Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe open VPN-verbindingen Ubuntu bekijken?

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Hoe open VPN-verbindingen Ubuntu bekijken?

Als u uw online privacy wilt beschermen, is het gebruik van een VPN een van de beste opties. Een VPN, of virtueel particulier netwerk, codeert uw internetverkeer en leidt het via een server op een andere locatie, waardoor het voor iedereen moeilijk wordt om uw online activiteiten te volgen. Er zijn veel VPN-diensten beschikbaar, maar als je op zoek bent naar een gratis optie, kun je het OpenVPN-protocol gebruiken. OpenVPN is een open source softwareapplicatie die virtuele particuliere netwerktechnieken implementeert. Om OpenVPN op Ubuntu te gebruiken, moet u eerst het OpenVPN-pakket installeren. U kunt dit doen door het Ubuntu Software Center te openen en te zoeken naar “OpenVPN”. Zodra het pakket is geïnstalleerd, moet u het configureren. Eerst moet u een bestand maken met de naam “client.ovpn” in de map “/etc/openvpn”. U kunt dit doen door de volgende opdracht uit te voeren: sudo nano /etc/openvpn/client.ovpn Vervolgens moet u de volgende regels aan het bestand toevoegen: clientontwikkelaars do proto udp remote YOUR_VPN_SERVER_ADDRESS 1194 Resolv-retry oneindig niet binden persistent-key persistent -tun ca ca.crt cert client.crt sleutel client.key server van het type ns-cert comp-lzo werkwoord 3 Zorg ervoor dat u “YOUR_VPN_SERVER_ADDRESS” vervangt door het adres van uw VPN-server. Deze informatie kun je vinden op de website van jouw VPN-aanbieder. Sla het bestand op en sluit de teksteditor af. Vervolgens moet u een certificaat en sleutel voor de client genereren. U kunt dit doen door het volgende commando uit te voeren: sudo openvpn –genkey –secret /etc/openvpn/ta.key Nu moet u het gegenereerde certificaat en de sleutel naar de client kopiëren. U kunt dit doen door de volgende opdrachten uit te voeren: sudo cp /etc/openvpn/ca.crt /etc/openvpn/client.crt sudo cp /etc/openvpn/ta.key /etc/openvpn/client.key Ten slotte hebt u nodig aan Zij

U kunt een statuspagina vinden door naar de OpenVPN-server of clientlijst te gaan. Op de statuspagina bepaalt u tevens de start en het einde van uw dienstverband. Service Control Manager (ook bekend als Configuratiescherm) wijst start- en stopplaatsen toe aan elk exemplaar op basis van de instellingen. In het geval van OpenVPN Access Server resulteert het installeren ervan zonder licentie in een gebrek aan gelijktijdige VPN-verbindingen. Hoe weet je of je verbonden bent met een VPN en Linux gebruikt? Na een dubbele controle van de OpenVPN-service, de systemctl-status [email protected] zichtbaar moeten zijn.

Is er een GUI voor Openvpn op Linux?

Fotocredit: tecmint.com

Er is geen officiële GUI voor OpenVPN op Linux, maar er zijn wel een aantal GUI’s van derden beschikbaar. De meest populaire GUI van derden voor OpenVPN op Linux is waarschijnlijk Tunnelblick.

Hoe omzeil ik Open VPN Gate? Voer de gebruikersnaam van de beheerderswebgebruikersinterface in. Wanneer u zich aanmeldt bij een zelfondertekend netwerk, kunt u niet vaststellen of u bent verbonden met een onbeveiligd netwerk. Het is belangrijk om uw eigen SSL in te stellen. Als u het niet zeker weet, gebruik dan apt-get om Open VPN te installeren. De frontend voor het uitvoeren van OpenVPN staat bekend als de OpenVPN GUI op Windows. Is OpenVPN gratis? Zo ja, waarom? VPN GUI’s gemaakt door Mathias Sundman voor Windows kunnen gratis worden gedownload van zijn website.

Beste GUI VPN-client voor Linux

Zorg er bij het kiezen van een VPN-provider voor dat OpenVPN-functionaliteit is opgenomen in de software voor Linux. De OpenVPN GUI is een grafische gebruikersinterface voor OpenVPN die draait op Windows 7/8/10 waarmee u uw VPN-verbindingen kunt controleren en beheren.

Maak verbinding met de VPN Linux-opdrachtregel

Een VPN, of Virtual Private Network, is een privénetwerk dat internetverkeer codeert en tunnelt, waardoor gebruikers anoniem kunnen blijven terwijl ze online zijn. Een VPN wordt gecreëerd door een virtuele point-to-point-verbinding te creëren met behulp van speciale verbindingen, virtuele tunnelingprotocollen of verkeersversleuteling. Een VPN wordt vaak door bedrijven gebruikt om gevoelige gegevens te beschermen. Wanneer medewerkers via VPN verbinding maken met het bedrijfsnetwerk, wordt hun verkeer versleuteld en blijft hun identiteit verborgen. Dit voorkomt dat hackers gegevens onderscheppen of zich voordoen als werknemers.

Hoe activeer ik Openvpn op Linux?

Open eerst Terminal en navigeer naar het configuratiescherm van de opdrachtregel. Het gebruik van een OpenVPN-client is vereist. OpenVPN kan worden geïnstalleerd op een RedHat-systeem (CentOS, Springdale LInux of Fedora). Vervolgens wordt u gevraagd te bevestigen dat de download gereed is.

