Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe speel ik mobiele games op pc? [A Two-Minute Guide]

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Hoe speel ik mobiele games op pc? [A Two-Minute Guide]

Er zijn zoveel echt goede mobiele games. Velen van hen zouden net zo goed, zo niet beter, werken als ze met een muis en toetsenbord worden gespeeld. Het enige probleem is dat ze vaak alleen voor Android of iPhone gemaakt worden.

Is er een manier om mobiele games op een pc te spelen?

Het antwoord is ja, dankzij de magie van emulators en apps voor schermspiegeling.

Met de meeste van deze programma’s is dit mogelijk Pas de hele ervaring aan uw behoeften aan. De stappen die u moet nemen, zijn echter afhankelijk van de optie die u kiest.

Hoe u mobiele games op uw pc kunt spelen

De twee meest voorkomende manieren om mobiele games op een pc te spelen zijn Schermspiegeling en gebruik van een emulator.

Voordat we onderzoeken hoe u deze twee dingen kunt doen, bespreken we eerst waarom u uw mobiele gaming überhaupt naar een computer zou willen verplaatsen.

De rol van mobiele telefoons in ons dagelijks leven blijft toenemen. Ze zijn nu verantwoordelijk voor 54,25% van al het internetverkeer, wat betekent dat ze het nu al overnemen.

Als het om gaming gaat, lopen desktops echter nog steeds mijlenver voorop. Alleen biedt de muis- en toetsenbordopstelling veel meer mogelijkheden dan een touchscreen. Multitasken is dan mogelijk met meerdere vensters tegelijk geopend.

Hieronder vindt u een gedetailleerd overzicht van hoe u Android-games op uw pc kunt spelen

Spiegel uw telefoon met Windows

We gebruiken allemaal onze telefoons en computers elke dag. Het verbinden van deze twee apparaten is niet langer iets dat alleen IT-professionals kunnen doen. Het enige dat nodig is, is een specifieke app en een paar eenvoudige stappen.

Hier zijn enkele apps om u op de goede weg te helpen en u te laten zien hoe u telefoongames op een pc kunt spelen.

De Jouw Telefoon-app van Microsoft is een van de meest populaire en niet te vergeten gratis opties voor het spiegelen van Android. Het werkt ook met de iPhone, maar vanwege de beperkingen van Apple is de functionaliteit beperkt.

Een van de redenen waarom deze app zo populair is voor het spelen van Android-games op pc is omdat dat zo is Vooraf geïnstalleerd op Windows-computers en nieuwere Samsung-telefoons. Hierdoor kun je de twee apparaten direct en eenvoudig met elkaar verbinden.

Er zijn twee manieren waarop u uw Android-apparaat met een pc kunt verbinden via de app Jouw telefoon: draadloos en via een USB-kabel.

Zodra de apparaten zijn verbonden, is het gebruik van de app relatief eenvoudig. Alle essentiële elementen zoals berichten, meldingen en oproepen bevinden zich aan de linkerkant van het startscherm voor snelle toegang.

Met dezelfde apps waarmee je Android-games op je pc kunt spelen, kun je ook andere programma’s op je telefoon uitvoeren. niet alleen spelletjes.

Voordat je het spel kunt spelen, moet je een verbinding tot stand brengen tussen de twee apparaten. De snelste manier om dit te doen is door de QR-code te scannen die verschijnt terwijl de app op uw pc draait.

Een andere geweldige functie is dat je dit kunt doen Maak snelkoppelingen in het taakbalkmenu. U kunt nu dus een direct pad naar uw favoriete games creëren en deze met een enkele klik openen.

Vergeet niet in te loggen met uw Microsoft-gegevens, want zonder deze werkt de app niet!

Gebruik een emulator

Emulators zijn een rave geworden in de gamingwereld; Of je nu op je Nintendo Switch, PlayStation of mobiele telefoon op je computer wilt springen, daar is een emulator voor.

Afgezien daarvan zijn er talloze emulators die het spelen van mobiele games op pc net zo eenvoudig maken als 1-2-3.

Laten we eens nader bekijken hoe ze werken.

