Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

hoe je naar een zwart gat kijkt

Gerelateerd nieuws

De auto-industrie beleeft een bijzonder belangrijk moment. De opkomst van elektrische auto’s en de opkomst van zogenaamde autonome auto’s zetten een industrie op zijn kop waarin merken zichzelf opnieuw moeten uitvinden als ze niet willen sterven.

Er is ook veel te doen met de technologische ontwikkeling die we hebben gerealiseerd. We blijven totaal futuristische modellen en prototypes zien, zowel binnen als buiten.

Precies BMW Ik ben gewoon verrast om het uiterlijk van een van uw voertuigen te onthullen. Uw nieuwe model van BMW X6 is de zwartste auto ter wereld Dankzij het materiaal genaamd Vantablack. Wij vertellen je hoe het werkt!

BMW X6 Vanta zwart

BMW kondigt de zwartste auto ter wereld aan met een nieuw model. Het betreft een BMW X6 waarin het materiaal “Vantablack” is gebruikt.

Dit materiaal bestaat al sinds 2014, maar nog geen enkele auto gebruikte het. Oppervlakken geverfd met Vantablack ze verliezen hun bepalende kenmerken voor het menselijk oogen laat ze eruit zien als tweedimensionale objecten. Voor onze hersenen is het alsof we dat wel zijn Kijkend naar een zwart gat of de leegte.

De auto is het resultaat van de samenwerking tussen BMW en Surrey Nanosystems, die de Vantablack-technologie heeft uitgevonden. Dit is gemaakt en gebruikt voor luchtvaartdoeleinden Miljoenen koolstofnanobuisjeselk van hen heeft een diameter van slechts 20 nanometer.

Deze nanobuisjes zijn ongeveer 5.000 keer dunner dan een mensenhaar en er zijn 1.000 miljoen nanobuisjes per vierkante centimeter. Op deze manier Licht dat op het oppervlak valt, wordt geabsorbeerd bijna volledig, in plaats van te reflecteren, en het wordt warmte.

De BMW X6 Vantablack viert zijn wereldpremière op de Frankfurt Motor Show 2019, die plaatsvindt van 12 tot 22 september.

Uiteraard lijkt het een model te zijn dat niet op de markt wordt gebracht, aangezien het belangrijkste kenmerk, de donkere kleur, ernstige veiligheidsproblemen op de weg kan veroorzaken. Toch lijkt het ons een kleur die puurheid uitstraalt en ontzettend mooi is. Wat denk je van jezelf?