Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe spiegel ik iPhone naar tv? [All You Need To Know]

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Hoe iPhone naar tv spiegelen? [All You Need To Know]

Weten hoe u uw iPhone-scherm naar een tv kunt spiegelen, kan een handige functie zijn.

Waarom?

Omdat u hiermee het kleine scherm van uw telefoon en een deel of de gehele inhoud ervan op een groter scherm kunt dupliceren.

Stel dat u vrienden op bezoek heeft en ze foto’s van uw laatste vakantie wilt laten zien of een mobiel spel op een groter scherm wilt spelen. Het spiegelen van uw iPhone-scherm naar een tv is een eenvoudige manier om dit te bereiken.

Er zijn een paar opties beschikbaar, dus laten we eens kijken.

Hoe iPhone naar tv te spiegelen?

De beste manier om dit te doen is door Apple te gebruiken eigen AirPlay Technologie. Hiermee kunt u de inhoud van uw telefoon via Wi-Fi naar een compatibel apparaat streamen.

Om het te gebruiken, alleen jij je hebt je iPhone en een smart-tv of ontvanger nodig uitgerust met AirPlay-technologie. Ontvangers kunnen AppleTV, een casting-dongle/box of vrijwel elke smart-tv zijn die na 2019 of zo is gemaakt.

Het is vermeldenswaard dat AirPlay in 2017 een grote upgrade heeft gekregen en werd AirPlay 2. Zorg er dus voor beide apparaten ondersteunen hetzelfde protocol. In termen van je iPhone zou dat wel zo zijn elk model met iOS 11.4 of hoger.

Het beeld dat je krijgt als je je scherm spiegelt met AirPlay is precies hetzelfde. Het zelfs behoudt dezelfde beeldverhouding, wees dus niet verbaasd dat de afbeelding het scherm niet vult. Alles wat u op uw iPhone doet, is zichtbaar op uw tv.

Dat is hoe je het doet:

 1. Zorg ervoor dat zowel uw iPhone als uw tv zijn aangesloten op de hetzelfde wifi-netwerk.
 2. Breng die naar buiten Controlecentrum op uw iPhone.
 3. Tik op de knop Schermspiegeling en selecteer uw televisie. Mogelijk moet u een wachtwoord bevestigen dat op uw scherm verschijnt voordat de verbinding tot stand wordt gebracht.
 4. Om te stoppen met spiegelenga gewoon terug naar het Controlecentrum, tik op de knop Screen Mirroring en tik vervolgens op Houd op met spiegelen.

Bovendien kan Airplay ervoor zorgen dat een draadloze iPhone tv kan kijken Verbinding zelfs zonder Wi-Fi, maar alleen via Bluetooth.

Dit werkt alleen als je er een hebt Apple TV-apparaat met tvOS 9.0 of nieuwer En iOS 12 of hoger. Als uw wifi uitvalt of iets langzamer is dan normaal, kan deze optie erg handig blijken te zijn.

Om de peer-to-peer-functie van AirPlay te gebruiken:

 1. Zorg ervoor dat uw apparaten dat zijn niet verbonden met dezelfde WiFi.
 2. Sluit de iPhone aan op de tv via Bluetooth.
 3. Nu Schakel de wifi op uw iPhone weer in. Dit is eenvoudigweg bedoeld om communicatie tussen apparaten mogelijk te maken.
 4. U zou nu de AirPlay-opties op uw iPhone moeten kunnen zien. Als je dat nog steeds niet doet, probeer het dan kom dichterbij naar Apple TV of Start uw telefoon opnieuw op.
 5. Tik op de Schermspiegeling Knop om te verbinden. Voer het wachtwoord in dat op uw tv wordt weergegeven wanneer daarom wordt gevraagd.

Hoewel het nog steeds niet zo populair is, is het spiegelen van je iPhone-scherm naar een tv, of op zijn minst het casten van media ervan, een erg handige functie. Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen Ga weg van kabel-tv voor streaming-apps en websites. Dankzij de mogelijkheid om inhoud vanaf uw iPhone te spiegelen of te casten, kunt u op een groot scherm van uw favoriete programma’s genieten.

AirPlay-video vanaf uw iPhone, iPad of iPod Touch

Naast het spiegelen van je hele scherm, kun je met AirPlay alleen video’s of muziek van specifieke apps screenen.

Deze functie is handig als u dit niet wilt Inkomende berichten moeten voor iedereen zichtbaar zijn. Bovendien kunt u uw inhoud op een groot scherm bekijken zonder uw inloggegevens te gebruiken.

Apps die deze functie mogelijk maken, zijn onder meer YouTube en de meeste streamingdiensten, waarvan er één opmerkelijk is De uitzondering is Netflix. Hoewel het eerder beschikbaar was, besloot het bedrijf zonder veel uitleg de AirPlay-ondersteuning stop te zetten.

Jij kan er nog steeds naar handelen en er controle over uitoefenen vanaf je iPhone, maar dit gebeurt niet via AirPlay.

Laten we dus eens kijken hoe je van iPhone naar tv kunt casten met YouTube als voorbeeld.

