Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe stuur ik anoniem geld? 5 eenvoudige manieren om dit te doen!

Let op: het volgende artikel helpt je: Hoe stuur ik anoniem geld? 5 eenvoudige manieren om dit te doen!

Veel situaties vereisen een anonieme geldoverdracht. Maar niet elke methode is gelijk wat betreft privacyfuncties.

Als gezienAnoniem geld vinden?

Diensten voor geldoverdracht

Diensten voor geldoverdracht zijn de beste manier om aan verschillende specifieke behoeften op het gebied van geldoverdrachten te voldoen. Met de juiste service kunt u eenvoudig een onvindbare geldoverboeking doen. Het allerbelangrijkste is de keuze van welke aanbieder je gebruik wilt maken.

De meest populaire traditionele geldoverdrachtservice is Western Union. Er zijn veel soortgelijke diensten, en vele zijn veel moderner. Deze methoden maken doorgaans anonieme verzendingen van de afzender mogelijk. Ze bieden een paar opties, maar de meest persoonlijke manier is om een ​​anonieme overboeking rechtstreeks naar de bankrekening van de ontvanger te sturen. De ontvanger ziet een code voor de overdrachtsservice, maar krijgt geen details over wie deze heeft geïnitieerd.

Met deze opties zien noch de banken, noch uw ontvanger uw bankgegevens. De bank van de ontvanger registreert alleen het bedrag en de naam van de overboekingsdienst.

Blanco cheques

De meeste cheques zijn afkomstig uit persoonlijke of bedrijfschequeboekjes waarop de naam van de gebruiker staat. Maar veel banken kunnen u helpen een meer persoonlijke cheque uit te schrijven.

Om een ​​blanco cheque te krijgen, vraagt ​​u bij uw bank een enkele cheque aan zonder uw naam erop. Meestal hoeven ze alleen het rekeningnummer op de cheque op te geven. Hierdoor kan de ontvanger de cheque verzilveren, maar alleen de banken kunnen beide partijen identificeren.

Cryptocurrencies

Wanneer u overweegt hoe u anoniem online geld kunt verzenden, zijn cryptocurrencies populair vanwege het bieden van privacy en controle. Het is echter belangrijk om onderscheid te maken tussen verschillende crypto’s. De grootste cryptocurrency, Bitcoin, biedt niet de anonimiteit die veel mensen geloven. De blockchain registreert Bitcoin-transactietijden, bedragen en zowel de portemonnee-adressen van de afzender als de ontvanger. Hoewel het als relatief anoniem wordt beschouwd, is het geen volledig privémethode voor geldoverdracht.

Van alle cryptocurrencies heeft Monero de meeste privacyfuncties. Er worden geen namen of adressen publiekelijk vastgelegd. Dit komt door het ontwerp dat te allen tijde maximale privacy biedt.

Kaarten met tegoed

Als u een bankpas of creditcard heeft, moet u doorgaans een langdurig proces doorlopen waarbij de kaartaanbieder uw financiële geschiedenis onderzoekt. Creditcards vereisen een volledige kredietcontrole, en de meeste debetkaarten houden alle transacties transparant bij.

Er zijn prepaid debet- en cadeaubonnen die veel meer anonimiteit bieden. Als u op zoek bent naar manieren om anoniem geld te verzenden, bieden de meeste aanbieders van betaalkaarten prepaidkaarten aan die geen transacties registreren. U laadt de kaart eenvoudig vooraf op met voldoende saldo en gebruikt deze vervolgens indien nodig. Omdat u het geld al heeft verstrekt, hoeft u geen transacties vast te leggen.

U moet een wegwerpkaart kiezen omdat navulbare kaarten vaak kredietcontroles en burgerservicenummers vereisen, terwijl wegwerpkaarten dat niet doen.

contante betaling

Eindelijk hebben we de veiligste manier om anoniem geld te doneren. Indien mogelijk kunt u het beste contant geld gebruiken als privacy uw doel is. Contant geld is misschien niet langer koning, aangezien veel moderne betaalmethoden gemakkelijke en veilige overboekingen mogelijk maken. Maar contant geld is nog steeds de boventoon als het om anonimiteit gaat. Als u na het voltooien van de geldoverdracht geen ontvangstbewijs afgeeft of ontvangt, is er geen traceerbaarheid.

Afronden

Dus wat is de beste manier om anoniem geld te sturen? De meeste methoden vallen onder een van de bovenstaande overdrachtsdiensten met een verschillende mate van anonimiteit.

Als u nog steeds overweegt hoe u anoniem geld kunt verzenden, kunt u het beste het privacyniveau van verschillende methoden controleren in verhouding tot hun gemak. Geldoverboekingsdiensten maken het bijzonder gemakkelijk en handig. Hoewel je met alle beschreven methoden tot op zekere hoogte anoniem geld kunt sturen.