Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe u de toetsenreeks kunt wijzigen om de invoertaal in Windows 11 te wijzigen

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Hoe u de toetsenreeks kunt wijzigen om de invoertaal in Windows 11 te wijzigen

Als je wilt Wijziging(Verander bestelling Sleutel(toetsenreeks) voor Wijzig de invoertaal(Invoertaal wijzigen) in Windows 11 , dat is wat je moet doen. U kunt de sneltoets wijzigen die u kunt gebruiken om tussen verschillende sneltoetsen te schakelen Invoertalen(invoertalen) op uw computer Windows 11 .

Stel dat er meer dan één taal op uw computer is geïnstalleerd, en vaak tussen deze talen. Standaard sneltoets voor schakelen Invoertaal(invoertaal) – Links Alt+Shift en de toetsenbordindeling is Ctrl+Shift . Maar wat als u de sneltoets wilt wijzigen of die sneltoets wilt uitschakelen, zodat u dezelfde reeks met andere programma’s kunt gebruiken? Op zo’n moment kun je dit stappenplan volgen om de klus te klaren.

Hoe veranderen Sleutelreeks(toetsenreeks). Wijzig de invoertaal(Invoertaal wijzigen) Windows 11

Hoe u de toetsenreeks of toetscombinatie kunt wijzigen Invoertaal(invoertaal). Windows 11 Doe het volgende:

 1. Klik Winnen+ik om Windows-instellingen te openen.
 2. Ga naar ” tijd en taal (Tijd & Taal) » links.
 3. Klik op de menukaart” Ingang”.(kraan)
 4. Klik op de optie” Extra toetsenbordinstellingen (Geavanceerde toetsenbordinstellingen)”.
 5. druk op Sneltoetsen voor invoertaal(Sneltoetsen voor de invoertaal) .
 6. Druk de ” om de volgorde te wijzigen (Toetsenreeks wijzigen) Toetsen “.
 7. Kies een andere toetsenreeks.
 8. druk op de knop OK (OK) om de wijziging op te slaan.

Lees verder voor meer informatie over de bovenstaande stappen.

Start het proces door tegelijkertijd op de knoppen te drukken Winnen+ik open Windows-instellingen(Windows-instellingen) op uw computer. Ga daarna naar het tabblad” tijd en taal (Tijd & Taal)”, links zichtbaar.

Hier vindt u een menu genaamd Kraan . Klik erop en selecteer de optie” Meer toetsenbordopties (Geavanceerde toetsenbordinstellingen)”. Dan klikken” Sneltoetsen voor de invoertaal (Invoertaalsneltoetsen)”. Er wordt een pop-upvenster op uw scherm geopend.

Klik daar op ” om de volgorde te wijzigen (Toetsenreeks wijzigen) Toetsen “. Als je deze optie niet ziet, zorg er dan voor dat je klikt op ” Aanvullende sleutelparameters (Geavanceerde knopinstellingen)”. Zo niet, dan moet u vanaf de ” Taal (Taalbalk) paneel” naar het eerder genoemde tabblad.

U kunt nu een andere toetsenreeks selecteren om te schakelen Invoertaal(invoertaal) en Toetsenbordindelingen(toetsenbordindeling) .

Hoe u de toetsenreeks kunt wijzigen om de invoertaal in Windows 11 te wijzigen

Als u geen sneltoets wilt instellen, kunt u de “ Niet toegekend (Niet toegekend)”. Klik ten slotte op de knop OK om wijzigingen op te slaan.

Hoe wijzig ik snel de invoertaal?

De standaardsneltoets voor het wijzigen van de invoertaal blijft behouden Alt+Shift . U kunt op deze twee knoppen drukken om te detecteren dat het bedieningspaneel overschakelt van de huidige taal naar een andere taal die u eerder hebt ingesteld. Aan de andere kant kun je klikken Ctrl+Shift veranderen Toetsenbordindeling(toetsenbordindeling) .

Hoe wijzig ik de taal van de reeks?

Om de taal te wijzigen Windows 11/10 , moet u deze eerst installeren. Om dit te doen, opent u de ” Tijd(tijd) en taal” in Windows-instellingen(Windows-instellingen), zoek de taal die u wilt installeren en volg de instructies op het scherm om deze te installeren. Daarna kunt u op de toegewezen toetsencombinatie of toetsenreeks drukken om de taal te wijzigen.

Hoe schakel ik de toetsenbordvolgorde uit om de taal te wijzigen?

Om de toetsenreeks uit te schakelen waarnaar de invoertaal moet worden gewijzigd Windows 11 je hebt de ” Sneltoetsen voor de invoertaal (sneltoetsen voor invoertaal)” in het configuratiescherm” Meer toetsenbordopties (Geavanceerde toetsenbordinstellingen)”. Klik dan op ” om de volgorde te wijzigen(Wijzig toetsvolgorde) van toetsen” in het pop-upvenster en selecteer de optie “ Niet toegekend (Niet toegekend)”. Tenslotte kunt u op de knop klikken OK om wijzigingen op te slaan. Als u het opnieuw wilt installeren, kunt u de bovenstaande gids volgen.

Hoe wijzig ik de Enter-toetsen op het toetsenbord?

