Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe pomp ik in? Instagram in 13 stappen

Ook al is het niet langer groot nieuws, het valt niet te ontkennen dat Insta nog steeds een van de beste sociale netwerken is om online geld te verdienen en te leren hoe je erin kunt pompen. Instagram Het kan een verschil maken voor iedereen die op internet actief wil zijn.

Aan de andere kant zijn er enkele details waarmee u rekening moet houden voordat u zelfs maar een platformaccount aanmaakt. Vroeger een app voor het delen van foto’s, tegenwoordig kun je vrijwel elk type inhoud creëren via feeds, verhalen of IGTV.

Daarnaast zijn er verschillende tools met verschillende functies zoals: B. het inplannen van posts op Instagram en apps waarmee je onder andere stories anoniem kunt bekijken.

Bent u op zoek naar manieren om succesvol te zijn op sociale media? Wil je leren hoe je mee kunt doen op Instagram?

Bekijk dan hieronder de 15 stappen die je nodig hebt om aan jouw reis te beginnen!

1. Stel een onderwerp in voor uw profiel

Voordat je de app zelfs maar op je telefoon kunt downloaden, moet je een paar beslissingen nemen. De eerste is: Wat wordt het onderwerp van je profiel?

Gaat u het gebruiken om klanten in uw online winkel te bereiken? Of wil je een influencer zijn? Instagram Praten over je hobby?

Voordat u beslist, moet u weten of uw doelgroep zich daadwerkelijk op Insta of andere sociale media bevindt. Nadat u het publiek heeft gekozen dat u wilt bedienen, onderzoekt u de meest lucratieve niches.

Wat is het verschil tussen doelgroep en niche?

Publiek is een breder concept dat mensen omvat die geïnteresseerd zijn in een specifiek onderwerp. Een niche is een verdeeldheid binnen dat publiek. Dit zijn delen van deze doelgroep die een specifieke interesse hebben in een onderdeel van het onderwerp.

Jouw profiel is bijvoorbeeld gericht op reizigers. Omdat dit publiek zo groot is, kunt u uw inhoud concentreren op een of twee gespecialiseerde niches.

In plaats van zich te concentreren op één soort reizen, kan de inhoud worden gericht op mensen die van avontuurlijke reizen houden en een niche van dat publiek bereiken.

2. Creëer een geweldige biografie!

Wanneer u uw profiel aanmaakt, schrijf dan niets in de beschrijving. Veel minder kies een gebruikersnaam. Aan al deze elementen moet met strategie worden gedacht.

Wilt u uw eigen profiel als influencer verspreiden? Gebruik dan in dit veld uw eigen voor- en achternaam. Heeft u een bedrijf en wilt u dit graag toevoegen aan Insta? Dan moet de gebruiker de naam van uw bedrijf zijn.

Wil je lesgeven over een relevant onderwerp? Je gebruikersnaam moet dus bij dit thema passen, zoals je kunt zien in het onderstaande profiel.

Foto is ook een belangrijk aspect. Probeer altijd uw merklogo te gebruiken. Als je je profiel gebruikt om jezelf te promoten, geef dan de voorkeur aan frontale en positief ogende foto’s.

Het beschrijvingsgedeelte is ook belangrijk, ook al kun je er niet veel over schrijven. Zet dus trefwoorden gerelateerd aan het onderwerp waar je mee bezig bent in het profiel en zeg wat je doet, bijvoorbeeld: B. online cursussen geven of een soort product verkopen.

Zorg er ten slotte voor dat je een link naar je volgers maakt om je website te bezoeken of om lid te worden van je WhatsApp-lijst. Net zoals je een Insta-link op WhatsApp kunt delen, kun je bio ook gebruiken om het tegenovergestelde te doen.

Voor meer informatie over het maken van een geweldige biografie, bekijk deze complete gids met alles wat je moet doen om de beste biografie ter wereld te krijgen. Instagram!