Samen met de originele hardware- en softwareomgeving van een game zorgen ze er in essentie voor dat deze opnieuw wordt gecreëerd op uw doelapparaat. Met andere woorden, Met deze programma’s kunt u elk type product op elke computer uitvoeren.

De meeste emulators zijn afzonderlijke programma’s die u op uw computer moet installeren. Mogelijk kunt u echter ook online een Android-emulator vinden waarmee u uw game in de browser kunt uitvoeren.

Hoewel in-browser-emulators handig zijn, zijn ze meestal niet zo krachtig als emulators met hun eigen apps.

Hier zijn enkele van de meer populaire Android- en iPhone-emulators en hoe u deze kunt gebruiken om mobiele games op uw pc te spelen.

BlueStacks

BlueStacks wordt vaak als de beste beschouwd Android-emulator voor Windows 10.

Hiermee kunt u moeiteloos een muis- en toetsenbordconfiguratie gebruiken met apps die oorspronkelijk voor smartphones zijn ontworpen. In plaats van naar een scherm met een vast formaat te kijken, kunt u het formaat van uw BlueStacks-venster aanpassen aan het huidige venster.

Zodra u het op uw pc hebt geïnstalleerd, BlueStacks biedt een optie om in te loggen op Google Play om onmiddellijk de Android-apps te downloaden die u op uw computer wilt gebruiken.

In tegenstelling tot sommige andere programma’s opent deze Android-emulator voor pc elke app op een apart tabblad. Hierdoor speel je meerdere games tegelijk en schakel er soepel tussen.

BlueStacks heeft ook een zichtbare zijbalk met handige bedieningselementen die een authentieke mobiele ervaring rechtstreeks naar uw pc brengen. U kunt de instellingen gebruiken om schermafbeeldingen te maken, op te nemen, het apparaat virtueel te schudden, het scherm te draaien en andere Android-acties uit te voeren.

De app is gratis te gebruiken, maar als je niet wilt upgraden naar een betaald abonnement, zul je reclame moeten verdragen. De premiumversie is beschikbaar voor slechts $ 2 per maand.

Zoals u zich kunt voorstellen, De premiumversie verwijdert alleen advertenties van BlueStacks zelf, niet de in-game advertenties. Als je bedenkt dat in-app-advertenties de afgelopen jaren met 50% zijn gegroeid, kun je verwachten dat er veel van zullen verschijnen.

Het is belangrijk om te vermelden dat BlueStacks beschikbaar is op Windows 7 of nieuwer en minimaal 2 GB RAM vereist. De app werkt ook op macOS Sierra (10.12 of nieuwer) met 4GB RAM.

Spellus

GameLoop, oorspronkelijk bekend als Tencent Gaming Buddy, heeft sinds de release veel veranderingen ondergaan. Deze Android-emulator voor Windows was oorspronkelijk slechts een PUBG Mobile PC-emulator.

In de loop van de tijd evolueerde het programma en Tencent was er verantwoordelijk voor ondersteunt een groot aantal Android-games, inclusief Call of Duty en Free Fire.

Dit betekent echter niet dat er een limiet is aan het aantal Android-apps dat u met GameLoop kunt uitvoeren. De emulator heeft een aparte module voor het installeren van de Google Play Store. Dit betekent dat je alle populaire games kunt spelen met ondersteuning voor muis en keymapping.

Keymapping is een van de meest waardevolle functies GameLoop-aanbiedingen. Het wordt beschouwd als de meest nauwkeurige emulator voor de best scorende mobiele game: PUBG Mobile en soortgelijke games. Zoals alle emulators is het niet perfect, maar het komt er wel dichtbij.

Dus als je een emulator nodig hebt die de aanraakgeoriënteerde gebruikersinterface eenvoudig omzet in een toetsenbord- en muisgebruikersinterface, dan is GameLoop de ideale keuze.

Als je je hebt afgevraagd hoe je GRATIS Android-games op pc kunt spelen, is GameLoop een ander haalbaar antwoord – omdat Deze emulator is volledig gratis.

Het programma is compatibel met Windows 7 en nieuwer en vereist minimaal 3 GB RAM. Hoewel de minimumvereisten wat hoog zijn, heb je slechts 1 GB vrije ruimte nodig om het op je pc te installeren.

iPadiaans

Eerder had ik het over Android-emulators. Ze krijgen meer aandacht dan iOS-emulators omdat 78% van de gamers Android-gebruikers zijn.

