Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe maak ik verbinding met Softether VPN Android?

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Hoe verbinding maken met Softether VPN Android?

Open op een Android-telefoon de app Instellingen. Voor meer informatie over draadloze netwerken opent u de categorie Draadloos en netwerken. Om de VPN te gebruiken, tikt u op “VPN”. Er verschijnt een nieuw venster waarin u de VPN-verbindingsinstelling kunt bewerken. Dit scherm moet specificeren of u verbinding wilt maken met de doel-SoftEther VPN-server vanaf uw pc of Mac. Klik op “IPSec Pre-Shared Key” om de belangrijkste parameters te bekijken.

Hoe maak ik verbinding met Softether VPN?

 • Met SoftEther VPN Client en VPN Gate Client Plug-in hoeft u de komende 90 dagen niets anders te installeren.
 • De VPN Gate Client Plug-in zou nu verbinding moeten maken met VPN Gate Server…
 • VPN’s fungeren als routeringsmechanisme voor uw internetverkeer.
 • Kunt u geen verbinding maken met de Softether VPN-server?

  Het IP-adres en de hostnaam van de VPN-server waarmee u verbinding wilt maken, moeten overeenkomen met het IP-adres van de luisteraarpoort van de server. U moet ook hetzelfde TCP/IP-poortnummer invoeren als de luisteraarpoort van de VPN-server.

  Hoe verbind ik mijn iPhone met Softether VPN?

  U kunt de app Instellingen openen op het iOS-hoofdscherm. U kunt een VPN-configuratie toevoegen door VPN te openen in het gedeelte Algemeen. Nadat een nieuwe instelling is aangemaakt, verschijnt een configuratiescherm voor de L2TP VPN-verbinding.

  Hoe stel ik handmatig een VPN in op Android?

 • U kunt toegang krijgen tot de instellingen van uw telefoon door naar het menu Instellingen te gaan…
 • U kunt Wi-Fi en internet of Draadloos en netwerken of beide gebruiken.
 • Ga naar het VPN-venster door te tikken op…
 • U vindt het plusteken in de rechterbovenhoek.
 • U moet uw serveradres, gebruikersnaam en wachtwoord opgeven om uw account aan te maken.
 • Hoe activeer ik mijn VPN op mijn Android-telefoon?

 • U kunt via de app Instellingen toegang krijgen tot de instellingen van uw telefoon.
 • Toegang krijgen tot https:// VPN werkt door simpelweg op Netwerk en internet te tikken. Nadat u het heeft gevonden, zoekt u naar “VPN” als u het nog niet kunt vinden. De fabrikant van uw apparaat kan u helpen als u het apparaat niet kunt vinden.
 • Om de VPN te activeren, tikt u erop.
 • Uw gebruikersnaam en wachtwoord moeten worden ingevoerd.
 • Maak verbinding met de VPN-app via Tap Connect.
 • Hoe werkt Softether VPN?

  Van de netwerkadapter tot de switch: SoftEther VPN maakt verbinding met VPN’s door ze via Ethernet in te schakelen. Het is mogelijk om een ​​willekeurig aantal virtuele hubs op het SoftEtherVPN-servernetwerk te hosten. Tijdens het aanvraagproces voor een VPN-verbinding wordt deze servercomputer omgezet in een VPN-server.

  Is het veilig om Softether VPN te gebruiken?

  Kan SoftEther VPN een betrouwbare Ether VPN zijn die veilig te gebruiken is? Ja absoluut. Dit is een kort antwoord. Met SoftEther-codering en beveiliging blijven uw online gegevens veilig en toegankelijk.

  Hoe repareer ik Softether VPN?

  Om dit probleem op te lossen, opent u het venster “SoftEther VPN Client Manager”. Het VPN Client Adapter VPN-stuurprogramma kan opnieuw worden geïnstalleerd door in het rechterdeelvenster op “Stuurprogramma opnieuw installeren” te klikken. Wanneer u klaar bent met het proces, klikt u op OK & nee.

  Kunt u geen verbinding maken met de VPN-server?

  Door uw VPN-software opnieuw te gebruiken, kunt u het probleem oplossen. Als uw VPN-software niet goed werkt, kunt u verschillende dingen doen: uw netwerkinstellingen controleren, uw server wijzigen, de juiste poorten op uw computer controleren, uw firewall uitschakelen en uw applicatie opnieuw installeren. De volgende stap zou moeten zijn om contact op te nemen met uw VPN-provider als geen van de volgende methoden werkt.

  Welke poorten moeten open zijn voor Softether VPN?

  U moet 500 en 4500 UDP-poorten vrijgeven als uw SoftEther VPN via NAT of firewalls draait. Als de VPN-server verkeer van de NAT accepteert, moeten UDP 500 en 4500 worden verzonden. Pakketfilters of firewalls zijn alleen te bereiken op poort 500 of poort 4500 met UDP 50 of 4500.

  Hoe gebruik ik Softether VPN op mijn telefoon?

 • Je kunt de VPN vinden door ‘Meer…’ te openen in de categorie ‘Draadloos en netwerken’.
 • U wordt naar een nieuw scherm gebracht waar u de VPN-verbindingsinstellingen kunt bewerken…
 • De browser zal u vragen om te bepalen welke hostnaam of IP-adres de doel-SoftEther VPN-server gebruikt.
 • Voer in het veld “IP Sec Pre-Shared Key” het adres van de server in.
 • Kun je een VPN-verbinding maken op de iPhone?

  Een moderne iPhone of iPad biedt uitstekende VPN-ondersteuning, waaronder L2TP, IPSec en Cisco VPN. Met apps van derden kunt u verbinding maken met VPN-netwerken, privénetwerken voor communicatie via internet en andere.

  Kan Iphone verbinding maken met Ptp VPN?

  Ondersteuning voor PPTP-apparaten op iOS 10 is beëindigd. De installatiehandleidingen voor L2TP/IPSec, IKEv2 of OpenVPN zouden prima moeten werken als u oudere versies van iOS gebruikt. U kunt deze tutorial gebruiken als uw iOS hoger is dan iOS 9. Creëer een VPN-verbinding door handmatig een iOS 9 VPN in te stellen. Selecteer VPN-configuratie toevoegen in de lijst.

  Mục lục