Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe je de slimme slaapkamer van een kind inricht

Josh Hendrikson

Je hebt misschien je eigen mooie slaapkamer ingericht, maar hoe zit het met je kinderen? Kinderen hebben verschillende behoeften, dus je wilt het op een andere manier aanpakken. Met de juiste apparaten kun je ze een slimme slaapkamer geven waar iedereen profijt van heeft.

Waarom een ​​slimme kinderkamer?

Als u al een slim huis heeft, zijn uw kinderen wellicht al dol op stembediening en het gemak dat dit biedt. Naarmate ze groter worden en meer onafhankelijkheid willen, wordt het misschien tijd om ze ook in de slaapkamer dezelfde controle te geven.

Gemakkelijke toegang tot slimme huisbedieningen komt niet alleen hen ten goede. Hierdoor kunt u schema’s handhaven en tijdens het reizen contact houden.

Overweeg een Echo Dot Kid’s Edition voor stembediening

Amazone

Alle stemassistenten hebben gevolgen voor de gegevensbescherming. Dus als u overweegt er een aan de kamer van uw kind toe te voegen, overweeg dan dit. In dit opzicht is er één Echo Dot kindereditie is op maat gemaakt voor kinderen.

Met deze Echo Dot krijg je veel van dezelfde functies als de standaard Echo, maar met nauwkeurigere bediening. U kunt voorkomen dat expliciete nummers worden afgespeeld, dagelijkse tijdslimieten en schema’s instellen (geen echo na 20.00 uur) en de activiteit van uw kinderen in de gaten houden.

Eén probleem is dat het bij Amazon gebruikelijk is dat mensen controleren wat jij en je kinderen tegen Alexa zeggen. Maar je kunt Amazon vertellen om te stoppen, en we raden je aan dit in ieder geval voor je kinderen te doen (zo niet ook voor jezelf).

Als je al een vervangende Echo hebt, kun je deze omzetten naar een kindereditie in plaats van een nieuw toestel te kopen.

Spraakgestuurde slimme lampen lossen problemen buiten bereik op

Vier Wyze-bollen op een rijWyze

Moet uw kind nog op de lichtschakelaar springen? Ze kunnen misschien goed genoeg zeggen ‘doe het licht uit’ zodat een Echo Kid’s Edition het begrijpt. Slimme gloeilampen En slimme lichtschakelaars maken hier het verschil omdat ze stemgestuurd kunnen zijn.

Zelfs als uw kinderen de schakelaar bereiken, zullen ze het gemak van stembediening waarderen als ze al in bed liggen en zich klaarmaken om te gaan slapen. En u kunt een schema instellen voor het uitschakelen van de lichten, zowel ‘s nachts als tijdens schooluren. U zult dit op prijs stellen als uw kinderen de neiging hebben om het licht aan te laten.

Slimme lampen dalen snel in prijs. Wyze-peren Zijn vanaf slechts $ 10 een gloeilamp met verzending.

Als de slaapkamer van uw kind met slechts een paar aanpassingen een plafondventilator heeft, kunt u slimme bedieningen toevoegen aan de ventilatorbladen en de ingebouwde verlichting.

Slimme stekkers dwingen een schema af

Een slimme GE, Icelver binnen- en buitenstekker gerangschikt in een driehoek.

Lichten zijn niet de enige dingen waar je sluw mee aan de slag kunt in de kamer van je kind. Als hij op de muur wordt aangesloten, kun je hem mogelijk bedienen met een slimme stekker. Deze omvatten ventilatoren, lampen en zelfs oplaadbaar speelgoed.

Met de juiste toepassing kunnen slimme stekkers zichzelf terugbetalen. U kunt schema’s en routines gebruiken om te voorkomen dat apparaten die op een stopcontact zijn aangesloten de hele dag energie verbruiken. Alles wat u wilt opladen totdat uw kinderen arriveren, kan een uur of twee voordat de school eindigt, worden ingeschakeld.

