Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe u de S-modus kunt wijzigen van Windows 10 naar Windows 10 Home.

Let op: Het volgende artikel zal u helpen: Hoe u de Windows 10 S-modus wijzigt naar Windows 10 Home.

Als u de Windows 10 S-modus wilt wijzigen naar Windows 10 Home of het probleem ‘Om veiligheids- en prestatieredenen voert Windows alleen geverifieerde apps uit de Store uit’ op wanneer u een app van derden probeert te installeren, leest u hieronder verder.

Volgens Microsoft zijn veel laptops om veiligheids- en prestatieredenen vooraf geïnstalleerd met Windows 10 S. Windows 10 in S-modus is een versie van Windows 10 waarmee alleen applicaties vanuit de Microsoft Store kunnen worden geïnstalleerd en Microsoft Edge vereist voor veilig browsen.

Hoewel Windows 10 S om veiligheidsredenen wordt aanbevolen, vormt het aan de andere kant een ernstig probleem voor gebruikers, omdat ze geen programma’s kunnen installeren die niet beschikbaar zijn in de Windows Store. Dit betekent dat er geen andere software kan worden geïnstalleerd die niet beschikbaar is in de Microsoft Store, zoals webbrowsers (Chrome, Firefox, enz.), beveiligingsprogramma’s van derden of andere applicaties die vereist zijn voor persoonlijke of professionele gebruikers. Om de beperkingen van de Windows 10 S-modus te omzeilen, volgt u de onderstaande instructies om over te schakelen naar Windows 10 Home.

Hoe u de Windows 10 S-modus kunt verlaten.

Als je een laptop hebt aangeschaft met Windows 10 in S-modus, kun je eenvoudig overstappen naar Windows 10 Home door de onderstaande procedure te volgen:*

*Opmerking: Houd er rekening mee dat zodra u de Windows 10 S-modus verlaat, u niet meer terug kunt schakelen en Windows 10 Home moet blijven gebruiken.

1. Klik Begin -> Instellingen -> Updates en beveiliging.

2. Op activering Opties en onder de Ga naar het Windows 10 Home-gedeelteKlik Ga naar de winkel.

Schakel uit de Windows 10 S-modus

3. Klik op de pagina S-modus afsluiten op Ontvangen en klik vervolgens Installeren.4. Meld u ten slotte aan bij de Microsoft Store met uw Microsoft-account (als u dat nog niet heeft gedaan) of maak een nieuw MS-account aan en gebruik dit om Windows 10 S te wijzigen in Windows 10 Home.

Schakel over naar Windows 10 Home

Dat is het! Laat me weten of deze gids je heeft geholpen door een reactie achter te laten over je ervaringen. Like en deel deze gids om anderen te helpen.

Als je wilt blijven voortdurend beschermd tegen malwarebedreigingen, bestaand en toekomstigwij raden aan om het te installeren Malwarebytes Anti-Malware PRO door hieronder te klikken (we verdienen een commissie op de verkopen die via deze link worden gegenereerd, maar zonder extra kosten voor u. We hebben ervaring met deze software en raden deze aan omdat deze nuttig en nuttig is):

Volledige pc-bescherming voor thuis – Bescherm tot 3 pc’s met NIEUW Malwarebytes Anti-Malware Premium!Hoe u de Windows 10 S-modus kunt wijzigen naar Windows 10 Home.  1