Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe stream ik en maak ik mijn kanaal? Twitteren

In deze tutorial leer je de eerste stappen om te beginnen met streamen op Twitch en een beroemde streamer te worden

De golf van doen streamen Het internet is exponentieel gegroeid en de populariteit van dit soort entertainment heeft de afgelopen twee jaar een hoogtepunt bereikt. Dit was verantwoordelijk voor de creatie van verschillende nieuwe platforms voor streamen (voorheen exclusief beheerd door Twitteren) en miljoenen nieuwe slingers Ze beginnen met hun werk en maken dit tot hun bron van inkomsten.

spellen zoals Fortnite, League of Legends En Counter-Strike: mondiaal offensief leidden de populariteit onder gebruikers van deze platforms en waren verantwoordelijk voor de fabricage slingers bij beroemdheden als de “Ninja”, slingers Hij heeft bijna 15 miljoen volgers op zijn account Twitteren en wordt beschouwd als een van de beste spelers van Fortnite de aanwezigheid.

Ninja is vandaag de dag de grootste streamer met bijna 15 miljoen volgers op het Twitch-platform

Als je wilt beginnen streamen En je weet niet waar je moet beginnen. Wij geven u de tips die u nodig heeft om aan de slag te gaan in deze miljardenindustrie.

De eerste stap is het kiezen van het platform dat u wilt bouwen streamen. Tegenwoordig hebben we verschillende opties, zoals Twitteren, Facebook-gaming, Kubus televisie En Streamcraftis ter beoordeling van slingers Bij het analyseren welke optie voor u het beste is, komt het aan op de wijze van betalen, de kwaliteit ervan streamen en populariteit van dat specifieke platform. In deze tutorial zullen we echter de procedures uitvoeren via Twitterenaangezien dat met een groter publiek is slingers Beginners zijn vaker live aanwezig.

Hoe u uw account op Twitch kunt aanmaken

De procedure voor het aanmaken van een account in Twitch Het is heel eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt is een e-mailadres. Ga naar twitch.tv en klik op het gebruikerspictogram in de rechterbovenhoek. Klik op “Taal” en wijzig de optie in Portugees Brazilië faciliteren. Klik op “Register” ook rechtsboven en opent een pop-up op de website.

Kies er nu een uit “Gebruikersnaam”. Dit deel is erg belangrijk omdat dit je kanaalnaam is. Kies dus een mooie naam die bij jou past en onthoud dat je je naam kunt veranderen Gebruikersnaam nadien

Creëer er een sterk wachtwoordVul uw geboortedatum in en E-mailadres geldig en dan a Verificatie code naar uw e-mail. Voer het in het daarvoor bestemde veld in.

Klaar, uw account is aangemaakt en staat voor u klaar. streamen. Uw websiteadres is twitch.tv/gebruikersnaam – hier was bijvoorbeeld twitch.tv/showmetechgameplays.

Apparatuur die nodig is om te streamen

Om er een goede van te maken streamenU hebt breedbandinternet met goede gegevensoverdracht nodig. De aanbevolen minimumvereiste voor verzending in 720p Zijn 5 MB upload Om te controleren of uw internet aan deze vereiste voldoet, gaat u naar de Brazil Broadband-website (Measurement Agency, gereguleerd door Anatel) en voer een snelheidstest uit.

Brazilië breedbandsnelheidstestwebsiteWebsite Brazilië Banda Broadband voert een snelheidstest uit die u betrouwbaardere resultaten oplevert

Over uitrusting, de jouwe persoonlijke computer hoeft niet krachtig te zijn om goede kwaliteit te krijgen streamen. Wat wij aanbevelen is dat hij dat tenminste heeft 4 GB RAMeen tussenliggende processor zoals a Intel i3 of een van de lijnen AMDFX en een grafische kaart van minimaal 2 GB geheugen.

Naar streamen Om nog interessanter te worden voor je kijker, raden wij er één aan camera qua kwaliteit 720p HD en een hoofdtelefoon met een microfoon. Maar nee cameraJe kunt alleen je stem uitzenden, velen slingers Professionals gebruiken en doen dat niet streamen zeer goed Door uw beeld uit te zenden, raakt de kijker echter meer met u verbonden en heeft hij een grotere kans om bij u te blijven, te kijken en u te volgen.

