Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe kan ik Noom opzeggen en mijn geld terugkrijgen?

Let op: Het volgende artikel helpt je: Hoe kan ik Noom opzeggen en mijn geld terugkrijgen?

Sommige mensen houden van Noom, andere niet. Als je deel uitmaakt van laatstgenoemde en wilt leren hoe je Noom kunt annuleren, is er een manier om dit te doen.

Laten we kijken hoe.

Wat is Noom?

Noom combineert een Dieet-app met behulp van een op psychologie gebaseerde benadering van gewichtsverlies. Het moedigt mensen aan om naar hun eetgewoonten te kijken door de lens van gedragsverandering om resultaten op de lange termijn te bereiken.

Noom is niet de traditionele dieet-app – dat wordt sterk benadrukt Psychologie van eten. Gedragsgezondheidsexperts leren je om je eerst op je mindset te concentreren en daarna op gewichtsverlies. U krijgt een Doelenspecialist toegewezen om uw voortgang aan te moedigen en te volgen.

De app is op abonnementsbasis en werkt momenteel op Android/iOS-telefoons en tablets. Je kunt Noom ook gebruiken via zijn website.

Hoe Noom te annuleren?

Sommige mensen stoppen met Noom omdat ze hun doel hebben bereikt. Anderen hebben hun interesses veranderd of vinden het gewoon niet leuk meer. Wat de reden ook is, het bestaat meerdere manieren om uw abonnement te beëindigen.

In het verleden is Noom bekritiseerd vanwege een ingewikkeld annuleringsproces. Maar nu is het relatief eenvoudig. Je kunt dit doen terwijl je nog in de gratis proefperiode zit of nadat je je hebt aangemeld.

Vanuit de app

Laten we eerst kijken hoe u via de applicatie kunt annuleren. Het is niet voldoende om Noom simpelweg te verwijderen; u moet bepaalde stappen ondernemen om latere creditcardkosten te voorkomen.

 1. Open de Noom-app op uw Android- of iOS-apparaat
 2. Ga naar sectie
 3. Zoek het menu
 4. Zoek de optie
 5. Volg de instructies op het scherm

Een andere manier om uw Noom-lidmaatschap op te zeggen is door contact op te nemen met uw Target Specialist. U kunt dit doen via de blauwe chatbox in de rechterbovenhoek van het scherm van uw telefoon. Vertel hen dat u het abonnement wilt opzeggen. U ontvangt een link waarmee u verder kunt gaan met de annulering. U ontvangt ook een bevestigingsmail zodra de annulering is voltooid.

Van dat website

Noom.com is een andere plaats waar u terecht kunt voor annulering. Het proces is vrij eenvoudig:

 1. Voer de Noom-URL in uw browser in
 2. Klik op
 3. Selecteer het menu
 4. Kiezen
 5. Bevestig de annulering
 6. Wacht op de afmeldingsmail

U kunt altijd contact opnemen met de klantenondersteuning als u problemen ondervindt met het annuleringsproces van Noom.

Als u uw actieve abonnement vóór het einde van uw factureringscyclus opzegt, blijft u de resterende dagen toegang houden tot uw gegevens.

Andere alternatieven

Er zijn verschillende andere methoden om uit te loggen bij Noom, afhankelijk van hoe u voor het eerst heeft ingelogd. Zorg ervoor dat u de opzeggingsbrief bij de hand heeft, voor het geval dat.

Over hun Apple-ID

Als u zich op een iPhone of iPad op Noom hebt geabonneerd en via de App Store hebt betaald, moet u uw abonnement opzeggen met uw Apple ID.

Bij iPhone:

 1. Log in met uw Apple ID
 2. Ga naar
 3. Klik op uw naam
 4. Kiezen
 5. Zoek Noom
 6. Kiezen

Op Mac:

 1. Open de appstore
 2. Zoek uw naam in de linkerbenedenhoek
 3. Klik op
 4. Scroll naar beneden naar
 5. Kiezen
 6. Zoek naar Noom in het actieve gedeelte.
 7. Kiezen
 8. Klik op

Uit Google Spelen

Als u voor uw Noom-abonnement via Google Play heeft betaald, moet u het daar opzeggen. Het proces is vrij eenvoudig.

 1. Ga naar de Play Store.
 2. Klik op uw profielpictogram
 3. Kiezen
 4. Kies dan
 5. Zoek Noom in de lijst en klik erop
 6. Kiezen
 7. Volg de instructies op het scherm

Als u Noom niet kunt annuleren met een van de bovenstaande opties, kunt u voor hulp chatten met het ondersteuningsteam.

Afronden

Er zijn meerdere mogelijkheden Uitloggen door Noom. Afhankelijk van hoe je je hebt aangemeld, kun je dit via de app doen op Android-apparaten, een iPhone of een iPad.

U kunt ook vanaf een desktop annuleren door in te loggen op uw account. Noom Coach Cancel is een andere beschikbare optie, net als klantenondersteuning.