Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe je een VPN op je Kindle Paperwhite gebruikt voor betere beveiliging en privacy

Opmerking: het volgende artikel zal je helpen: Hoe je een VPN op je Kindle Paperwhite gebruikt voor betere beveiliging en privacy

Als je een Kindle Paperwhite-bezitter bent, vraag je je misschien af ​​of je een VPN kunt gebruiken met dit apparaat. Het antwoord is: ja, dat kan! In dit artikel leggen we uit hoe je een VPN op je Kindle Paperwhite instelt, zodat je online kunt genieten van meer veiligheid en privacy. We raden ook enkele van de beste VPN’s voor Kindle Paperwhites aan, zodat je meteen aan de slag kunt.

Als je een Fire Stick hebt, kan een app store of Android app store je helpen bij het installeren van een gratis VPN. Amazon kan uw locatie bepalen als uw IP-adres correct is geconfigureerd. Door in de Amazon App Store naar een VPN te zoeken, kun je er een downloaden en installeren. Netflix is ​​beschikbaar op alle Amazon Kindle Fire en Fire-tablets in alle Netflix-regio’s. Er is een manier om films te streamen op de Kindle Fire HD, maar dit is alleen mogelijk tijdens het lezen van boeken. Zelfs als je Kindle Fire-tablet volledig geschikt is voor VPN, kan Amazon je mogelijk niet ondersteunen bij het gebruik van de VPN-service van je voorkeur.

Kan ik VPN op Kindle gebruiken?

Krediet: FlashRouters

Om geografische beperkingen op Kindle Fire te omzeilen, kun je een VPN gebruiken. Je gegevens worden gecodeerd als je een VPN gebruikt, en je kunt deze via een beveiligde server tunnelen in een land dat alle Kindle Fire-functies biedt. Om volledige toegang te krijgen tot Kindle Fire-content, moet je deze functie inschakelen.

Hoewel er veel apps beschikbaar zijn in de App Store van Amazon, zijn er een paar stappen die u moet nemen om het te laten werken. Het is mogelijk om uw gegevens te versleutelen terwijl u een VPN gebruikt. Deze aanbieding omvat een volledige set Kindle Fire-content. Je kunt een gratis VPN installeren met Amazon Fire Stick wanneer je deze gebruikt. U kunt een VPN instellen door op internet naar instructies te zoeken. Deze website wordt gehost op 61 servers over de hele wereld. Door ISP-beperking te omzeilen, kunt u Netflix-, Hulu-, Amazon Prime Video- of BBC iPlayer-shows en films bekijken.

Nordvpn is compatibel met Amazon Fire-tablets

Is NordVPN compatibel met de Amazon Fire-tablet? NordVPN is compatibel met de Amazon Fire-tablet. De NordVPN-service beschermt je Kindle Fire en andere apparaten zodra ze op je router zijn aangesloten.

Hoe krijg ik VPN op mijn Kindle?

Krediet: mijn privénetwerk

Als je een VPN op je Kindle wilt krijgen, zijn er verschillende manieren om dit te doen. Een optie is om een ​​VPN-app te downloaden uit de Amazon Appstore. Een andere optie is om een ​​VPN-app op je Kindle te sideloaden met behulp van een methode zoals USB-overdracht of Bluetooth. Tenslotte kun je ook een dienst als Amazon Web Services gebruiken om een ​​VPN-verbinding op te zetten.

Om een ​​Amazon Fire-tablet met een VPN te gebruiken, moet je verbonden zijn. Om een ​​VPN te gebruiken met uw Fire-tablet, moet u zich eerst aanmelden. NordVPN is een van de beste VPN-aanbieders voor deblokkers. Een gratis VPN kan worden uitgevoerd op een Amazon Fire Stick of een Android-apparaat via de Amazon Fire Stick app store of een Android app store. codeert gegevens die met behulp van VPN naar een beveiligde server worden verzonden. Wanneer je je Kindle Fire met je draadloze netwerk verbindt, wordt automatisch het IP-adres toegewezen. Mogelijk moet je een speciale poort op je Kindle Fire-tablet gebruiken om verbinding te maken met een VPN-service in de Appstore van Amazon, aangezien de Appstore beperkt is.

Waarom je Expressvpn op je Kindle Fire zou moeten gebruiken

U kunt dit beleid gebruiken om uw online privacy te coderen en te beschermen. VPN-services zijn het beste voor Kindle Fire, omdat ExpressVPN het snelste en veiligste is. ExpressVPN werkt perfect op zowel de originele als de HD-modellen die we hebben getest. Met ExpressVPN kunt u HD-inhoud streamen, ISP-beperking omzeilen en uw gegevens privé houden. ExpressVPN is de beste VPN voor je Kindle Fire als je van films houdt en veilig online wilt blijven.