Spelerconfiguratie voor TwitchPC-componenten bepalen de streamkwaliteit

Met de uitrusting in de hand moeten we dit nu configureren software waarmee de gameafbeelding naar de Twitteren. Er is veel verschillende software op de markt, van gratis tot betaald, maar voor deze tutorial gaan we ons hierop concentreren OBS-studio, een van de beste streamingsoftware op de markt. Het heeft niet alleen een gebruikersbestand dat varieert van beginners tot professionals, maar het wordt ook voortdurend bijgewerkt. 100% gratis.

Hoe OBS Studio te configureren voor streaming

De OBS-studio is beschikbaar om te downloaden voor systemen 32-bits of 64-bits op hun officiële website. Meld u aan en download de nieuwste versie.

Met de OBS-studio geïnstalleerd, zullen wij het instellen zodat u het kunt doen streamen.

  1. Blijven gaan “Instellingen”op het tabblad “Overdragen”Kies het streamingplatform Twitteren en klik account verbinden;

2. U wordt gevraagd in te loggen op uw account Twitteren. Voer uw inloggegevens in en autoriseer OBS uw account gebruiken;

Nu moeten we de video-uitvoer van u configureren persoonlijke computer naar Twitteren. Ga hiervoor naar het tabblad “uitgang” en klik uitvoermodus en veranderen van gewoon naar geavanceerd.

In het deel encoderskies welk onderdeel de afbeeldingen in het OBS. Meestal heb je de mogelijkheid om te kiezen x.264 (CPU) of H.264 / NVENC (GPU). Dit varieert sterk, afhankelijk van uw pc-configuratie CPU zal beter renderen dan dat GPUmaar als je niet zo’n krachtige processor hebt, kun je er beter op wedden GPU render omdat het minder verstikking en traagheid veroorzaakt. Als je het je herinnert, ga dan rechtop zitten GPU Rendering kan de levensduur van uw bord verkorten.

Nadat u de component hebt geselecteerd die u wilt renderen, moet u deze selecteren bitsnelheid dat de OBS zal zijn op. Dit heeft directe invloed op de kwaliteit van je stream. Aanbevolen voor streaming 720p en 30 fps Zijn 3000 kbpsdwz het zal consumeren 3 MB uploaden vanaf uw internet. Naar 720p en 60 fps de aanbevolen 4500 kbps. Voor resoluties hierover, 6000 kbps is de standaardinstelling voor de hoogste beeldkwaliteit. Kies de beste optie voor uw pc en internet-uploadsnelheid.

Stel onder Keyframebereik de waarde in op 2 en standaardgebruik van CPU in erg snelals uw pc krachtiger is. Zo niet, dan kun je naar binnen snel of mediumomdat dit ook de beeldkwaliteit verbetert.

Tutorial voor het instellen van OBS

Op het tabblad “Audio”Ga zo door bureaubladaudio en selecteer de standaard pc-audio-uitvoer uit de apparatenlijst. Je microfoon vind je op Microfoon/extra audioapparaat en selecteer de juiste microfoon uit de lijst.

Tutorial voor het instellen van OBS

En tenslotte op het tabblad “Video” Selecteer de basisresolutie van uw scherm en de uitvoerresolutie die moet worden weergegeven Twitteren – Ik raad weddenschappen aan 1280×720. In het reductiefilter plaatsen Lanczo’s 32 repetities om de beeldkwaliteit te verbeteren en in gedeelde SPF-waardekiezen 30 of 60 fpsDeze waarden zijn gekoppeld aan de bitrate die is geselecteerd op het tabblad Transmissie. Blijf kijken.

Tutorial voor het instellen van OBS

Klik op OK om de instellingen te sluiten en de aangebrachte wijzigingen op te slaan.

Creëer een scène

Nu moeten we een scène maken om naar uit te zenden TwitterenKlik op het pictogram + in “Bronnen”onderaan en selecteer spel vastleggen. Geef je scène een naam en in het volgende venster onder modusSelecteer de optie in de lijst een specifiek venster vastleggen. Net onder, binnen “Raam”selecteer het spelvenster dat moet worden vastgelegd door de OBS – Onthoud dat het spel geopend moet zijn om in de lijst te verschijnen.

Als u selecteert, wordt het spel niet weergegeven in het OBSKlik met de rechtermuisknop op het gemaakte lettertype en ga naar draai en kies “scherm uitbreiden”. Als dit nog niet het geval is, verwijdert u de gemaakte scène en maakt u een nieuwe. Kies deze keer vastlegvenster en selecteer het spel raam. Als je het nog niet ziet, doe dan het volgende draai en klik scherm verlengen In deze nieuwe scène.

