Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe u de achtergrond van het vergrendelscherm in Windows 11 kunt wijzigen.

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Hoe u de achtergrond van het vergrendelscherm in Windows 11 kunt wijzigen.

Een van de eenvoudigste en meest effectieve beveiligingsmaatregelen van Windows is het instellen van een wachtwoord voor uw account en het vergrendelen van het scherm als u niet achter uw computer zit. Standaard geeft Windows 11 het vergrendelscherm weer wanneer de computer niet actief is of wanneer u deze opnieuw opstart.

Omdat het vergrendelscherm al jaren een vast onderdeel van Windows is, is het zo gewoon geworden dat we bijna vergeten een persoonlijk tintje toe te voegen door de achtergrond te veranderen.

In deze zelfstudie laten we u de stappen zien om de achtergrond van het vergrendelscherm in Windows 11 te wijzigen.

Snelle stappen om de achtergrond van het vergrendelscherm in Windows 11 te wijzigen

  1. Navigeren naar Instellingen > Personalisatie > Vergrendelscherm
  2. Klik op Windows-spotlight en selecteer in het vervolgkeuzemenu Afbeelding.
  3. Selecteer uw aangepaste foto en u bent klaar.

Hoe de achtergrond op het vergrendelscherm in Windows 11 te veranderen.

1. druk de ramen + Ik sleutel samen om Windows te openen Instellingen.

2. Kiezen personalisatie in het linkerdeelvenster en klik Vergrendel scherm aan de rechterkant van het raam.

2. Bij Personaliseer uw vergrendelingsscherm Klik op het vervolgkeuzemenu naast Windows-spotlight om alle beschikbare opties te bekijken:

  • Windows-spotlight: (standaard optie). Als u deze optie geselecteerd laat, stelt Windows automatisch een willekeurige afbeelding in als achtergrond voor het vergrendelscherm.
  • Afbeelding: Als u een specifieke foto of afbeelding wilt instellen als achtergrond op het vergrendelscherm van Windows 11, selecteert u deze optie en selecteert of klikt u vervolgens op een afbeelding van Microsoft Blader door foto’s om een ​​foto uit uw persoonlijke verzameling te selecteren.

  • Diavoorstelling: Wanneer u deze optie gebruikt, kunt u een specifieke map (of meerdere mappen) selecteren die uw foto’s bevat. Windows geeft deze dan als achtergrond op het vergrendelscherm weer en wisselt er periodiek van.

Stel de diavoorstelling in als achtergrond voor het vergrendelscherm in Windows 11

Andere aanpassingen aan het vergrendelscherm die u kunt maken in Windows 11:

Als u klaar bent met de achtergrond van het vergrendelscherm, kunt u ook aanpassen welke andere informatie andere Windows-apps op het vergrendelscherm weergeven. Bijvoorbeeld:

1. Naar Ontvang leuke weetjes, tips en meer op uw vergrendelscherm (van internet), laat deze optie staan gecontroleerd.

2. Als je de achtergrond van het vergrendelscherm ook in het inlogvenster wilt weergeven, zet je de schakelaar aan Toon vergrendelschermachtergrond op het inlogscherm.

Personalisatie voor Windows 11-vergrendelingsscherm

3. Klik op Status van vergrendelscherm Vervolgkeuzelijst om een ​​van de volgende opties te selecteren:

  • Geen: Selecteer deze optie als u niet wilt dat Windows 11 informatie uit andere apps weergeeft.

  • Weer: Selecteer dit als u de weerstatus op het vergrendelingsscherm van Windows 11 wilt zien.

  • Postkantoor: Selecteer dit als u meldingen van de Windows Mail-app op het vergrendelscherm wilt zien.

  • Kalender: Als u deze optie selecteert, ontvangt u meldingen van de Windows Agenda-app (bijvoorbeeld uw taken, verjaardagen, enz.).

Status van vergrendelscherm Windows 11

Dat is het! Laat me weten of deze gids je heeft geholpen door een reactie achter te laten over je ervaringen. Like en deel deze gids om anderen te helpen.

Als je wilt blijven voortdurend beschermd tegen malwarebedreigingen, bestaand en toekomstigwij raden aan om het te installeren Malwarebytes Anti-Malware PRO door hieronder te klikken (we verdienen een commissie op de verkopen die via deze link worden gegenereerd, maar zonder extra kosten voor u. We hebben ervaring met deze software en raden deze aan omdat deze nuttig en nuttig is):

Volledige pc-bescherming voor thuis – Bescherm tot 3 pc’s met NIEUW Malwarebytes Anti-Malware Premium!Hoe u de achtergrond van het vergrendelscherm in Windows 11 kunt wijzigen. 1