Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe u de weergavetaal van Windows 11 kunt wijzigen.

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Hoe u de weergavetaal van Windows 11 kunt wijzigen.

De onlangs uitgebrachte Windows 11 zit boordevol meer dan 110 talen. Een nieuwe installatie van Windows 11 geeft je de mogelijkheid om de standaardtaal in te stellen. Als u echter een andere weergavetaal wilt gebruiken of een pc hebt aangeschaft die is geconfigureerd met een andere taal dan de uwe, kunt u de weergavetaal in Windows 11 eenvoudig wijzigen door de instructies in dit artikel te volgen.

Op sommige Windows 11-pc’s, vooral laptops, zijn talen als Chinees en Japans vooraf geïnstalleerd, afhankelijk van de regio waar ze zijn gekocht. In andere gevallen kunnen meerdere gebruikers die een computer delen, besluiten verschillende talen op hun gebruikersprofiel toe te passen. *

* Voorbeeld: Als u een Windows 11-computer deelt met “Engels” als weergavetaal, kunt u deze instructies lezen en “Frans” als weergavetaal selecteren in uw gebruikersprofiel.

In ieder geval kun je de weergavetaal van Windows 11 eenvoudig aanpassen aan jouw wensen.

Hoe de weergavetaal op Windows 11 te wijzigen.

Houd rekening met het volgende voordat u de weergavetaal van Windows 11 wijzigt: Als u uw computer instelt met een Microsoft-account, worden alle wijzigingen die u aanbrengt in de weergavetaalinstellingen op die computer gesynchroniseerd met al uw apparaten die dezelfde Microsoft-account hebben. rekening. Als je dat niet wilt, kun je voorkomen dat steminstellingen worden gesynchroniseerd door de onderstaande stappen te volgen:

Hoe u de synchronisatie van de weergavetaal op meerdere apparaten kunt stoppen. *

*Let op: Houd er rekening mee dat als u de computer instelt met een lokaal account, de weergavetaal niet wordt gesynchroniseerd op andere computers. Het is niet nodig om de synchronisatie van de taalinstellingen weer te geven.

1. Klik met de rechtermuisknop bij Begin Menu en selecteer Instellingen

2. Kiezen Rekeningen aan de linkerkant en klik vervolgens Windows-back-up aan de rechterkant.

3. Onder Onthoud mijn voorkeuren de instellingen, deactiveren de Taalvoorkeuren Mogelijkheid.

Afbeelding

4. Zodra u de bovenstaande stappen heeft voltooid, kunt u doorgaan en de taalinstellingen wijzigen zonder de weergavetaal op andere apparaten met hetzelfde MS-account te beïnvloeden.

Hoe de taal op Windows 11 te wijzigen.

1. Klik met de rechtermuisknop bij Begin clip_image002 Menu en selecteer Instellingen.

2. Kiezen tijd en taal links klikken Taal & Regio aan de rechterkant.

Afbeelding

3. Onder de Taal Sectie, selecteer taal toevoegen Knop uit de instelling “Voorkeurtalen”.

Afbeelding

4. Scroll naar beneden tot je de taal vindt die je wilt installeren, selecteer deze en klik erop Volgende. *

*Opmerking: voor snelle toegang tot de taal kunt u de zoekbalk gebruiken. (bijv. Type Frans in het zoekveld om snel de taal “Frans” te vinden

Afbeelding

5. Bij Taalfuncties installeren Opties:

A. Controleer iedereen Optionele stemfuncties en kies of je het kunt installeren.*

*Opmerking: Niet alle Windows 11-talen ondersteunen invoer- en weergavefuncties zoals: weergavetaal, tekst-naar-spraak, spraakherkenning en handschrift.

B. Rekening Instellen als mijn Windows-weergavetaal Mogelijkheid.

C. Druk daarop Installeren Knop.

Afbeelding

6. Wanneer het downloaden van het taalpakket is voltooid, wordt de nieuwe taal toegevoegd en ontvangt u een melding dat “Windows moet uitloggen om uw nieuwe weergavetaal toe te passen. Klik Uitloggen om de wijziging toe te passen.

Afbeelding

7. De volgende keer dat u zich aanmeldt, verschijnt Windows 11 in de taal die u zojuist hebt geïnstalleerd en zijn de wijzigingen ook van toepassing op alle instellingen en apps van Windows 11.

In een situatie waarin u de taal van Windows 11 wijzigt omdat u zich in een ander land bevindt, kunt u ook de regio wijzigen. Om dat te doen:

  1. Navigeer opnieuw naar Tijd en taal -> Taal & Regio
  2. Onder de “Regio” Sectie, op Land of Regio Gebruik het vervolgkeuzemenu om uw huidige locatie te selecteren en u bent klaar.

Afbeelding

Conclusie: Het wijzigen van de Windows 11-taal is relatief eenvoudig als u het taalpakket van uw voorkeur installeert. Het enige ongemak dat u kunt ondervinden, is uitloggen en uw apps opnieuw openen.

Dat is het! Laat me weten of deze gids je heeft geholpen door een reactie achter te laten over je ervaringen. Like en deel deze gids om anderen te helpen.

Als je wilt blijven voortdurend beschermd tegen malwarebedreigingen, bestaand en toekomstigwij raden aan om het te installeren Malwarebytes Anti-Malware PRO door hieronder te klikken (we verdienen een commissie op de verkopen die via deze link worden gegenereerd, maar zonder extra kosten voor u. We hebben ervaring met deze software en raden deze aan omdat deze nuttig en nuttig is):

Volledige pc-bescherming voor thuis – Bescherm tot 3 pc’s met NIEUW Malwarebytes Anti-Malware Premium!Hoe u de weergavetaal van Windows 11 kunt wijzigen. 1