Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe je automatisch foto’s uploadt naar Dropbox, een alternatief voor Google Foto’s, iCloud en OneDrive

Dropbox is een dienst die nauwelijks presentatie nodig heeft. Cloud opslag, beschikbaar voor zowel mobiele platforms als voor onze pc. Net als bij iCloud, Google Photos of OneDrive kunnen foto’s gemaakt met uw smartphone automatisch worden geüpload, waardoor u beide foto’s op deze platforms kunt opslaan zonder ze handmatig te hoeven uploaden.

Daarom is het noodzakelijk om dit uit te leggen Hoe automatische synchronisatie op onze telefoon te activeren om de foto’s naar de Dropbox-cloud te uploaden en de desktopopties uit te leggen die het platform biedt om deze bestanden te beheren.

Upload foto’s naar Dropbox

Net als iCloud, Google Photos of OneDrive kun je met Dropbox automatisch foto’s naar de cloud uploaden. Synchroniseer de inhoud van onze smartphone met een pc. Hierdoor kunnen we direct een back-up maken van elke gemaakte foto zonder de service te openen om de foto’s handmatig te uploaden of via een kabel of andere oplossingen van de mobiele telefoon naar de pc over te zetten.

Met Dropbox kunnen we de foto’s van onze mobiele telefoon automatisch synchroniseren. Elke keer dat we een afbeelding maken, wordt deze automatisch geüpload naar de cloud en is dus zowel in de applicatie als op de website beschikbaar

Allereerst moet je de Dropbox-applicatie installeren, die beschikbaar is voor zowel Android als iOS. Wanneer u de applicatie downloadt en voor de eerste keer opent, zien we de melding waarmee we rekening moeten houden. Schakel uploads vanaf de camera in.

Dropbox-instellingen

In de applicatie-instellingen We kunnen zien hoe deze uploads worden gemaaktom mobiele data gunstiger of minder gunstig te behandelen of om het gewenste type inhoud te selecteren. In zowel iOS als Android zijn de instellingen identiek, met als enige beperking dat we in iOS bestanden kunnen uploaden in HEIC (een zeer efficiënt formaat).

 • Uploads vanaf de camera
 • Upload video’s
 • Upload bestanden op de achtergrond
 • Gebruik mobiele data

We moeten natuurlijk niet vergeten dat Dropbox ons in zijn gratis abonnement (Basic) slechts 2,75 GB geeft, dus het is praktisch geforceerd gebruik één van de betaalmogelijkheden Als we onze multimedia-inhoud willen opslaan, kunnen we dit bedrag in minder dan een minuut vullen tot minder dan 3 GB.

Beheer foto’s vanuit Dropbox op het bureaublad

Dropbox-interface

Omdat we automatisch een back-up van onze foto’s maken, kunnen we ze in de desktopversie zien. Ga gewoon naar de Dropbox-pagina (of open de applicatie op de pc als je de dienst hebt geïnstalleerd) om te zien wat we vanaf onze smartphone hebben geüpload. De Dropbox-webinterface is eenvoudiglaat weinig ruimte voor verwarring en stelt ons in staat de inhoud eenvoudig te beheren.

Als het gaat om het beheren van onze foto’s vanaf de Dropbox-website, is het moeilijk om een ​​probleem te vinden. De interface is duidelijk en eenvoudig, waardoor we de inhoud binnen enkele seconden kunnen vinden

In Dropbox vinden we de map ‘Mobile Uploads’ waar we de foto’s vinden die zijn gesynchroniseerd met onze smartphone. Op het vlak van opties hebben we er niet zoveelDit is de specifieke lijst.

 • Splitsen
 • Downloaden
 • Voeg commentaar toe
 • Optillen
 • Versiegeschiedenis
 • naam veranderen
 • Beweging
 • Kopiëren
 • Verwijderen

We kunnen de optie ‘Markeren’ markeren (de overtolligheid waard), iets waarmee we de foto’s snel kunnen vinden door ze allemaal te groeperen in de sectie ‘Uitgelicht’. Voor de rest vinden we de klassieke opties voor Deel foto’s met andere dienstenhernoem ze, verplaats ze naar andere mappen, verwijder ze, enz.

Kortom, Dropbox is een goede oplossing voor het beheren van onze foto’s in de cloud als alternatief voor Google Drive, iCloud of OneDrive. Als u het geheugen wilt uitbreiden (wat hoogstwaarschijnlijk nodig zal zijn), kunnen we dat vanaf hier doen 9,99 euro per maand voor 2 TB opslag.