3. Converteer uw account naar een bedrijf

Wanneer je een profiel aanmaakt in Insta, begint je account als een persoonlijk account. Maar wie wil leren kolven? Instagram kan niet worden beperkt tot dit account. Dit komt omdat u alleen uw persoonlijke account en niet uw zakelijke account kunt gebruiken om uw profiel privé te maken.

Laten we eerlijk zijn: als je volgers op Instagram wilt krijgen en een bedrijf op het platform wilt hebben, is een bedrijfsprofiel het laatste wat je wilt. Daarnaast heeft het zakelijke account twee belangrijke functies die we later in het artikel zullen bespreken: de mogelijkheid om betaalde advertenties te maken en toegang te krijgen tot je Instagram-profielinformatie.

De enige vereiste voor een zakelijk account op Instagram is het hebben van een fanpagina op Facebook. Als je er echter nog geen hebt, kun je er rechtstreeks vanuit Insta een op Facebook aanmaken.

4. Weet welke soorten inhoud je kunt maken

Instagram is een van de meest democratische contentplatforms op internet. Met uitzondering van berichten die alleen uit tekst bestaan, kun je bijna alles posten wat je wilt.

Om beter te begrijpen welke soorten formaten de hieronder genoemde sociale netwerkplatforms van Instagram zijn en welk type inhoud ze accepteren.

  • Voer: Het meest voorkomende hoofdposttype op het netwerk. U kunt ze zien door door het startvenster van de applicatie te scrollen. Je kunt foto’s, video’s van maximaal 60 seconden of een carrousel plaatsen door beide soorten berichten te combineren.

U kunt tekst van maximaal 2000 tekens invoegen in feedposts. Zo schrijf je geweldige ondertitels! – en pas de beruchte filters van Instagram toe.

Tip: In dit artikel vind je de beste apps om je Instagram-feed te organiseren!

  • verhalen: Als toekomstige vervanging voor nieuwsfeeds zijn Stories het format dat sinds 2000 de wereld stormenderhand heeft veroverd. Instagram implementeert ze in je app. Met de nadruk op meer authentieke inhoud kun je berichten maken met tekst, afbeeldingen of foto’s en video’s van maximaal 15 seconden.

De hoogtepunten zijn de stickers waarmee je vragen kunt stellen aan volgers en livestreams, waar we hierna commentaar op zullen geven. Houd er rekening mee dat de verhalen nog vóór de nieuwsfeed staan

  • Livestreams: beschikbaar in de sectie Verhalen van Instagram, livestreams zijn essentieel voor iedereen die wil leren pompen op Instagram. Naast het feit dat de verhalen vóór de feed verschijnen, verschijnen de levens vóór de verhalen. Het is ook de moeite waard om te vermelden dat je volgers altijd op de hoogte worden gesteld wanneer je live gaat.
  • IGTV: IGTV is gemaakt als alternatief voor video’s van YouTube en is een videoplatform dat ook toegankelijk is via de Insta-applicatie. Het staat langere video’s toe dan de feed, die 15 seconden tot 10 minuten kan duren voor gewone accounts en tot 60 minuten voor geverifieerde accounts.

Tip: Voor video’s langer dan 60 seconden kunt u een voorbeeld van uw feed bekijken!

5. Schrijf uw inhoudsideeën op

Het mooie van het maken van inhoud op Instagram of andere sociale media is dat alles een inspiratie kan zijn voor nieuwe berichtideeën.

Draag dus altijd een notitieboekje of een app op je telefoon om eventuele inhoudelijke ideeën op te schrijven. Wees niet verrast als u midden in de nacht uw smartphone oppakt om een ​​idee vast te leggen.

6. Maak een inhoudstijdlijn

Het sleutelwoord voor iedereen die succesvol wil zijn op sociale media is consistentie. Om consistent te zijn, zijn planning en organisatie essentieel.

Daarom is het maken van een inhoudstijdlijn de beste manier om orde op zaken te stellen. Hier kunt u de inhoudsideeën in uw notitieboekjes weergeven.

Van daaruit bepaalt u wanneer u de inhoud gaat maken en wanneer deze wordt gepubliceerd.

Steek dan gewoon je handen uit de mouwen en breng de inhoud tot leven!

