Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe je apps sluit op iPhone 12 en wanneer je dit moet doen

Let op: het volgende artikel helpt je: hoe je apps op iPhone 12 sluit en wanneer je dat moet doen

Als dit je eerste telefoon is zonder homeknop en je vraagt ​​je af hoe je applicaties afsluit, dan ben je hier aan het juiste adres. Het is belangrijk om te weten hoe je haar moet achterlaten als ze bevriezen of beginnen te vertragen.

Het proces is vrij eenvoudig en kost niet veel tijd. In dit artikel laten we het je zien hoe apps te sluiten op de iPhone 12. En daar blijft het niet bij. We zullen ook bekijken hoe u ze kunt beëindigen heeft invloed op de levensduur van uw batterij.

Laten we er meteen in springen!

Hoe u alle geopende apps op iPhone 12 kunt zien

De eerste stap is veeg met uw vinger vanaf de onderkant van het scherm tot ongeveer halverwege. Het maakt niet uit of u zich op het startscherm of in een applicatie bevindt.

De tweede stap is om sta even stil en laat los wanneer u het app-voorbeeld ziet.

Vrij eenvoudig, toch? Ik kan je verzekeren dat de volgende stappen net zo eenvoudig zijn. Laten we doorgaan!

Hoe apps op iPhone 12 te sluiten

Dat is de deal.

Eerst moet je toepassing vinden Je wilt sluiten. Dat kun je doen door veeg er doorheen zijwaarts met uw vinger.

Tik vervolgens op de gewenste app en slag van onderen Van het scherm.

Eindelijk, Sleep de applicatie omhoog met je vinger.

Als dat allemaal klaar is, keert u terug naar uw startscherm. Je kunt het gewoon doen Kraan bovenaan of onderaan het scherm.

Wanneer de app van het scherm verdwijnt, is deze volledig gesloten. En de volgende keer dat u op het pictogram klikt, wordt het opnieuw opgestart.

Er is geen ingebouwde manier om alle apps in één keer te sluiten op de iPhone 12. Ja dat kan verwijder er maximaal 3 tegelijk. Dit kunt u doen door gebruik te maken van de dezelfde methodebehalve dat je 3 vingers moet gebruiken.

En er is meer:

U kunt Siri op elk gewenst moment om hulp vragen. Helaas kan het geen apps op iPhone 12 voor je doden. Maar zij kan u door het proces begeleiden.

Wanneer Sluit geopende apps op iPhone 12?

Er zijn Dat is niet nodig om uw applicaties voortdurend te sluiten. Als u ze niet gebruikt, zijn ze ‘bevroren’. Wat betekent dat ze dat zijn niet beïnvloeden de prestaties van uw apparaat.

Wanneer apps niet goed werken

U weet of dit het geval is als:

  • Je zal het weten probleem met de prestaties van de app
  • De app loopt vast
  • De app is bevroren
  • De app begint te sluiten vertraging

Om het opnieuw te starten, moet u de applicatie sluiten. Dit kan tijdelijke problemen oplossen, net zoals het opnieuw opstarten van uw apparaat.

Hier gaat het om.

Soms kunnen de prestaties van uw iPhone worden beïnvloed traag en reageert niet vanwege slecht RAM-beheer.

Je kunt dit veroorzaken door intense games te spelen en meerdere applicaties tegelijkertijd te openen. We hebben je al laten zien hoe je apps op iPhone 12 verwijdert en dit is het Haar oplossing. Door deze methode te gebruiken, maak je wat RAM vrij en worden de prestaties van de telefoon verbeterd.

Mocht je echter nog steeds tegenkomen uitgaven Met je apps kan dat altijd opnieuw beginnen de telefoon. Dit helpt deze systeemfouten te elimineren door het volledige telefoonsysteem bij te werken.

Welke invloed heeft het afsluiten van apps op de levensduur van de batterij?

Je vraagt ​​je waarschijnlijk af of het sluiten van apps op de iPhone 12 de levensduur van de batterij kan verlengen.

Dat zoeken we uit!

Veel mensen denken dat het regelmatig sluiten van achtergrondapps op iPhone 12 de batterij van de telefoon kan sparen. De realiteit is dat je het doet door dit te doen meer schade aan uw apparaat veroorzaken.

Wanneer u stopt met het gebruik van een applicatie, loopt deze feitelijk vast. Daarom worden de levensduur van uw batterij of gegevens niet gebruikt.

Verwijderen gewoonte Verbeter de levensduur van de batterij van uw apparaat. Integendeel: het dwingt je iOS harder te werken en onnodig meer RAM te gebruiken.

Dus als een app problemen geeft, maar je weet niet zeker welke, dan is het beter om het hele apparaat opnieuw op te starten in plaats van alle geopende apps op iPhone 12 te verwijderen.

Maar dat is er wel een uitzondering. Een achtergrondapplicatie kan soms op zoek gaan naar nieuwe informatie. Als het niet goed is geprogrammeerd, kan het langer duren Batterijduur. Je kunt controleren of dit het geval is in het gedeelte Batterij van de app Instellingen. Het is beter om de instellingen uit te schakelen dan om het sluiten te forceren.

Afronden

Concluderend is het sluiten van apps op iPhone 12 de meest efficiënte manier om de prestaties van een applicatie te verbeteren. Maar je moet ze met geweld sluiten alleen als er problemen zijn. Anders riskeert u de levensduur van de batterij verder te beschadigen.

En dat is het!

Nu weet je hoe je apps op iPhone 12 sluit en, belangrijker nog, wanneer je dat moet doen.