Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe kan ik het inlogwachtwoord voor het Windows-domein bijwerken met een VPN-verbinding?

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Hoe kan ik het aanmeldingswachtwoord voor het Windows-domein bijwerken met een VPN-verbinding?

Ik heb geprobeerd een oud wachtwoord in de cache te gebruiken terwijl ik inlogde op mijn laptop. Ik was verbonden via de VPN toen ik toegang kreeg tot mijn laptop. De opdrachtprompt zou nu geopend moeten zijn. Start een opdrachtprompt en voer de gebruikersnaam in die u in het nieuwe wachtwoord invoert. Sluit vervolgens beide opdrachtprompts. Zorg ervoor dat je een paar minuten de tijd neemt om tot jezelf te komen. De voorwaarde voor het betreden van het gebouw is het vergrendelen van de computer.

Hoe wijzig ik mijn domeinwachtwoord wanneer ik verbonden ben met VPN?

U hoeft zich geen zorgen te maken over conflicterende wachtwoorden als u vanuit huis met uw domein werkt Wachtwoord verandering Indien nodig kunt u eenvoudig op CTRL+ALT+DEL drukken.

Hoe wijzig ik mijn Windows-wachtwoord wanneer ik verbonden ben met een VPN?

 • Als u een VPN gebruikt, klikt u op Start en voert u de instellingen in.
 • Door op Geavanceerde opties te klikken, kunt u uw VPN-verbinding selecteren.
 • Het bewerkingsproces wordt voltooid door op Bewerken te klikken.
 • U kunt de wachtwoordoptie wijzigen door naar beneden te scrollen naar Wachtwoord (optioneel).
 • Zorg ervoor dat de knop Opslaan is ingedrukt.
 • Hoe wijzig ik mijn domeinwachtwoord op afstand?

 • Het dialoogvenster Windows-beveiliging kan worden geopend door op de toetsencombinatie CTRL+ALT+DEL te drukken.
 • Door op de knop Wachtwoord wijzigen te klikken, wijzigt u het wachtwoord.
 • Vertel de persoon die het wil wijzigen uw huidige gebruikersnaam en wachtwoord.
 • Hoe wijzig ik mijn domeinwachtwoord als ik niet verbonden ben met een domein?

  Dat kun je onmogelijk doen. Om het wachtwoord van uw gebruiker opnieuw in te stellen, moet u hem of haar toevoegen aan het domein en ervoor zorgen dat dit is geconfigureerd op hun AD-controller en niet op hun lokale computer.

  Hoe log ik in op een domein met behulp van een VPN?

 • De VPN-client moet verbonden zijn.
 • Kies Eigenschappen in het menu Computer (voorheen bekend als Deze computer).
 • De instelling wordt gewijzigd in het resulterende browservenster.
 • ‘Verandering’ moet opnieuw worden geformuleerd.
 • U moet de interne domeinnaam van het bedrijf, MijnDomain.local, invoeren in het veld Domein.
 • Hoe reset ik het wachtwoord van mijn VPN-client?

  Klik vervolgens op “Openen” aan de rechterkant van het scherm. De opties Weergave en Paneel tonen moeten worden geselecteerd. Ga naar Instellingen om uw instellingen te wijzigen. Als u het wachtwoord wilt wijzigen, klikt u op Toepassen na wijziging.

  Hoe wijzig ik mijn domeinwachtwoord als ik op afstand werk?

 • Klik op Start als u klaar bent.
 • U kunt het schermtoetsenbord openen door os te typen en op Enter te drukken. Als dat echter niet werkt, drukt u op Windows+R om het venster Opdracht uitvoeren te openen.
 • U kunt uw CTRL-ALT-toetsen ingedrukt houden terwijl u op de DEL-toets op het virtuele toetsenbord (op het scherm) klikt.
 • Zorg ervoor dat u OSK op zoveel mogelijk manieren minimaliseert.
 • U kunt uw wachtwoord wijzigen door op deze link te klikken.
 • Hoe dwing ik Windows om een ​​domeinwachtwoord te synchroniseren?

 • Zorg ervoor dat u een eerder opgeslagen wachtwoord gebruikt om in te loggen op uw laptop.
 • Gebruik een VPN om verbinding te maken.
 • De opdrachtprompt zou nu geopend moeten zijn.
 • Uitvoeren als “/user: /DOMAIN/*USERNAME/cmd”.
 • Maak een nieuw wachtwoord aan door het in te voeren.
 • Beide opdrachtprompts moeten geopend zijn.
 • Laat het programma een paar minuten draaien…
 • De computer was vergrendeld.
 • Wat gebeurt er met een gewijzigd gebruikerswachtwoord als dit niet wordt verwerkt door de bijbehorende domeincontroller?

  Domeincontrollers ontvangen een wachtwoordupdate zodra de computer gereed is om een ​​beveiligd kanaal te controleren en het wachtwoord lokaal te wijzigen. Het keert terug naar de vorige status als een DC zich verzet tegen de wachtwoordwijziging.

  Wat gebeurt er als u het domeinwachtwoordbeleid wijzigt?

  Een gebruikersaccount krijgt toegang tot het gebruikersaccountbeleid (niet de e-mailgroepinstelling) en de instellingen worden onmiddellijk gedeeld. Hiermee kunt u de minimale wachtwoordlengte wijzigen van 6 naar 8 tekens; Gebruikers zullen het pas merken als ze het wachtwoord wijzigen, en als ze al een wachtwoord van 8 cijfers hebben en dit niet meer gebruiken, zullen ze het niet meteen merken.

  Hoe wijzig ik mijn domeinwachtwoord?

  Zorg ervoor dat u op de pijl-omlaag naast uw inlog-ID klikt en controleer de knop Accountinstellingen in uw Domeinen-dashboard. Om uw wachtwoord te wijzigen, klikt u op Wachtwoord wijzigen in de linkermenubalk. Voer uw oude en nieuwe wachtwoorden in. Klik nogmaals op Wachtwoord wijzigen.

  Bekijk de video Hoe u het aanmeldingswachtwoord voor een Windows-domein kunt bijwerken met behulp van een VPN-verbinding

  Mục lục