 1. Ga naar de YouTube-app op je iPhone en zoek een video.
 2. Tik op de cast pictogram in de rechterbovenhoek van het videovenster.
 3. Selecteer en tik op het apparaat waarnaar u wilt streamen.

Zo simpel is het.

De Proces is hetzelfde voor elke app die AirPlay ondersteunt.

De enige klein verschil terwijl u een video streamt vanuit de Foto’s-app. In dit geval moet je dat gewoon doen Tik op ‘Deel’ en selecteer vervolgens het AirPlay-pictogram uit de optielijst.

Via een HDMI-kabel

Als u geen met AirPlay uitgeruste tv of apparaat heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken. Jij kan nog reflecteren Je iPhone-scherm.

U kunt dit doen door een Lightning naar HDMI-adapter. Dit laat je toe Gebruik een HDMI-kabel om een ​​iPhone op een tv aan te sluiten.

Hoewel Deze methode is heel eenvoudigEr zijn een paar dingen waar u rekening mee moet houden voordat u besluit dit te doen:

 • HDMI kabel – HDMI-kabel is voldoende variëren in kwaliteit, dus zorg ervoor dat je een goede krijgt. Ook, let op de lengte van de kabel omdat u uw telefoon waarschijnlijk binnen handbereik wilt hebben.
 • Lightning naar HDMI-adapter – Het belangrijkste waar u zeker van moet zijn, is dat de adapter aanwezig is compatibel met HDCP. Dit is een kopieerbeveiligingsregeling is bedoeld om het verzamelen van beschermde digitale inhoud te voorkomen van bron tot weergave. Iets Adapters van derden hebben dit mogelijk nietBlijf dus bij de officiële Lightning Digital AV-adapter van Apple, tenzij je er absoluut zeker van bent dat dit het geval is.
 • HDMI-poort op de tv – Verzeker jezelf Je hebt er één beschikbaar Zodat u zich niet hoeft bezig te houden met het aansluiten en loskoppelen van andere apparaten.

Hoe Mirror op iPhone te screenen zonder AirPlay:

 1. Sluit de Lightning-connectorzijde aan op uw iPhone.
 2. Sluit de ene kant van de HDMI-kabel aan op de poort van uw tv en de andere kant op de adapter.
 3. Selecteer de juiste aansluiting op uw tv.

Tip:

Deze methode is de beste manier om vanaf je iPhone naar een tv te spiegelen. Zeker als je wifi-verbinding kapot is of simpelweg niet stabiel genoeg.

Sinds deze Kabelverbindingde resultaten zullen het meest consistent zijn, en jij ervaar geen verlies van signaal of kwaliteit.

Over kwaliteit gesproken, houd er rekening mee dat dit het geval is De adapter haalt maximaal 1080p zelfs als je een 4K-video afspeelt.

Apps voor iPhone naar tv reflectie

Als u een Roku-apparaat, Chromecast of Amazon FireTV Stick gebruikt, kan dat kan nog steeds media spiegelen of op zijn minst gooien van je iPhone naar je tv.

Hoewel zij niet iedereen steunt Er is AirPlay op de tv Manieren om vergelijkbare resultaten te bereiken.

Laten we eens kijken:

Spiegelen met Roku

Als uw Roku-apparaat Roku OS 9.4 of hoger gebruikt, dan het ondersteunt AirPlay. Hiermee kunt u uw iPhone-scherm spiegelen en foto’s, video’s en muziek overbrengen Volg de AirPlay-stappen hierboven.

Chromecast en FireTV-stick

Chromecast gebruikt het eigen cast-protocol van Google via AirPlay. Dat betekent jij zal niet kunnen gebruiken de functie voor iPhone-schermspiegeling is standaard aanwezig, maar Je kunt nog steeds media screencasten van toepassingen.

Amazon’s FireTV Stick gebruikt een ander systeem en vereist dat u apps downloadt zowel erop als op je iPhone om ze te spiegelen. Sommigen kiezen Apps zoals YouTube staan ​​nog steeds streaming toe in aanvulling.

Er zijn bepaalde apps van derden die geef je de optie voor schermspiegeling.

Enkele populaire opties zijn:

 • AirBeamTV-schermspiegeling naar Chromecast
 • AllesCast
 • 2kit advies schermspiegel
 • Luchtscherm

Ze werken allemaal min of meer hetzelfde en hebben enkele nadelen, zoals:

 • latentie
 • Niet erg goede videokwaliteit
 • Advertenties (in de meeste gevallen)
 • Bij sommige moet je ook een tweede app downloaden naar je streamingapparaat, zoals het geval is bij de FireTV Stick van Amazon

Sommige van deze apps zijn volledig gratis, terwijl andere dat wel zijn Zorg voor proefperioden en vraag u om te upgraden daarna. Hoe dan ook, je zult het nog steeds kunnen doen testen en beslissen of de reflectiekwaliteit van het iPhone-scherm goed genoeg is.

Afronden

Zoals je kunt zien, zijn er veel methoden om je iPhone-scherm te delen met een tv, ongeacht de configuratie.

Je kunt het draadloos houden met AirPlay op Apple TV. Mocht je wifi niet zo goed zijn, dan kun je kiezen voor een HDMI adapter.

De opties zijn er, en het is gewoon een kwestie van voorkeur.

Mục lục