Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe Snapchat te verwijderen [All You Need To Know]

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Hoe Snapchat te verwijderen [All You Need To Know]

Ben je het beu om hondenfilters te gebruiken, Snapstreaks bij te houden, of ben je het zat dat je vrienden je elke twee minuten Snaps sturen?

Het is begrijpelijk.

Dus als je de geest wilt geven en een pauze wilt nemen van de app, zijn wij hier om je te redden.

Laten we u laten zien hoe u Snapchat kunt verwijderen!

Wat is Snapchat?

Snapchat is een berichten- en sociale netwerkapplicatie voor smartphones die volledig gratis kan worden gedownload en gebruikt. Hiermee kunt u sms-berichten, foto’s en video’s naar uw dierbaren sturen op elk Android- of iOS-apparaat.

Snapchat verschilt van andere berichten-apps omdat de meeste berichten slechts bedoeld zijn om gedurende een korte periode door de ontvanger te worden gezien. Als iemand een afbeelding of video ziet die u hebt geplaatst, verdwijnt deze en is deze niet meer toegankelijk.

Laten we, voordat we verder gaan met het verwijderen van een Snapchat-account, eens kijken naar enkele interessante feiten over de app.

Allereerst was de oorspronkelijke naam ‘Picaboo’, en de makers ervan ontwikkelden het voor een groepsproject aan de Stanford Universiteit…

Haar medestudenten waren niet onder de indruk.

De grap is echter op hen gericht, want na de lancering in 2011 groeide Snapchat al snel uit tot een van de populairste apps ter wereld.

Volgens de statistieken bedroegen de maandelijkse actieve gebruikers van Snapchat in 2021 bijna 500 miljoen. Een indrukwekkend aantal, nietwaar?

Niettemin, aangezien je dit artikel leest, heb je waarschijnlijk een pauze nodig van deze 500 miljoen mensen… Dus laten we beginnen:

Hoe Snapchat te verwijderen?

Misschien zou je willen dat je minder tijd aan de app had besteed. Of misschien waren er beperkingen voor jou en in plaats van je Snapchat-account te deblokkeren, heb je besloten deze te verwijderen.

Geen zorgen. We zijn hier niet om te oordelen of helderziend te spelen om te raden waarom je hebt besloten Snapchat te deactiveren.

Wij zijn er alleen om je daarbij te helpen!

Als je hebt besloten dat je je Snapchat-account niet langer wilt, hoef je alleen maar een paar eenvoudige stappen te volgen om het te deactiveren.

Houd er rekening mee dat Snapchat je account niet onmiddellijk zal verwijderen nadat je deze stappen hebt voltooid. Het wordt gedurende 30 dagen uitgeschakeld, zodat u van gedachten kunt veranderen.

Na 30 dagen worden alle gegevens uit uw account automatisch verwijderd. Contacten, herinneringen, vrienden en verhalen worden allemaal verwijderd.

Voordat je Snapchat verwijdert, wil je dit misschien doen Download uw app-gegevens. Helaas werkt dit niet via de app. Je moet naar accounts.snapchat.com gaan en inloggen met je profielgegevens.

Ga dan naar en klik op Je ontvangt later een e-mail van Snapchat met de gevraagde gegevens.

Hoe een Snapchat-account te verwijderen op een computer

Het proces is eenvoudig en vereist slechts een paar eenvoudige stappen:

1. Meld je aan bij je Snapchat-account door in een webbrowser naar accounts.snapchat.com te gaan.

Opmerking: Als u de registratiebevestiging heeft geactiveerd, ontvangt u via sms een code die u in het kleine lege veld moet invoeren om in te loggen.

2. Nadat u bent ingelogd, selecteert u .

3. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in de lege velden op de volgende pagina in en klik op de knop.

4. U ziet een melding dat uw account is gedeactiveerd.

Na uw deactiveringsverzoek wordt u onmiddellijk uitgelogd. Snapchat verwijdert accounts definitief 30 dagen na deactivering.

Hoe een Snapchat-account te verwijderen op een Android/iOS-apparaat

Het verwijderen van je Snapchat-account op een mobiel apparaat is niet veel anders of moeilijker dan op een computer. Volg gewoon de onderstaande stappen:

  1. Open de Snapchat-app en log in.
  2. Tik linksboven op je avatar.
  3. Tik vervolgens op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek.
  4. Blader helemaal naar beneden en tik op .
  5. Er wordt u gevraagd opnieuw in te loggen.
  6. Ten slotte zal de app je doorsturen naar de pagina voor het verwijderen van Snapchat-accounts, waar je je gebruikersnaam en wachtwoord moet invoeren.
  7. En voila! Het deactiveren van je Snapchat-account is voltooid.

Hoe activeer ik Snapchat opnieuw?

Uiteraard heb je de mogelijkheid om van gedachten te veranderen en je Snapchat-account binnen de deactivatieperiode van 30 dagen te herstellen.

Het enige wat u hoeft te doen is inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Daarna ontvangt u een bericht dat uw account momenteel is gedeactiveerd.

Na het deactiveren van Snapchat kan het tot 24 uur duren voordat het account is hersteld. Als u binnen deze tijd probeert toegang te krijgen, ontvangt u mogelijk een foutmelding. Probeer het over een paar minuten opnieuw, totdat u zich opnieuw aanmeldt.

Als je van gedachten verandert en na de 30 dagen terug wilt keren naar Snapchat, kun je een geheel nieuw account aanmaken.

Het slechte nieuws is: u kunt uw oude gebruikersnaam niet gebruiken, ook al heeft niemand anders deze gebruikt.

Je zou ook al je vrienden opnieuw moeten toevoegen en alle inhoud die je eerder had opnieuw moeten maken, aangezien al je gegevens zijn verwijderd.

Afronden

Nu je weet hoe je Snapchat kunt verwijderen en wat de gevolgen kunnen zijn, zorg ervoor dat je het echt wilt doen voordat je de stekker eruit trekt!

Als je het echter niet helemaal zeker weet, geeft Snapchat je voldoende speelruimte om na deactivering van gedachten te veranderen.

Zo kun je eenvoudig even pauzeren en nieuwe energie opdoen in plaats van de app helemaal de rug toe te keren.

Mục lục