Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe u de snelle instellingen van Android naar beneden kunt verplaatsen

Smartphones met grotere schermen zijn lastig te gebruiken met kleine handen. Daarom is er een éénhandsmodus op de Android-smartphone. De éénhandsmodus is echter niet op elke Android-smartphone beschikbaar. Dus in deze situatie moeten we de onderste snelle instellingen gebruiken om de snelle Android-instellingen naar beneden te verplaatsen.

Als we terugkijken, zullen we zien dat smartphones enorm zijn geëvolueerd. Tegenwoordig is bijna elk vlaggenschip meer dan 20 cm lang. Sterker nog, gebruikers aarzelen nu niet om smartphones met een groter scherm te kiezen. Het grotere Android-scherm biedt ons de beste film- of game-ervaring tot nu toe. Het heeft echter ook enkele nadelen.

Smartphones met grotere schermen zijn lastig te gebruiken met kleine handen. Daarom is er een éénhandsmodus op de Android-smartphone. De eenhandige modus van Android snijdt eenvoudigweg het scherm uit, zodat het gemakkelijker te gebruiken is. In de modus met één hand kunnen gebruikers de statusbalk en actiebalk bereiken zonder hun handen uit te strekken.

De éénhandsmodus is echter niet op elke Android-smartphone beschikbaar. In dit scenario zijn er dus nog maar twee opties over: een app voor de éénhandsmodus van derden installeren of de snelle instellingen van Android naar beneden verplaatsen. Omdat de modus met één hand voornamelijk wordt gebruikt om toegang te krijgen tot de statusbalk of opties voor snelle instellingen, kunnen Android-gebruikers de snelle instellingen van Android naar beneden verplaatsen om gemakkelijker toegang te krijgen tot het veegmenu.

Deze dienen ook hetzelfde doel, maar hebben geen invloed op uw Android-ervaring. In dit artikel introduceren wij u een werkwijze om het snelinstellingenmenu naar de onderkant van het scherm te verplaatsen. In dit geval moeten gebruikers omhoog vegen om toegang te krijgen tot het paneel met snelle instellingen. Laten we nu eens kijken hoe we de snelle instellingen van Android naar beneden kunnen verplaatsen.

Hoe u de snelle instellingen van Android naar beneden verplaatst

Om de snelle instellingen en het meldingsvenster naar de onderkant van het scherm te verplaatsen, moeten Android-gebruikers de app Bottom Quick Settings gebruiken. Bottom Quick Settings is een gratis Android-app in de Google Play Store die een soepel, snel en native Android-gevoel biedt. Hier leest u hoe u de onderste snelle instellingen op Android gebruikt.

Stap 1. Download en installeer eerst Bottom Quick Settings vanaf hier op uw Android-smartphone.

Stap 2. Open vervolgens de app en tik op de pijl om naar de startpagina te gaan.

Stap 3. Vervolgens wordt u gevraagd om drie machtigingen te verlenen. Verleen gewoon alle rechten om de app te gebruiken.

Stap 4. Nu ziet u de hoofdinterface van de app. Hier moet je op de dienst tikken om de onderste snelle instelling te activeren.

Stap 5. Nu zie je daar verschillende opties zoals tegels, schuifregelaars, kleuren, enz. Je kunt alles naar wens aanpassen.

Stap 6. U kunt ook de optie “Onderste statusbalk” selecteren.

Stap 7. Nadat u alle aanpassingen heeft doorgevoerd, gaat u naar het startscherm en veegt u vanaf de onderkant omhoog. U ziet een nieuw meldingenpaneel.

Compleet! Hiermee kunt u de snelle instellingen en het systeemvak van Android naar de onderkant van het scherm verplaatsen. Als u twijfels heeft, kunt u ons dit laten weten in het opmerkingenveld hieronder.