Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe Rush Wars in elk land te spelen

Onlangs heeft Supercell een bètaversie van hun nieuwe game uitgebracht Spoedoorlogen. Deze bètaversie van Rush Wars is alleen beschikbaar in een paar landen, waaronder Canada, Australië en Nieuw-Zeeland. Momenteel kun je Rush Wars alleen spelen als je in een van deze landen woont. Toch zijn er buiten deze landen miljoenen fans van Supercell-games. Daarom deel ik een tutorial om je te helpen Rush Wars te spelen in de VS en alle andere landen. Je kunt Rush Wars spelen door de onderstaande stapsgewijze instructies te volgen.

Hoe Rush Wars in elk land te spelen

Je kunt Rish Wars op je Android- of iOS-apparaat spelen door de onderstaande stappen te volgen.

Speel Rush Wars in elk land (Android)

    Eerste download Rush Wars-APK op uw Android-telefoon door hier te klikken. Download nu ExpressVPN uit de Google Play Store Klik hier. Nadat je Rush Wars VPN hebt gedownload, open je het op je telefoon. Maak nu verbinding met de server in Australië, Canada of Nieuw-Zeeland. Installeer nu de Rush Wars APK die je in de eerste stap hebt gedownload. Veel plezier met het spelen van Rush Wars in jouw land.

cijfer: Je hebt Rush Wars VPN alleen voor de eerste keer nodig. Daarna kun je spelen met je originele IP-adres.

Speel Rush Wars in elk land (iPhone)

    Als je Rush Wars op je iPhone wilt spelen, moet je eerst je land wijzigen in de Apple App Store. U kunt dit doen door de onderstaande stappen te volgen. Ga naar de instellingen en tik iTunes en App Store. Klik nu op de jouwe Apple ID: uw e-mailadres en klik vervolgens op Bekijk Apple-ID. Klik nu op Land/regio. Klik nu op Wijzig land of regio. Kies nu een nieuw land. U kunt kiezen tussen Canada, Australië en Nieuw-Zeeland. Ga dan akkoord met de voorwaarden. Voer nu informatie in zoals naam, adres en betaalmethode. Je kunt gebruiken Valse adresgenerator om de nodige informatie te verkrijgen. Ga er nu naar toe App Winkele en download Rush Wars op je iPhone. Veel plezier met spelen!

Ondersteunde landen:

Italië (Italië), VS, Mexico, Groot-Brittannië, Turkije, Duitsland, Thailand en nog veel meer!

Nu kun je Rush Wars eenvoudig spelen op Android- en iOS-apparaten in elk land. Als je problemen hebt met het spelen van Rush Wars in jouw land, reageer dan hieronder. Wij zullen proberen uw problemen zo snel mogelijk op te lossen. Als je deze tutorial nuttig vond, deel hem dan met je vrienden, zodat zij Rush Wars ook op hun mobiel kunnen spelen.

Vorig artikelMinecraft Bees – Hoe je een bijenkorf maakt in MinecraftVolgende artikelRush Wars APK downloaden voor Android (nieuwste versie) Hoe Rush Wars in elk land te spelen 1