Openvpn Connect-opdrachtregel Ubuntu

OpenVPN is een gratis, open source softwareapplicatie die Virtual Private Network (VPN)-technieken implementeert om veilige point-to-point- of site-to-site-verbindingen tot stand te brengen in gerouteerde of overbrugde configuraties en faciliteiten voor externe toegang. Het maakt gebruik van een aangepast beveiligingsprotocol[9] die SSL/TLS gebruikt voor sleuteluitwisseling. Het is in staat Network Address Translators (NAT’s) en firewalls te doorkruisen. Het is geschreven door James Yonan en uitgebracht onder de GNU General Public License (GPL). OpenVPN maakt voor sleuteluitwisseling gebruik van een beveiligingsprotocol dat bekend staat als SSL/TLS. Dit is hetzelfde protocol dat wordt gebruikt door websites voor online bankieren en andere beveiligde online diensten. OpenVPN kan ook NAT’s en firewalls doorkruisen. Dit betekent dat het kan worden gebruikt om verbinding te maken met een VPN-server die zich achter een firewall bevindt. De OpenVPN Connect-applicatie is beschikbaar voor Windows, macOS, iOS en Android. De applicatie kan worden gebruikt om verbinding te maken met een OpenVPN-server die op een externe server draait. De OpenVPN Connect-applicatie is een grafische gebruikersinterface (GUI) voor de OpenVPN-client.

Op Linux (Ubuntu) laten de volgende stappen zien hoe u een OpenVPN Command Line VPN installeert. In dit gedeelte leert u hoe u een VPN-verbinding configureert. De Trustpilot-software kreeg 4,9 van de 5 mogelijke punten in de video-tutorial. Zet de VPN binnen enkele minuten op met de eenvoudige stappen in deze video. Kun je video’s zien? De volgende tutorial leidt u door de afzonderlijke stappen. Om toestemming te verlenen aan dit bestand, zorgt u ervoor dat sudo chmod 644 /lib/systemd/system/System/OpenVPN-US-East.service is ingesteld op “configureren” in het servicesbestand. Wanneer u uitlogt, wordt u gevraagd opnieuw verbinding te maken met de voorgrondverbinding.

OpenVPN Ubuntu

OpenVPN is een gratis, open source softwareapplicatie die Virtual Private Network (VPN)-technieken implementeert om veilige point-to-point- of site-to-site-verbindingen tot stand te brengen in gerouteerde of overbrugde configuraties en faciliteiten voor externe toegang. Het maakt gebruik van een aangepast beveiligingsprotocol[9] die SSL/TLS gebruikt voor sleuteluitwisseling. Het is in staat Network Address Translators (NAT’s) en firewalls te doorkruisen. Het is geschreven door James Yonan en uitgebracht onder de GNU General Public License (GPL).

Openvpn Ubuntu-clientgui

Als u een grafische gebruikersinterface (GUI) met OpenVPN op Ubuntu wilt gebruiken, kunt u het netwerkbeheerpakket gebruiken. Dit kan worden geïnstalleerd met het volgende commando: sudo apt-get install network-manager-openvpn-gnome Na de installatie kunt u Network Manager starten en een nieuwe VPN-verbinding toevoegen. Selecteer “Importeren uit bestand” en selecteer het OpenVPN-configuratiebestand dat u wilt gebruiken. Voer uw VPN-gebruikersnaam en wachtwoord in wanneer daarom wordt gevraagd en u zou verbonden moeten zijn.

Pritunl en Fruho kunnen worden gebruikt om een ​​OpenVPN-server met een Linux-machine te verbinden. Met deze handleiding kunt u StrongVPN op deze twee clients installeren en gebruiken. Het installeren van een 64-bit versie van Debian (Linux of Ubuntu) kunt u hier doen. Gebruik de volgende Terminal-opdracht om de configuratie van de client te downloaden en op te slaan. De open source OpenVPN-client is compatibel met Linux Ubuntu 18.04 en de volledige Linux-distributie. Installeer Pritunl op uw apparaat als u dat nog niet heeft gedaan. Controleer of OpenVPN is verbonden op basis van het nieuwe IP-adres. Door strongleakstest.com te bezoeken, kunt u bepalen of u verbonden bent met StrongVPN of niet.

Actieve OpenVPN

Actieve openvpn is een programma waarmee u een virtueel particulier netwerk (VPN) kunt creëren. Dit programma is ontworpen om met de Linux-kernel te werken en kan een veilige, gecodeerde tunnel tussen twee computers creëren. Actieve openvpn kan ook werken met andere besturingssystemen zoals Windows en Mac OS X.

Hiran Adikari is de auteur van OpenVPN – Active Directory Authenticatie. Dit is een eenvoudig te implementeren handleiding waarin wordt uitgelegd hoe u Active Directory-authenticatie instelt op een OpenVPN-server. Dit is geschreven om iedereen te helpen die het nodig heeft en om een ​​referentie voor mezelf te houden. Het volgende voorbeeld van een LDAP-configuratiebestand is opgenomen in /etc/openvpn/auth/ldap.conf, dat u kunt gebruiken om uw serverconfiguratiebestand te maken. U kunt de gewenste gebruikers vinden door de basis-DN in te voeren in het gedeelte Autorisatie van het configuratiebestand. Als u de toegang tot een specifieke groep wilt beperken, kunt u in dezelfde sectie groepslidmaatschapskenmerken configureren. Om Active Directory-toegang in te schakelen, configureert u eerst het clientprofiel. Omdat u eerder anonieme authenticatiekenmerken uit het serverconfiguratiebestand (Gebruiker: Niemand, Groep: Geen Groep) hebt verwijderd, kunt u met dit OpenVPN-profiel geen toegang krijgen tot uw VPN-server.