Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe u de meldingen van uw Android-telefoon op uw pc kunt zien

Op een normale dag ontvangen we honderden verschillende meldingen die ons waarschuwen voor verschillende statussen in de verschillende applicaties van onze telefoon. Het probleem is dat We weten niet altijd wanneer deze meldingen binnenkomen en als we geen smartwatch of smartband (zoals de Mi Band 4) hebben aangesloten, kunnen we bijvoorbeeld niet weten welke berichten onze contacten ons sturen. We weten al lang dat Microsoft werkt aan een tool om de meldingen van onze Android op onze pc Windows te dupliceren. En eindelijk is deze voor iedereen beschikbaar.

We hebben het getest, dus we laten u zien hoe u het kunt gebruiken, aangezien sommige secties aangeven dat ze dubbelzinnig zijn tijdens de installatie van de applicaties en de synchronisatie van de verschillende apparaten. Dat moeten wij ook zeggen Deze applicatie werkt nog steeds niet voor iedereen, Als je geen toegang hebt tot wat je vervolgens ziet, moet je een paar dagen wachten, omdat de tool in fasen wordt bijgewerkt.

Voor het bekijken van Android-meldingen op uw computer zijn veel machtigingen vereist

Het bericht kwam van Microsoft zelf, die heeft aangekondigd op het account van Windows Insider’s Twitter dat we de meldingen van onze telefoon al op onze computer met Windows kunnen zien.

Om dit te doen, moeten we een applicatie voor de computer downloaden van de Microsoft Store. Het heet “Uw telefoon” en u kunt er rechtstreeks toegang toe krijgen via de link in de tweet. Binnen deze applicatie We moeten inloggen met ons Microsoft-account en ons telefoonnummer invoeren. Vervolgens ontvangen we een sms met een link die ons naar de Play Store brengt, zodat we de bijbehorende app op onze mobiel kunnen installeren.

Wanneer u de applicatie voor de eerste keer start, wordt u gevraagd een groot aantal machtigingen te accepteren, zoals sms of opslag. Er zit niets anders op dan ze te accepteren (in de instellingen vinden we ook de locatie, maar dat wordt niet gevraagd bij het starten van de applicatie). eenmaal geaccepteerd, We loggen in met hetzelfde Microsoft-account en accepteren dat onze computer toegang heeft tot de inhoud van de telefoon. Met deze stappen kunnen we de meldingen op onze computer met Windows zien, maar alleen als beide terminals zijn verbonden met een WiFi-netwerk.

Hoe u de meldingen van uw Android-telefoon op uw pc kunt bekijken 1

We kunnen de optie inschakelen waarmee deze applicatie met mobiele netwerken kan worden gebruikt. Hiervoor moeten we naar de instellingen van de app gaan en naar het gedeelte “Synchroniseren via mobiele data” gaan. Hiermee, Onze meldingen zouden al op de computer moeten zijn gerepliceerd. Ja in het programma Windows Het meldingsgedeelte verschijnt niet, wat aangeeft dat het nog moet worden bijgewerkt.

Afbeeldingen van | Android-politie