Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe kan ik maximaal 3 WhatsApp-chats vastzetten?

Let op: Het volgende artikel zal je helpen: Hoe kan ik maximaal 3 WhatsApp-chats vastzetten?

WhatsApp is de meest populaire en gebruikte app over de hele wereld. De populariteit ervan neemt met de dag toe, omdat het voor gebruikers gemakkelijker wordt om gratis berichten te verzenden en documenten te delen. Het mooie is dat het bedrijf geen limiet heeft gesteld aan het verzenden en ontvangen van berichten en dat er daardoor veel berichten worden verzonden en ontvangen die soms verloren gaan in het berichtenverkeer. Het wordt moeilijk voor gebruikers om belangrijke berichten van vrienden en familie te vinden. Het bedrijf biedt een oplossing voor dit probleem. We kunnen drie WhatsApp-chats vastzetten van de mensen met wie we vaak chatten. De functie is beschikbaar voor zowel iOS- als Android-gebruikers.

Het WhatsApp-profiel op Twitter had bij de lancering op 15 mei 2020 verschillende berichten naar gebruikers gestuurd als handleiding voor het gebruik van de pinfunctie. Het bedrijf zei:

“Wist je dat je maximaal drie specifieke chats bovenaan je chatlijst kunt vastzetten, zodat je ze snel kunt vinden? Op Android houd je de chat ingedrukt en tik je vervolgens op 📌 iPhone-gebruikers kunnen naar rechts en 📌 vegen.”

Op 15 oktober 2021 nam het bedrijf opnieuw contact op met WhatsApp-gebruikers. Het stuurde een tweet waarin stond:

“📍 In je hoofd, bovenaan de chat. Speld het! 📍”

De chat is eenvoudig vast te pinnen en bespaart veel tijd. Wanneer we een bericht willen sturen naar iemand met wie we regelmatig berichten verzenden en ontvangen, maakt het vastzetten van de chat het gemakkelijk voor gebruikers. Er kunnen maximaal drie belangrijke chats worden vastgezet, zodat deze gemakkelijk in het oog springen. Hieronder vindt u de manieren om maximaal 3 WhatsApp-chats vast te zetten.

  • Ontgrendel de smartphone of een ander apparaat en ga naar WhatsApp.
  • De Android-gebruiker moet de chat ingedrukt houden. De opties verschijnen, selecteer Pin Chat.
  • De iOS-gebruiker moet met de rechtermuisknop over de chat vegen en Vastzetten selecteren.
  • Dezelfde methode wordt herhaald voor alle drie de chats afzonderlijk.
  • Als de gebruiker niet langer wil dat de chat bovenaan de chat en in de geest blijft, kan hij of zij de chat selecteren en vasthouden om opties te krijgen en de optie selecteren om los te maken op het Android-apparaat.
  • Op een iOS-apparaat moet de gebruiker de chat van links naar rechts vegen. Plots verschijnen er twee opties: ongelezen en losgemaakt. Tik op de knop Losmaken en de chat wordt losgemaakt en onderdeel van de dagelijkse berichtenuitwisseling.