Werkt Nordvpn op Kindle?

Krediet: www.vpnmentor.com

Kan NordVPN Kindle Fire gebruiken? NordVPN beschermt je Kindle Fire en andere apparaten zodra je deze op je router aansluit.

NordVPN is alleen beschikbaar op de Kindle Fire-tablet, dus je moet eerst de NordVPN-app installeren. U kunt uw Fire-tablet instellen door vanaf de meldingenbalk omlaag te vegen en vervolgens op het pictogram Instellingen te klikken. De veiligste manier om verbinding te maken is door een account aan te maken en op de knop “Snel verbinden” te klikken. Een Amazon Fire Stick kan worden aangepast in de Amazon App Store, of u kunt een gratis VPN uit de Android App Store gebruiken. Je kunt een VPN instellen op je Kindle Paperwhite door vanaf de bovenkant van het scherm naar beneden te vegen naar de knop Instellingen en erop te klikken.

VPN gebruiken op Kindle Fire

Een Virtual Private Network (VPN) is een geweldige manier om uw internetverbinding veiliger te maken. Een VPN versleutelt uw gegevens en leidt deze door een beveiligde tunnel, waardoor het voor iedereen moeilijk wordt uw verkeer te onderscheppen of te lezen. U kunt een VPN gebruiken om anoniem op internet te surfen of toegang te krijgen tot regio-vergrendelde inhoud zoals Netflix of BBC iPlayer. Om een ​​VPN op je Kindle Fire te gebruiken, moet je een VPN-app installeren uit de Amazon Appstore. Nadat je de app hebt geïnstalleerd, open je deze en log je in met je VPN-accountgegevens. Maak vervolgens verbinding met een VPN-server in het land waar u toegang tot de inhoud wilt hebben. Als u bijvoorbeeld Amerikaanse Netflix wilt bekijken, maakt u verbinding met een server in de Verenigde Staten. Eenmaal verbonden, hebt u toegang tot regio-vergrendelde inhoud alsof u zich fysiek in dat land bevindt.

ExpressVPN kan worden gebruikt om verbinding te maken met een VPN op de Kindle Fire. Het doel van deze tutorial is om je te laten zien hoe je ExpressVPN op een Kindle Fire-tablet installeert. ExpressVPN kan worden gebruikt met FireOS 5 of hoger. Het is net zo eenvoudig als het downloaden van de VPN-app, het invoeren van expressvpn en uiteindelijk verbinding maken. Tik daarna op OK. Door op Verbonden te klikken kunt u verbinding maken met een VPN-serverlocatie. U kunt de belangrijkste aanbevelingen van ExpressVPN bekijken op het tabblad AANBEVOLEN.

Op dit tabblad worden de regiospecifieke locaties van elke VPN-server weergegeven. Veeg de locatie naar rechts om deze aan uw favorieten toe te voegen. Als u hulp nodig heeft, kunt u onmiddellijk contact opnemen met het ExpressVPN-ondersteuningsteam.

Hoe stel ik een VPN in op mijn Kindle?

Om je VPN op je Kindle Fire te configureren, ga je naar de instellingen van je apparaat door vanaf de bovenkant van het scherm naar beneden te vegen en op het tandwiel Instellingen te tikken. Ga naar “Draadloos” in het gedeelte “Instellingen”. Het paneel “Draadloos” is toegankelijk door “Virtueel Privénetwerk” te selecteren. Het is mogelijk dat de waarschuwing op het vergrendelscherm u vraagt ​​om een ​​pincode of wachtwoord in te voeren.

Kun je Expressvpn gebruiken op Kindle Fire?

Wanneer je ExpressVPN op je Kindle Fire gebruikt, kun je: ISP-beperking voor programma’s en films op streamingdiensten zoals Netflix, Hulu, Amazon Prime Video of BBC iPlayer omzeilen.

VPN-service

Een VPN, of Virtual Private Network, is een privénetwerk waarmee gebruikers via een veilige, gecodeerde verbinding verbinding kunnen maken met internet. Dit betekent dat alle gegevens die worden verzonden en ontvangen terwijl u verbonden bent met een VPN, beschermd zijn tegen nieuwsgierige blikken. VPN’s worden vaak door bedrijven gebruikt om gevoelige gegevens te beschermen, maar kunnen ook door particulieren worden gebruikt om hun online activiteiten privé te houden.