Als u de Enter-toetsen op uw toetsenbord wilt wijzigen, moet u uw toetsenbordindeling wijzigen. Met Windows 11 kun je kiezen tussen verschillende toetsenbordindelingen; Met deze handleiding kunt u meerdere lay-outs toevoegen in Windows 11. Daarna kunt u op de toegewezen toetsencombinatie drukken om van de huidige lay-out naar een andere te schakelen.

Dat is alles! Ik hoop dat deze handleiding je heeft geholpen de toetsenreeks te wijzigen om de taal te wijzigen Ingang(ingang) naar Windows 11 .

Lezen: (Lees:) Taal wijzigen in Windows,

Als je wilt Wijziging de Sleutelreeks naar Wijzig de invoertaal In Windows 11 moet u het volgende doen. U kunt de sneltoets wijzigen waarmee u kunt schakelen tussen verschillende invoertalen op uw Windows 11-computer.

Hoe u de toetsenreeks kunt wijzigen om de invoertaal in Windows 11 te wijzigen

Stel dat u meer dan één taal op uw computer hebt geïnstalleerd en dat u vaak tussen deze talen schakelt. De standaardsneltoets voor het wisselen van invoertaal is en de toetsenbordindeling is . Maar wat als u de sneltoets wilt wijzigen of deze sneltoets wilt uitschakelen om dezelfde volgorde met andere programma’s te gebruiken? Op zo’n moment kun je dit stappenplan volgen om de klus te klaren.

Hoe u de toetsenreeks kunt wijzigen om de invoertaal in Windows 11 te wijzigen

Volg deze stappen om de toetsenreeks of sneltoets te wijzigen om de invoertaal in Windows 11 te wijzigen:

 1. Druk hierop om Windows-instellingen te openen.
 2. Ga naar het tabblad aan de linkerkant.
 3. Klik op het menu.
 4. Klik op de optie.
 5. Klik daarop.
 6. Druk op de knop.
 7. Kies een andere toetsenreeks.
 8. Klik op de knop om de wijziging op te slaan.

Lees verder voor meer informatie over de bovenstaande stappen.

Start het proces door op de knop te drukken Winnen+ik knop samen om Windows-instellingen op uw computer te openen. Schakel dan over naar de Tijd & taal Tabblad, links zichtbaar.

Hier vindt u een menu genaamd Kraan. Klik erop en selecteer het Geavanceerde toetsenbordinstellingen Mogelijkheid. Klik vervolgens op de Sneltoetsen voor invoertaal Mogelijkheid. Er wordt een pop-up geopend op uw scherm.

Hoe u de toetsenreeks kunt wijzigen om de invoertaal in Windows 11 te wijzigen

Klik daar Toetsvolgorde wijzigen Knop. Als u deze optie niet ziet, controleer dan of u zich op het tabblad bevindt. Als dit niet het geval is, moet u overschakelen van het tabblad naar het eerder genoemde tabblad.

Hoe u de toetsenreeks kunt wijzigen om de invoertaal in Windows 11 te wijzigen

Nu kunt u een andere toetsenreeks selecteren om de invoertaal en toetsenbordindeling te wijzigen.

Hoe u de toetsenreeks kunt wijzigen om de invoertaal in Windows 11 te wijzigen

Als u geen sneltoets wilt instellen, kunt u deze selecteren Niet toegekend Mogelijkheid. Klik ten slotte op de OK Knop om de wijziging op te slaan.

Wat is de sneltoets om de invoertaal te wijzigen?

De standaardsneltoets voor het wijzigen van de invoertaal is Alt+Links Shift. U kunt op deze twee knoppen drukken om het paneel te vinden waar u van de huidige taal kunt overschakelen naar een andere taal die u eerder hebt geïnstalleerd. Aan de andere kant kunt u op Ctrl+Shift drukken om de toetsenbordindeling te wijzigen.

Hoe wijzig ik de taal van een reeks?

Om de taal in Windows 11/10 te wijzigen, moet u deze eerst installeren. Om dit te doen, kunt u het paneel Tijd en Taal openen in Windows Instellingen, de taal zoeken die u wilt installeren en de instructies op het scherm doorlopen om deze te installeren. Vervolgens kunt u op de opgegeven toetsencombinatie of toetsenreeks drukken om de taal te wijzigen.

Hoe schakel ik de toetsenreeks voor het wijzigen van de taal uit?

Om de toetsenreeks voor het wijzigen van de invoertaal in Windows 11 uit te schakelen, moet u de optie in het configuratiescherm openen. Klik vervolgens op de knop in het pop-upvenster en selecteer de optie. Ten slotte kunt u op de knop klikken om de wijziging op te slaan. Als u het opnieuw wilt instellen, kunt u de bovenstaande handleiding volgen.

Hoe wijzig ik de Enter-toetsen op mijn toetsenbord?

Als u de invoertoetsen op uw toetsenbord wilt wijzigen, moet u de toetsenbordindeling wijzigen. Met Windows 11 kun je kiezen tussen verschillende toetsenbordindelingen; Met deze tutorial kun je meerdere lay-outs toevoegen in Windows 11. U kunt vervolgens op de toegewezen sneltoets drukken om van de huidige lay-out naar een andere te schakelen.

Dat is alles! Ik hoop dat deze handleiding je heeft geholpen de toetsenreeks te wijzigen om de invoertaal in Windows 11 te wijzigen.

Lezen: Hoe de taal in Windows te veranderen,