Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe u de VPN-verbinding van uw iPhone deelt

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Hoe u de VPN-verbinding van uw iPhone deelt

Als u de VPN-verbinding van uw iPhone met andere apparaten wilt delen, zijn er verschillende manieren om dit te doen. In dit artikel laten we u zien hoe u een VPN-verbinding vanaf uw iPhone kunt delen, zodat andere apparaten verbinding kunnen maken met internet via de VPN van uw iPhone.

Wat is de beste manier om een ​​VPN-verbinding vanaf je iPhone te delen? U kunt uw netwerkinstellingen wijzigen door op het mobiele hotspot-pictogram in Start – Netwerk te klikken. Gebruikers hebben als feedback hun voorkeursmethode voor toegang tot VPN-toegang via een Android-apparaat gedeeld. Met een mobiele hotspot kunt u verbinding maken met elk netwerk en uw telefoon als draagbare router gebruiken.

PdaNet is een gratis app die u kunt downloaden en installeren voor zowel pc als Android. Download Direct APK voor Android (via Google Play Store) op Windows of Direct APK voor Mac via de onderstaande link. Met deze app kunt u uw Android VPN verbinden met uw pc.

Kan ik mijn VPN-verbinding delen?

Fotocredit: www.reddit.com

Als je wilt, kun je ook een VPN-verbinding delen. Het gebruik van VPN-diensten waarmee u vanaf meerdere apparaten verbinding kunt maken met uw VPN-servers is een optie. Normaal gesproken hebben VPN’s een bepaald aantal gelijktijdige verbindingen per account. Het instellen van een VPN op uw router kan worden gebruikt om een ​​VPN-verbinding met anderen te delen.

Met de volgende stappen kunt u uw WiFi-verbinding en VPN (elk besturingssysteem met afbeeldingen) delen. Een VPN kan geo-spoofing van gegevens op apparaten zoals gameconsoles, dongles voor mediastreaming en smart-tv’s mogelijk maken. Je kunt een VPN-verbinding op verschillende manieren delen door deze stappen in de handleiding te volgen. In Windows 10 kunt u uw VPN-verbinding delen met elk Wi-Fi-apparaat met behulp van één enkele adapter. Omdat moderne laptops geen speciale Ethernet-poort hebben, heb je een USB-C naar Ethernet-adapter nodig. Hoewel u hiermee verbinding kunt maken met internet, moet u eerst een compatibele Wi-Fi-adapter installeren. Door op het tabblad Delen te klikken, kunt u anderen toestaan ​​verbinding te maken via de internetverbinding van deze computer.

De VPN-protocollen PPTP, L2TP of IKEv2 worden alleen bij deze methode gebruikt omdat ze zijn ingebouwd in macOS VPN-clients. Om het delen via internet uit te schakelen, gaat u naar het selectievakje en klikt u op het vinkje. U moet uw Mac met internet verbinden via een Ethernet-kabel of een andere Wi-Fi-adapter (zoals een USB-dongle), zoals beschreven in deze methode. Door op het selectievakje te klikken, kunt u Internet delen activeren. Gebruik de Smart DNS-service van de VPN om uw locatie te vervalsen. Installatie-instructies voor een verscheidenheid aan populaire niet-VPN-apparaten worden geleverd door de meeste VPN-services die Smart DNS aanbieden. Als u een geldig Smart DNS-server-IP-adres heeft, is het een goed idee dat de meeste apparaten die verbinding kunnen maken met internet dit kunnen gebruiken.

Hoe deel ik mijn iPhone VPN met mijn computer?

Fotocredit: watisvps.blogspot.com

Om uw iPhone VPN met uw computer te delen, moet u deze stappen volgen: 1. Ga op uw iPhone naar Instellingen en klik vervolgens op de VPN-optie. 2. Selecteer de VPN die u met uw computer wilt delen. 3. Tik op de deelknop. 4. Er verschijnt een QR-code. Scan deze QR-code met de QR-codescanner op uw computer. 5. Voer het VPN-wachtwoord in op uw computer. 6. U zou nu verbonden moeten zijn met de VPN op uw computer.

De eerste stap is het gebruik van VPN om een ​​iPhone met uw computer te verbinden. Hoe kan ik VPN op mijn iPhone activeren? Hoe deel ik een VPN? Als u Deel uw verbinding van selecteert voor uw VPN (bijvoorbeeld Mijn PPTP VPN voor computer), moet u ook het selectievakje Wi-Fi inschakelen.

Eén VPN om ze allemaal te regeren

U kunt ExpressVPN op al uw apparaten gebruiken om verbinding te maken met dezelfde VPN. In dit geval kunt u zowel uw desktopcomputer als uw smartphone of tablet gebruiken.