VPN’s kunnen veilig worden gebruikt op zowel persoonlijke als zakelijke apparaten. Omdat een VPN de online verzonden gegevens beschermt, heeft het weinig invloed op de gegevens op uw telefoon of computer. Wanneer u thuis een VPN gebruikt, zijn uw gegevens veilig voor degenen die deze voor gerichte reclame willen gebruiken. In de Verenigde Staten zijn internetproviders verplicht om de browsegeschiedenislogboeken gedurende 90 dagen te bewaren. Dit komt omdat HTTPS een certificaatgebaseerd Secure Sockets Layer (SSL)-protocol is. U bent veilig als u een VPN gebruikt, zelfs als een cybercrimineel zich op hetzelfde netwerk bevindt, omdat uw identiteit verborgen wordt door de open internetverbinding. Er zijn talloze redenen waarom iedereen een VPN zou moeten gebruiken om zijn persoonlijke gegevens te beschermen. Met VPN-gebruik kunt u toegang krijgen tot geblokkeerde inhoud, waardoor het lijkt alsof u zich in een ander land bevindt. Met dit abonnement kijk je ook naar media waar je anders geen toegang toe zou hebben, zoals Netflix en Hulu.

De betaalbare VPN’s

Hoewel de VPN-service niet gratis is, is deze wel vrij goedkoop. Het is gemakkelijk in te zien waarom ExpressVPN een maandelijks abonnement aanbiedt voor $ 12,95. De dienst biedt 5 apparaten en onbeperkte bandbreedte. NordVPN rekent $ 11,95 per maand voor zijn maandelijkse service. De service ondersteunt maximaal zes apparaten en maximaal 5 GB aan gegevens per apparaat. Het maandelijkse abonnement van CyberGhost kost $ 12,99. Bij deze service zijn zes apparaten en 10 GB bandbreedte inbegrepen. Voor $ 11,95 per maand kunt u een maandabonnement op Private Internet Access aanschaffen. Deze dienst heeft drie keer zoveel bandbreedte als een reguliere breedbanddienst en zes keer zoveel apparaten.

Kindle Fire-functie

De Kindle Fire is een krachtig en veelzijdig apparaat dat gebruikers een verscheidenheid aan functies biedt. Een van de meest populaire functies van de Kindle Fire is de mogelijkheid om films en tv-programma’s te streamen vanaf Amazon Prime Instant Video. De Kindle Fire biedt ook toegang tot een verscheidenheid aan apps, games en andere inhoud uit de Amazon Appstore. Bovendien beschikt de Kindle Fire over een kleurenaanraakscherm, camera’s aan de voor- en achterzijde en een ingebouwde microfoon en luidspreker.

Ik zal later meer in detail ingaan op enkele van de ongelooflijke functies van de Kindle Fire-tablet. Er is eenvoudigweg geen ander apparaat op de markt dat zulke briljante en mooie kleuren op het scherm weergeeft. U kunt het apparaat gemakkelijk met één hand vasthouden of op uw schoot, tegen uw knie of op de armleuning van uw bank plaatsen als u één hand heeft. De Kindle Fire-tablet van Amazon heeft een duurzaam scherm dat kras- en schokbestendig is. Het scherm van een Kindle Fire is erg helder en weerspiegelt veel van wat er buiten staat, vooral in de winter. De tablet van Amazon is verkrijgbaar in de maten 7 inch en 9 inch. Het besturingssysteem is gebaseerd op Android, een mobiel besturingssysteem dat op de meeste smartphones te vinden is.

Amazon heeft zijn kleurentabletbesturingssysteem aangepast aan zijn eigen specificaties. Als je de Kindle Fire HD van de tweede generatie of later hebt, kun je er een Android-tablet van maken. Voor elke Kindle Fire die je koopt, biedt Amazon gratis cloudopslag voor al je digitale aankopen op zijn servers. Als je een Kindle Fire hebt, ontvang je ook een uniek e-mailadres waarmee je basisdocumenten naar je tablet kunt sturen. De eerste Kindle Fire van Amazon, uitgebracht in 2010, kostte de helft van de iPad van Apple. De Kindle Fire van Amazon is met zijn 7-inch display groter dan de Android-smartphone van mijn man. Als ik met zijn telefoon op internet surf, vind ik het kleine formaat irritant.

Als hij ziet hoe groot alles is op mijn Kindle Fire in plaats van het uit het raam te gooien, denkt hij nu dat ik gek ben. Ik ben de trotse eigenaar van een Kindle Fire en verschillende andere Android-tablets, en mijn familie bezit samen ongeveer een half miljoen tablets. Als u niet weet welke tablet voor u geschikt is, zijn er andere Android-tablets beschikbaar. Ik hoor graag van u of u tevreden bent met de aankoop.

Mục lục