Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe u de app downloadt die u vertelt wanneer het collectief arriveert op de iPhone

Als ik naar boven gade gratis mobiele applicatie gelanceerd door het ministerie van Transport die je informeert wanneer de bus bij de bushalte arriveert, is nu beschikbaar op beide Android-telefoons zoals nu op iPhone- en iPad-tabletsvia de Google PlayStore of AppStore downloadstores.

Naast het specificeren van de wachttijd, is de applicatie Hiermee kunt u haltes en lijnen opslaan als favoriet om sneller toegang te krijgen tot de informatie, waardoor gebruikers het voordeel van voorspelbaarheid en de zekerheid van minder wachttijd krijgen.

Kunnen Bewaar deze informatieen je moet de bushalte selecteren, vervolgens “Toevoegen aan Favorieten” typen en vervolgens opgeven of het een bushalte of een busroute is. Als de kleur is veranderd, is deze opgeslagen als favoriet. Vervolgens heeft de gebruiker via het menu “Favorieten” de lijst met uw opgeslagen haltes en lijnen bij de hand.

Op dezelfde manier kan de gebruiker het systeem informeren wanneer hij controleert of er geen stop is geregistreerd in de When I SUBO-app. Er hoeft slechts één formulier ingevuld te worden via de optie “Meld een probleem met de stop” of “Meld een probleem met de rit”.

De When SUBO-applicatie richt zich op het nieuwe collectieve surveillancesysteem waarin het Amerikaanse ministerie van Transport investeerde 1,6 miljard pesos.

Tegen het einde van het jaar waren er meer dan 200 lijnen in het grootstedelijk gebied van Buenos Aires geïmplementeerd het geheel zal worden voltooidverzekerden ze van het ministerie. Van de 18.700 groepen verstrekken er al 12.000 informatie.

De eenheden waren bereid om informatie in realtime te verzenden, waardoor een monitoringcentrum kon bepalen of de eenheden aan de frequenties, haltes en routes voldoen. Ook wordt de verkeersstroom gevisualiseerd en als er een verstoring is die het verkeer verhindert, kunnen de getroffen bestuurders hiervan op de hoogte worden gesteld en een nieuwe route worden toegewezen.