Om dit te doen, bekijk je de volgende links voor voorgestelde toepassingen die je kunt gebruiken om je berichten te maken:

7. Teken op Instagram!

Wedstrijden zijn een van de beste manieren om betrokkenheid op uw profiel te genereren. Hoewel er regels en strategieën zijn waarmee je rekening moet houden, kunnen de resultaten uitstekend zijn en je helpen je Instagram-pompdoelen te bereiken.

Nadat de planning is voltooid, gebruikt u eenvoudigweg een wedstrijdtool op Instagram, selecteert u de promotiepost en voert u de regels in volgens welke een reactie in aanmerking komt voor de prijs.

Klik op de link om er eentje te leren kennen!

8. Leer hoe je de statistieken van Instagram analyseert

Als u ons advies heeft opgevolgd en uw account heeft omgezet naar een zakelijk account, heeft u toegang tot uw profielstatistieken. Deze informatie is waardevol en kan u helpen bepalen welk publiek toegang heeft tot uw inhoud en welke van uw berichten de meeste betrokkenheid en bereik op uw site genereren. Instagram.

Het is niet mogelijk om op Instagram te pompen zonder deze statistieken te begrijpen. Waarom gebeurt dit?

Zonder deze informatie te begrijpen, weet u niet wat in uw berichten werkt. Als gevolg hiervan loop je het risico dat je niet-succesvolle berichttypes publiceert en niet creëert wat je publiek echt wil zien.

Insta-profielinformatie

Tip: Lees meer over Instagram-toegangsstatistieken in het artikel!

9. Onderzoek naar betaalde advertenties op Instagram

Niets houdt u tegen om alleen in uw organische inhoud te investeren. Met recente veranderingen in het algoritme van Instagram en acties als Likes valt op dat het bereik van publicaties is afgenomen.

Betekent dit dat je nu moet klagen of moet zeggen dat Insta niet werkt?

Nogal Het tegenovergestelde! Het Instagram-netwerk groeit en het leren gebruiken van betaalde advertenties zal de groei versnellen en van Insta je belangrijkste bron van inkomsten online maken.

Houd er rekening mee dat u met betaalde advertenties externe links naar uw website of webshop kunt opnemen, hetzij in de feed, hetzij in de Stories-advertenties.

10. Test de berichten

Instagram brengt regelmatig nieuwe functies of manieren uit om inhoud te maken. Dit betekent dat je altijd berichten van Instagram moet gebruiken.

Nee

Maar wat moet je testen? In elk geval.

Houd dus in de gaten wat Insta te bieden heeft en kijk of het zinvol is voor uw bedrijf en resoneert met uw publiek.

11. Volg de experts op Instagram

Studeren over Instagram zou deel moeten uitmaken van de routine van iedereen die wil leren pompen op Instagram. Daarom is het belangrijk dat je op de hoogte blijft van de social media experts.

Van daaruit kunt u geavanceerde strategieën leren, betaalde advertenties maken, inhoudstips krijgen en ontdekken wat er nieuw is op het platform.

Lees eerst dit artikel met onze aanbevelingen op Instagram in Brazilië en Portugal.

Volg de experts van insta

12. Doe altijd tests!

Het produceren van inhoud is een constant testlaboratorium. Wat je ook doet, het is belangrijk om open te staan ​​en te testen. Test verschillende soorten inhoud, Instagram-tools, advertentiemateriaal en de verschillende aangepaste doelgroepen die u gebruikt in betaalde advertenties.

Dus leer hoe je de statistieken van Instagram en Advertentiebeheer voor Facebook kunt gebruiken. Het is belangrijk om te begrijpen wat wel en niet werkt in je profiel.

13. Leer meer over Insta op AppTuts!

In de laatste punten van ons artikel bespraken we het belang van het bestuderen van Instagram om te begrijpen hoe het platform werkt en vervolgens te leren hoe je op Instagram kunt pompen.

Volg dus de Insta-artikelen op AppTuts en leer verschillende strategieën om Instagram-volgers te krijgen en tips over wat je moet doen als je Instagram uitademt!