Hoewel Apple erg streng is met de inhoud, is het nog steeds mogelijk om iPhone-games op je computer te draaien. Om dit te doen, gebruik je echter geen echte emulator, maar één iOS-simulator.

Dus als je een iOS-game op pc wilt spelen, is iPadian de beste beschikbare optie. Het is een reskin of met andere woorden een simulator die alleen toegang biedt tot bepaalde iPhone-games. Dit komt omdat het niet rechtstreeks werkt met de App Store. In plaats van, Het heeft een eigen iPadian-winkeldie een verzameling ondersteunde games biedt.

Het bevat Tientallen spellenmet enkele van de meest populaire namen zijn Clash of Clans en Angry Birds.

Het programma biedt nog steeds enkele van de functies die u doorgaans in emulators aantreft. U kunt het bijvoorbeeld gebruiken om op volledig scherm op uw bureaublad te verschijnen.

Gelukkig is het gratis en is er een levenslange premiumversie beschikbaar voor $ 9,99.

iPadian draait op Windows XP en hoger. Het is ongelooflijk licht, werkt met slechts 512 MB RAM, maar 1 GB wordt aanbevolen voor de beste prestaties. Houd er rekening mee dat u Adobe Air nodig heeft om te kunnen werken.

Windows 11

Windows 11 heeft een aantal indrukwekkende functies op onze pc’s geïntroduceerd, en de manier waarop ze omgaan met Android-games is daar een van.

Het is niet moeilijk om te begrijpen hoe je mobiele games kunt spelen op een pc met een Windows 11-besturingssysteem.

Sinds oktober 2021 Microsoft heeft testers toestemming gegeven om Android-apps uit te proberen. Ze zijn te downloaden via de Microsoft Store, die u vervolgens doorverwijst naar de Amazon Appstore.

Met het nieuwe besturingssysteem kun je Android-apps naast elke andere app uitvoeren en deze vastzetten in het Start-menu.

Er zijn momenteel tientallen mobiele games beschikbaar om uit te proberen. Hiertoe behoren publicaties als Lords Mobile en Coin Master. Met momenteel 3 miljoen apps beschikbaar in de Google Play Store, Het is onduidelijk hoeveel Android-games volledig voor Windows 11 zullen verschijnen.

Deze games zijn momenteel alleen beschikbaar in het Windows 11 Beta Channel en alleen gebruikers van wie het besturingssysteem is ingesteld op de Amerikaanse regio hebben er toegang toe.

Opgewonden heeft Google ook aangekondigd dat het Google Play voor pc in 2022 naar Windows 11 zal brengen. Het bedrijf heeft een eigen gaming-app ontwikkeld om ervoor te zorgen dat alle desktops, laptops en tablets Android-games op dit besturingssysteem kunnen draaien.

Het is echter niet gemaakt in samenwerking met Microsoft of populaire emulators zoals BlueStacks. Het is een officieel Google-product, en veel meer Mobiele gamers zijn er ongelooflijk enthousiast over.

Een van de langverwachte functies die beschikbaar zullen zijn op Windows 11 is de mogelijkheid om Hervat games op een pc nadat u ze op een telefoon of tablet hebt gespeeld.

Deze app belooft inderdaad een revolutie teweeg te brengen in mobiel gamen voor pc en werd tot nu toe alleen als teaser onthuld tijdens de Game Awards 2021.

Afronden

Er zijn talloze redenen waarom u mobiele games op uw pc zou willen spelen.

Of je nu een groter scherm, een muis- en toetsenbordconfiguratie wilt, of gewoon meerdere profielen tegelijk in één game wilt gebruiken – er zijn manieren om het te doen.

Het gebruik van emulators en het spiegelen van telefoonschermen zijn momenteel de meest gebruikelijke methoden. Maar nu er binnenkort nieuwe functies in Windows 11 verschijnen, wordt het een fluitje van een cent om uit te zoeken hoe u mobiele games op uw pc kunt spelen.

Dit is geen rocket science, Niets houdt u tegen om uw favoriete mobiele ervaring op een pc te repliceren.