Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe u de OneDrive-app kunt resetten op Windows 10.

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Hoe u de OneDrive-app opnieuw kunt instellen op Windows 10.

OneDrive is de cloudopslagservice van Microsoft waarmee gebruikers overal eenvoudig documenten kunnen bewerken, creëren en eraan kunnen samenwerken. De service heeft door de jaren heen een redelijk goede staat van dienst, maar net als elke cloudservice is OneDrive soms gevoelig voor fouten.

In de meeste gevallen loopt OneDrive vast bij het synchroniseren van bestanden. Trage reactietijden en vertragingen kunnen soms erg vervelend zijn. Daarom wilt u misschien de OneDrive-app opnieuw instellen of opnieuw installeren om deze weer werkend te krijgen.

In dit artikel laten we u zien hoe u in een paar eenvoudige stappen OneDrive op uw pc kunt resetten en verwijderen/opnieuw installeren.

OneDrive opnieuw instellen of opnieuw installeren op Windows 10.

Stap 1. Reset de OneDrive-cache.

Een veelgebruikte methode om synchronisatieproblemen met OneDrive op te lossen, is het opnieuw instellen van de OneDrive-cache. Maar voordat u OneDrive opnieuw instelt, is het belangrijk op te merken dat het opnieuw instellen van OneDrive al uw OneDrive-bestanden opnieuw synchroniseert. Hierdoor kan het proces behoorlijk wat tijd in beslag nemen en behoorlijk wat bandbreedte verbruiken.

OneDrive opnieuw instellen:

1. Klik daarop OneDrive-pictogram op uw taakbalk en selecteer Hulp en instellingen. Dan klikken Sluit OneDrive om de applicatie af te sluiten.

2. Houd ingedrukt Windows-toets en druk op de R -toets om het opdrachtvenster Uitvoeren te openen.

3. Typ in het venster de volgende opdracht en druk op Binnenkomen:*

  • %localappdata%\Microsoft\OneDrive\onedrive.exe /reset

* Opmerking: als u de foutmelding ‘Windows kan het niet vinden…’ opmerkt, probeer dan de volgende opdrachten uit te voeren nadat u de opdracht hebt uitgevoerd.

Voor Windows 32-bit-computers:

  • C:\Program Files\Microsoft OneDrive\onedrive.exe /reset

Voor een Windows 64-bit-machine:

  • C:\Program Files (x86)\Microsoft OneDrive\onedrive.exe /reset

4. Dat is het. Dit zou OneDrive op uw Windows 10 moeten resetten. Typ nu “OneDrive” in het zoekvak en klik erop Open om OneDrive opnieuw te openen.

Afbeelding

5. Als u problemen blijft ondervinden met OneDrive, gaat u verder met de onderstaande stappen om de OneDrive-app te verwijderen en opnieuw te installeren.

Stap 2. Verwijder OneDrive van Windows 10.

Als u problemen blijft ondervinden met OneDrive of als u bent overgestapt naar andere cloudopslagplatforms en deze niet langer nodig heeft, kunt u deze van uw systeem verwijderen. Om dat te doen:

1. Type Apps en functies in het zoekgebied van de taakbalk en druk op Open. (of ga naar Begin > Instellingen > Toepassingen > Apps en functies)

Afbeelding

2. Zoek (of lokaliseer) in het nieuw geopende venster het Een rit app in de lijst met geïnstalleerde apps.

3. Klik daarop Knop Verwijderen. (Als er een prompt verschijnt waarin u om aanmeldingsgegevens wordt gevraagd, voert u deze in om door te gaan).

Afbeelding

4. U hebt OneDrive nu met succes verwijderd van Windows 10.

Stap 3. Installeer OneDrive opnieuw op Windows 10.

Als u OneDrive in de toekomst opnieuw wilt installeren, volgt u deze stappen om het u gemakkelijk te maken:

1. OneDrive downloaden (bron: https://onedrive.live.com/about/en-hk/download/)

2. Open OneDriveSetip.exe en volg de instructies op het scherm om OneDrive op uw computer te installeren.

Microsoft onedrive downloaden

3. Wanneer de installatie is voltooid, klikt u op het OneDrive-pictogram en vervolgens op Log in om u aan te melden bij uw OneDrive-account (Microsoft).

Afbeelding

Dat is het! Laat me weten of deze gids je heeft geholpen door een reactie achter te laten over je ervaringen. Like en deel deze gids om anderen te helpen.

Als je wilt blijven voortdurend beschermd tegen malwarebedreigingen, bestaand en toekomstigwij raden aan om het te installeren Malwarebytes Anti-Malware PRO door hieronder te klikken (we verdienen een commissie op de verkopen die via deze link worden gegenereerd, maar zonder extra kosten voor u. We hebben ervaring met deze software en raden deze aan omdat deze nuttig en nuttig is):

Volledige pc-bescherming voor thuis – Bescherm tot 3 pc’s met NIEUW Malwarebytes Anti-Malware Premium!Hoe u de OneDrive-app opnieuw instelt op Windows 10.  1

Mục lục