Maak tweetallen Echo-knop Met uw Echo Kid’s Edition kunnen uw kinderen zelfs hun chique slaapkamer met één druk op de knop uitschakelen.

En hoewel uw kinderen het misschien leuk vinden om een ​​vloerventilator aan te zetten door een commando te geven, kunt u uw ‘licht uit’-regel voortzetten door tijdens het slapengaan de stroom naar onnodige apparaten uit te schakelen.

Nest Protect is ook een nachtlampje

Een moeder en kind lezen een kinderboek in bed met een Nest Protect aan de muur boven hun hoofd.Googlen

Een rookmelder is misschien niet je eerste gedachte bij het plannen van een chique slaapkamer voor je kinderen, maar toch Nest beschermen bevat een secundaire handige functie: een helder nachtlampje.

Het is zo helder; Het wordt niet aanbevolen om er één direct in de kamer van uw kind te plaatsen, vooral niet als uw kind een lichte slaper is (of als u dat wel doet, schakel dan de nachtlichtfunctie uit).

Plaats er in beide gevallen een op een locatie net buiten de slaapkamer en een in de buurt van de dichtstbijzijnde badkamer. Als uw kinderen ‘s nachts opstaan, kunnen ze naar de badkamer gaan met voldoende licht om te zien, maar niet zo veel dat ze verblind worden.

Nest Protect is bewegingsgeactiveerd. Dus als u gewoon naar de badkamer loopt, wordt het nachtlampje geactiveerd.

Met een Wi-Fi-camera kunt u inchecken

Een iPhone met een Wyze Cam-feed van een kind dat in haar slaapkamer speelt.Wyze

Als u op zakenreis bent of vaak tot laat moet werken, is een van de moeilijkste dingen vaak het niet zien van uw kinderen. En soms is het grootste obstakel voor een ‘date night’ het opbouwen van vertrouwen in een babysitter. WiFi-camera’s kunnen hier helpen.

Hoewel u met uw kinderen kunt praten via de telefoon of via een videochat, is dit niet altijd gepast als u bij uw kleintjes wilt kijken, vooral niet als het al bedtijd is.

Met een Wi-Fi-camera voelt u zich aanwezig als u er niet fysiek aanwezig bent. Even snel eten en je weet dat de oppas de kinderen op tijd naar bed heeft gebracht of dat ze lekker aan het spelen zijn. Het is een rustgevend gevoel dat uw kinderen niet onnodig zal onderbreken.

En als je wilt communiceren, hebben de meeste Wi-Fi-camera’s microfoons en luidsprekers, zodat je met iedereen in de kamer kunt praten.

WLAN-camera’s in kinderkamers vormen een privacyprobleem en daarom raden wij ze aan nest En Wyze Camera’s. Beide bedrijven bieden tweefactorauthenticatie om uw account te beveiligen. Volgens MicrosoftTweefactorauthenticatie blokkeert 99,99% van de pogingen om een ​​account te hacken. Dit is dus het eerste wat u moet doen met een Wi-Fi-camera, ongeacht de locatie ervan.

Als bijkomend voordeel zijn de Wyze-camera’s compatibel met die van het bedrijf Sensorproducten. Door een IR- of deurcontactsensor aan de kamer van uw kind toe te voegen, kunt u de kamer volledig automatiseren. Slimme lampen en stekkers kunnen worden in- en uitgeschakeld wanneer ze worden in- of uitgeschakeld, waardoor het gebruik van een stemassistent overbodig is.

Jij bent de beste beoordelaar van je kinderen en weet van aanpakken. Maar vergeet niet met ze te praten om erachter te komen in welke smarthome-apparaten ze geïnteresseerd zijn – als ze daar überhaupt in geïnteresseerd zijn! Het kan zijn dat u verrast wordt door een suggestie waar u nog niet eens over heeft nagedacht.