Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe u de Note 10 Plus 5G op uw tv aansluit

De Samsung Galaxy Note 10 Plus 5G heeft een geweldig 6,8-inch AMOLED Infinity-O-display, maar je wilt altijd de mogelijkheid hebben om inhoud op je grote tv te bekijken. Met de Note 10 Plus 5G kunt u verbinding maken met uw tv, monitor en zelfs een projector voor filmavonden. Gelukkig kun je dit bedraad of draadloos doen, afhankelijk van welke methode je verkiest.

1. Gebruik een officiële Samsung USB-C naar HDMI-adapter

De officiële Samsung USB-C naar HDMI-adapter is een van de gemakkelijkste manieren om uw Note 10 Plus 5G op uw tv aan te sluiten. Sluit de USB-C aan op de telefoon en de HDMI-poort op de tv. Stel je tv in op de juiste HDMI bron en speel films, foto’s en games af op een veel groter scherm.

2. Gebruik Samsung’s DeX voor een complete desktop-pc-ervaring

Samsung heeft ook een DeX Station Dock waarmee je een monitor, toetsenbord en muis op de Note 10 Plus 5G aansluit. Hierdoor kunt u meerdere apps openen, deze terugvinden in de desktopversies van de websites en uw Note 10 Plus 5G over het algemeen gebruiken als een desktop-pc. Als u uw werk gedaan wilt krijgen op de Note 10 Plus 5G – of zelfs van de Note 10 Plus 5G uw enige computerapparaat wilt maken – leest u hier hoe!

Hoe u de Note 10 Plus 5G op uw tv aansluit 2

3. Streamen met Google Chromecast

De Chromecast is misschien wel de gemakkelijkste manier om uw Note 10 op uw tv aan te sluiten. Het enige wat u hoeft te doen is uw Chromecast aan te sluiten op de HDMI-poort van de tv en verbinding te maken met hetzelfde wifi-netwerk als uw Note 10 is geactiveerd via de Google Home-app. Vervolgens kunt u YouTube-video’s streamen, uw Spotify-muziek afspelen of eenvoudig uw Note 10-scherm op uw tv spiegelen.

Hoe u de Note 10 Plus 5G op uw tv aansluit 3

4. Gebruik USB-C naar HDMI-adapters van derden

Hoewel de USB-C-adapter van Samsung de meest ondersteunde methode is, kunt u adapters van derden gebruiken die hetzelfde werk doen. Een optie die we hebben gevonden is de Goobay USB-C naar HDMI-adapter, die zowel 4K-resolutie als Full HD ondersteunt. Note 10 Plus 5G zoals gewoonlijk op je tv. Als je andere alternatieven wilt bekijken, bekijk dan ons volledige assortiment USB-C- en HDMI-adapters om erachter te komen wat het beste voor jou is.

Hoe u de Note 10 Plus 5G op uw tv aansluit 4

5. Gebruik Miracast voor een draadloze verbinding

De Note 10 Plus 5G ondersteunt ook Miracast, waardoor u verbinding kunt maken met compatibele smart TV-apparaten zonder dat u een kabel of kabeladapter nodig hebt. Ze zijn beperkt tot een resolutie van 1080p bij 30 frames per seconde, dus u kunt een bekabeld alternatief overwegen als u een hogere framesnelheid of resolutie nodig heeft. Voor gepersonaliseerde instructies over het instellen van Miracast op uw tv zoekt u online naar de naam van uw tv en ‘Miracast’ of ‘schermspiegeling’. Succes!

Afronden

Met deze vijf methoden zou u de beste methode voor uw situatie moeten kunnen vinden. Als je dit nuttig vond of als je nog vragen hebt, laat het ons dan weten in de reacties hieronder of schrijf ons op Twitter @mobilefun of Facebook.