Hoe een VPN-verbinding van iPhone naar pc te delen

Stel dat u een tutorial wilt over het delen van een VPN-verbinding van uw iPhone naar uw pc: 1. Ga op uw iPhone naar Instellingen > Persoonlijke hotspot. 2. Zorg ervoor dat Persoonlijke hotspot is ingeschakeld. 3. Sluit uw iPhone aan op uw computer met behulp van een USB-kabel. 4. Open Netwerkinstellingen op uw computer. 5. Selecteer uw iPhone in de lijst met netwerkservices. 6. Voer uw persoonlijke hotspot-wachtwoord in wanneer daarom wordt gevraagd. 7. Uw computer heeft nu toegang tot internet via de VPN-verbinding van uw iPhone.

Veel smart-tv’s en gameconsoles ondersteunen geen VPN-verbindingen. Om geografisch geblokkeerde inhoud te streamen of deze apparaten te beschermen, moet u uw VPN-verbinding delen met een virtuele router. Een virtuele router is in wezen een op software gebaseerd apparaat dat niet op hardware is gebaseerd. Wanneer u een VPN gebruikt, heeft u toegang tot beperkte inhoud uit een specifiek land. Het is mogelijk om geografische beperkingen te omzeilen en toch controle te houden over wat u ziet. Uw verkeer wordt via een van de beste VPN’s geleid als deze over eigen servers beschikken. Als u verbinding maakt met een streamingsite die uw IP-adres niet gebruikt, krijgt u een ander IP-adres te zien.

ExpressVPN werkt met Windows en OpenVPN, zodat u alle grote streamingsites kunt deblokkeren. U kunt uw VPN splitsen om alle delen van uw verbinding te dekken met behulp van split-tunneling. CyberGhost biedt veel voordelen, waaronder een snelle en eenvoudige interface, goede streamingprestaties en lage latentie. Als je net begint met VPN’s, hebben we in deze gids een lijst samengesteld met onze beste tips voor beginners, zodat je de beste kunt kiezen. Als u zich aanmeldt voor een gratis proefperiode van 24 uur, biedt CyberGhost een geld-terug-garantie van 45 dagen, zodat u het zelf kunt uitproberen. ExpressVPN is volgens ruim 350 geteste providers de beste VPN in onze test.

Een VPN-verbinding delen via hotspot

Om uw VPN-verbinding via een hotspot met andere apparaten te delen, heeft u een hotspot-app van derden nodig, zoals Connectify, FoxFi of Portable Wi-Fi Hotspot. Nadat je de app hebt gedownload en geïnstalleerd, open je deze en volg je de instructies om een ​​hotspot aan te maken. Zodra uw hotspot actief is, kan elk apparaat dat er verbinding mee maakt, uw VPN-verbinding gebruiken.

In Windows 10 kunt u zich via Instellingen abonneren op een mobiele hotspot. Je moet over een bepaald niveau van technische kennis of root-toegang tot een Android-hotspot beschikken om verbinding te maken met een VPN. Het gebruik van VPN-functies op uw router is een andere manier om een ​​verbinding te delen.

Deel VPN-verbinding Linux

Een VPN, of Virtual Private Network, is een privénetwerk dat internetverkeer codeert en tunnelt en gebruikers in staat stelt verbinding te maken met externe servers met een statisch IP-adres. Een VPN-verbinding op Linux kan worden gemaakt met behulp van de Network Manager-applicatie. Om een ​​VPN-verbinding op Linux te delen, opent u Netwerkbeheer en selecteert u de VPN-verbinding in de lijst met verbindingen. Klik op het tandwielpictogram om de VPN-verbindingsinstellingen te openen en vink het vakje ‘Deze verbinding delen’ aan.

Linux maakt het eenvoudig om een ​​VPN-verbinding tussen meerdere computers te delen. Het is een computersysteem dat door apparaten in een gebied wordt gebruikt om toegang te krijgen tot bronnen. Met verschillende VPN-services kunt u vanaf meerdere apparaten tegelijkertijd verbinding maken met hun servers. Er is geen limiet aan het aantal gelijktijdige verbindingen dat u met elk VPN-account kunt maken. Het Netwerk- en deelcentrum vindt u hier. Om een ​​internet te delen, klikt u er met de rechtermuisknop op en sluit u vervolgens de Ethernet-kabel erop aan. Als uw computer verbinding wil maken, klikt u gewoon op OK. Omdat de verbinding langzamer zal zijn, is er gebruik gemaakt van een splitter om het aansluiten van deze kabels makkelijker te maken.

Vpnc: Een handig hulpmiddel voor beheerders

VPNC is een handig hulpmiddel voor beheerders die vanaf externe computers verbinding moeten maken met VPN’s. Met deze applicatie kunt u veilig verbinding maken met een externe VPN-server en deze gebruiken om uw eigen VPN in te stellen en te gebruiken.

Mục lục