Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe Snapchat deblokkeren? [All The Methods Explained]

Let op: het volgende artikel zal je helpen: Hoe Snapchat deblokkeren? [All The Methods Explained]

Wist je dat gebruikers meer dan 5 Snaps per dag maken?

Natuurlijk wil je meedoen met het plezier. Maar wat als uw toegang tot de app beperkt is?

Geen zorgen. We laten je zien hoe je Snapchat kunt deblokkeren. Gelukkig zijn er verschillende manieren om dit te doen en we hebben er hieronder een paar samengesteld.

Waarom is mijn Snapchat geblokkeerd?

Veel werkplekken, scholen en universiteiten blokkeren Snapchat om afleiding te beperken. En sommige regio’s, zoals China of Iran, beperken de toegang volledig.

Maar zoals de technologie het wil, is het heel gemakkelijk om met deze beperkingen om te gaan. Volg gewoon onze tips over hoe je Snapchat kunt deblokkeren!

Hoe Snapchat te deblokkeren met een proxy

Proxy is een mooi woord voor een privéserver waarmee je websites anoniem kunt bekijken.

Een proxybrowser fungeert als tussenpersoon tussen u en de website waartoe u toegang wilt krijgen. Terwijl u op internet surft, wordt uw IP-adres gemaskeerd. Websites kunnen uw locatie niet volgen.

Dit is waar het een beetje lastig wordt. Snapchat is geen proxy-fan. Je kunt er maximaal twee gebruiken.

Er zijn veel gratis proxy’s online beschikbaar. Houd er echter rekening mee dat dit niet de veiligste opties zijn. Meestal coderen de gratis versies uw gegevens niet goed, worden ze overladen met advertenties en kunnen ze hinderlijk traag zijn.

Naast het deblokkeren van Snapchat, hebben proxy’s nog tal van andere toepassingen.

Met een goede proxy kunt u een veilige en stabiele verbinding hebben en uw IP beschermen.

U kunt kiezen uit verschillende opties:

  • Transparante proxy – Meestal gebruikt om inhoud te filteren, onthullen ze nog steeds uw IP-adres.
  • Anonieme proxy – Houdt uw IP-adres anoniem en beschermt uw online privacy. Ze voorkomen ook dat websites uw browsegeschiedenis bijhouden.
  • Vervormende proxy – Verbergt uw IP-adres en locatie en vervormt gegevens over uw exacte locatie. Ideaal voor geografische beperkingen.
  • Proxy met zeer hoge anonimiteit – Voortdurend de gegevens vervormen om websites te verwarren met de webverzoeken, waardoor het erg moeilijk wordt om online bewegingen te volgen. Een goed voorbeeld van zo’n server is het Tor-netwerk.

Nu u weet waar u op moet letten, kunt u onze beste proxylijst bekijken.

Hoe Snapchat deblokkeren met VPN?

Als je vastbesloten bent een app te kopen die Snapchat deblokkeert, koop dan een VPN.

VPN’s zijn zeker de meest populaire methoden om geblokkeerde websites op school of op het werk te omzeilen.

Maar wat is een VPN?

Met Virtual Private Networks kunt u een andere server gebruiken om anoniem op internet te surfen.

Je kunt Snapchat op school of werk eenvoudig deblokkeren via een VPN. Hier is hoe:

1. Kies de juiste VPN

Sommige VPN-merken geven prioriteit aan snelheid, andere online anonimiteit of encryptie. Een VPN die met Snapchat werkt, is er een die inhoud eenvoudig deblokkeert. Houd hier dus rekening mee als u leest over de beste opties.

2. Installeer de VPN

Nadat je je onderzoek hebt gedaan en een favoriet hebt gekozen, download je deze naar je telefoon en log je in. De meeste providers hebben een eigen app met instructies en automatische configuraties. U kunt ook uw abonnement, betalingen en geolocaties wijzigen.

3. Maak verbinding met Snapchat

Zodra je app laat zien dat deze succesvol is verbonden of je apparaat het VPN-teken toont, kun je Snapchat weer gebruiken. Maar voordat u aan de slag gaat, is het belangrijk om te vermelden dat al uw netwerkactiviteit via de verbonden VPN wordt geleid.

Om te voorkomen dat je verbinding langzamer wordt, kun je de dienst eenvoudig uitschakelen als je Snapchat niet gebruikt. Zodra je opnieuw verbinding maakt met je VPN, ontvang je al je Snapchat-meldingen.

Beste VPN’s voor Snapchat

Als je op zoek bent naar een goede VPN om Snapchat te deblokkeren, zoek dan niet verder. Wij adviseren:

Surfhaai

Surfshark biedt veel waar voor je geld en je kunt zelfs in crypto betalen. Deze VPN is op privacy gericht en is ideaal voor het omzeilen van geblokkeerde websites.

Surfshark is beschikbaar voor alle besturingssystemen. Het kan op meerdere apparaten worden gebruikt, heeft een strikt geen logbestandenbeleid en biedt abonnementen met een geld-terug-garantie van 30 dagen! Nog niet overtuigd? Lees onze volledige Surfshark-recensie.

NordVPN

Eén app die Snapchat moeiteloos deblokkeert is NordVPN. Deze aanbieder biedt internetprivacy op zijn best. Het biedt grote voordelen voor de prijs en slaat geen klantgegevens op.

Deze app is ook een van de weinige VPN-apps die wordt geprezen om de klantenondersteuning. Het team werkt non-stop om een ​​soepele werking van de 5000 servers verspreid over meer dan 60 landen te garanderen. Door zo’n groot servernetwerk is deze VPN eenvoudig overal Snapchat te deblokkeren.

Privé-internettoegang

Private Internet Access, bekend als PIA, staat bekend om zijn eenvoud en indrukwekkende beveiliging. Je kunt maximaal vijf apparaten tegelijkertijd verbinden onder hetzelfde account!

PIA wordt ook hoog gewaardeerd op het gebied van klantenondersteuning. Dit alles tegen een betaalbare prijs en met een geld-terug-garantie van 7 dagen. Niet zo slecht!

Gratis VPN om Snapchat te deblokkeren

We houden allemaal van het woord gratis, nietwaar? Maar hoe verleidelijk het ook mag zijn, wij raden de praktijk in dit geval af.

Ja, we weten dat elke dollar telt, maar geef alsjeblieft een Frappuccino of twee per maand uit en abonneer je op een fatsoenlijke service. Hoewel de gratis VPN Snapchat mogelijk kan deblokkeren, is deze zeker niet ‘on the house’. Deze bedrijven werken niet gratis, ze verdienen geld met datamining en allerlei soorten advertenties.

Afronden

Dus nu weet je hoe je Snapchat in verschillende situaties kunt deblokkeren.

Hier is een korte samenvatting:

Je had geen toegang tot Snapchat. We hebben je een aantal trucjes aangeboden – Proxy en VPN om precies te zijn.

Het enige dat u hoeft te doen, is ons vertrouwen. Wij helpen je om je Snap Score weer te verbeteren!