browser. Hiervoor geef je” chrome://extensies“In de adresbalk en activeren”Ontwikkelaarsmodus“.

Installeer Google Chrome-extensies op Android

3. Ga vervolgens naar Chrome-winkel in de desktopmodus en selecteer de extensie die u wilt installeren door op “Toevoegen aan Chrome” knop.

Installeer Google Chrome-extensies op Android

4. Dat is alles. U kunt ook alle geïnstalleerde extensies bekijken en deze uitschakelen of verwijderen door op “Opties > Extensies

Installeer Google Chrome-extensies op Android

Naast ondersteuning voor Chrome-extensies biedt de Kiwi-browser nog vele andere functies, zoals de nachtmodus met aanpasbaar contrast en grijswaardenmodus, aangepaste downloadmap en ondersteuning voor externe downloadmanagers. Het wordt ook geleverd met een ingebouwde adblocker, maar u kunt ook eenvoudig uw eigen adblocker aansluiten. Het enige wat ontbreekt in de Kiwi-browser is cloudsynchronisatie van bladwijzers, maar dit kan tot op zekere hoogte worden opgelost door de import/export-functie voor bladwijzers.

Van alle beschikbare browsers voor Android is Kiwi Browser de enige waarmee u Chrome-extensies kunt installeren.