Tutorial voor het instellen van OBS

Nu moeten we de jouwe toevoegen camera. Ga naar het tabblad “Bronnen”Klik op het pictogram + en kies video-opnameapparaat. Selecteer uw webcam uit de apparatenlijst en druk op OK.

U kunt het formaat van de camera wijzigen en deze overal in de scène plaatsen. Plaats het waar u maar wilt, maar bedek bij voorkeur geen belangrijke details van de game die u wilt uitzenden.

Tutorial voor het instellen van OBS

OK Als alles in orde is, klikt u op Begin met verzenden en verspreid je stream naar al je vrienden. Vergeet niet dat je het volume van je game en de microfoon kunt regelen in de balken onderaan de balk OBS.

Opmerkingen over de service van de Twitch

A Twitteren geeft niet veel functies vrij voor nieuwkomers op het platform, maar beperkt ze streamen de uitvoerresolutie van uw software en geeft u niet de mogelijkheid om de resolutie voor uw kijkers te wijzigen. Het is mogelijk dat je geen donaties, donatiebedragen of betaalde abonnees op je kanaal ontvangt totdat je je aanmeldt filiaal. Om er een te worden, moet je doen streamen regelmatig en heb er meer dan 100 volgers in je kanaal. draai er een filiaalJe hebt veel meer opties en je kunt beginnen Verdien geld met Twitch tijdens het streamen.

Affiliate programma Twitch biedt gebruikers voordelenAffiliate programma Twitch brengt voordelen voor streamers met zich mee en biedt de mogelijkheid om via het platform inkomsten te genereren

Het is de moeite waard om te herhalen dat als u tijdens het spelen streamt of van game wisselt, u de game-informatie op uw computer bijwerkt Twitteren. Vul altijd de exacte naam in van het spel dat je verstuurt. Vergeten de game die momenteel wordt gespeeld bij te werken of te liegen, is in strijd met het platformbeleid en de Twitteren Uw account is mogelijk geblokkeerd.

A Twitteren Houd ook de inhoud van je leven in de gaten. Excuses voor drugs, alcoholgebruik, haatzaaiende uitlatingen, naaktheid en religieuze intolerantie zijn enkele van de manieren waarop u gemakkelijk van het platform kunt worden verbannen.

slingers Professionals gebruiken verschillende middelen om te maken streamen en maak het interactief en interessant voor uw kijkers. Een van deze functies wordt genoemd chatbotis een kleine robot die aan het chatten is Twitteren en dat de gebruiker bepaalde functies vooraf instelt, b.v. Zoals het begroeten van een nieuwe volger, hoe lang je al speelt, welke games je hebt gespeeld, de volgorde van de nummers die je in je stream wilt afspelen, en meer. De meest gebruikte bots zijn PriesterBot, Nachtbot en de De chatbot van Streamlab.

Per se OBS Je kunt verschillende scènes maken om tijdens de stream te schakelen. Je kunt een scène maken om met kijkers te praten, een wachtscène hebben, je kanaallogoscène, X-, Y-, Z-gamescène. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Tutorial: Stream - voorbeeld van een Alanzoka-streamerscèneAlanzoka, de grootste Braziliaanse streamer, gebruikt een visuele identiteit die kenmerkend is voor zijn leven, met scènes en geanimeerde overgangen.

Je kunt ook instellen dat meldingen klinken en in je stream verschijnen wanneer je kanaal volgers, donaties of abonnementen heeft. Hiervoor bestaan ​​verschillende configuratietools widgetmaar het gemakkelijkst te configureren is de Streamlabs OBS. Dit is een andere streamingsoftware die ook eigendom is van de ontwikkelaar van OBSwat een aantal extra functies met zich meebrengt.

Zoals de Streamlabs Omdat dit zwaardere software is, raden we aan er optimaal gebruik van te maken op krachtigere computers. Als dit niet het geval is, kunt u alleen deze selecteren widgets en plaats ze erin OBS-studio.

Afgezien hiervan zijn er nog veel meer entertainmentfuncties voor uw kijkers. Als je oefent, en je zult het doen slingers Ten eerste maken deze functies de jouwe streamen steeds meer glans.