Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe u e-mailinstellingen kunt wijzigen in Outlook 2023 of oudere versies.

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Hoe u e-mailinstellingen kunt wijzigen in Outlook 2019 of oudere versies.

In deze zelfstudie laten we u zien hoe u e-mailinstellingen wijzigt in Outlook 2019 of oudere versies. Outlook van Microsoft is een uitstekend programma voor al uw e-mailactiviteiten, maar soms was het nodig om de instellingen van uw e-mailaccount te wijzigen.

Als u bijvoorbeeld problemen ondervindt bij het verzenden of ontvangen van e-mails of bij het bijwerken van uw wachtwoord, moet u uw Outlook-e-mailinstellingen dienovereenkomstig controleren en wijzigen. Als u geen ervaren gebruiker bent, zal deze tutorial u helpen deze taak in een mum van tijd te voltooien!

Belangrijke notitie: Voordat u doorgaat, moet u uw accounttype (POP of IMAP), inkomende en uitgaande servernamen en SSL- en poortinstellingen voor uw e-mailaccount kennen. Als u deze informatie niet kent, neemt u contact op met uw e-mailprovider om deze te achterhalen. Als u Outlook wilt instellen met Office 365, kunt u hier de Office365-e-mailserverinstellingen vinden.

Hoe u de e-mailaccountinstellingen kunt wijzigen in Outlook 2019/2016/2013 en Outlook 365.

Er zijn twee manieren om toegang te krijgen tot uw Outlook-accountinstellingen en deze te bekijken of te wijzigen.*

*Opmerking: persoonlijk geef ik de voorkeur aan de eerste methode, omdat deze in alle versies van Outlook en Windows op dezelfde manier werkt en zeer betrouwbaar is.

Methode 1. Wijzig de e-mailinstellingen van Outlook via het Configuratiescherm.

De eerste methode om uw e-mailinstellingen te bekijken of te wijzigen of een nieuw e-mailaccount toe te voegen in Outlook is door de applet “Mail” in het Windows Configuratiescherm te gebruiken.

1. Sluiten Vooruitzichten.2. Navigeren naar Schakelbord. Als u niet weet hoe u dit moet doen, doet u het volgende:

A. Druk tegelijkertijd op de knop ramen + R Toetsen om het opdrachtpaneel Uitvoeren te openen.b. Type controle en druk op Binnenkomen.

3. In het controlepaneel Dubbelklik bij E-mail (Microsoft Outlook) Applet. *

* Opmerking: als u de Mail-applet niet ziet, stelt u Weergave op in op Kleine pictogrammen.

3. In het nieuwe venster met de titel “E-mailinstellingen” dat wordt geopend, klikt u op Emailaccounts Knop om uw accountinstellingen te bekijken en te wijzigen.

Afbeelding

4. In het venster “Accountinstellingen” ziet u nu alle geconfigureerde e-mailaccounts in Outlook. Om e-mailinstellingen te wijzigen Dubbelklik (of selecteer/markeer) het account en klik erop wijziging.

Afbeelding

5. In het venster ‘Account wijzigen’ dat wordt geopend, kunt u uw naam, e-mailaccountadres, inkomende en uitgaande e-mailservers en inloggegevens van de e-mailserver wijzigen. Meer specifiek kunt u het volgende wijzigen:*

*Let op: Dit venster bevat de belangrijkste instellingen voor uw e-mailaccount en moet daarom correct worden ingevuld.

  1. uw naam: Vul hier uw echte naam of uw bedrijfsnaam in. Deze informatie wordt aan ontvangers weergegeven wanneer zij een e-mail van u ontvangen.
  2. e-mailadres: Vul hier uw e-mailadres in.
  3. Server voor inkomende e-mail: Voer hier het adres van de inkomende mailserver in volgens het accounttype (POP3 of IMAP) zoals opgegeven door uw e-mailprovider. *
  4. Uitgaande mailserver: Voer hier het adres van de uitgaande e-mailserver (SMTP) in, zoals verstrekt door uw e-mailprovider.
  5. Bij Referenties typ de juiste in Gebruikersnaam En wachtwoord Gekoppeld aan uw e-mailaccount zoals verstrekt door uw e-mailprovider.

*Opmerking: Als u een onjuist “Accounttype” hebt ingesteld en dit wilt wijzigen (van POP3 naar IMAP of omgekeerd), is de enige optie het verwijderen van het e-mailaccount en het opnieuw aanmaken ervan.

Hoe u e-mailinstellingen kunt wijzigen in Outlook 2019 of oudere versies.

6. Als u klaar bent met de bovenstaande instellingen, klikt u op Meer instellingen Knop om enkele aanvullende instellingen te wijzigen die mogelijk vereist zijn door uw e-mailprovider.

Afbeelding

7. In het venster Internet-e-mailinstellingen:

7a. Op de Over het algemeen U kunt een ander e-mailadres invoeren om naar dit account te verwijzen, en als u wilt, kunt u de naam van uw organisatie en een ander e-mailadres voor antwoorden vermelden.

Afbeelding

7b. Op de Uitvoerserver en als de uitgaande e-mailserver authenticatie vereist, schakel dan de overeenkomstige optie in.

Afbeelding

7c. Op de Tabblad Geavanceerd:

1. Op Poortnummers van de server Sectie:

  • Vergelijk de nummers van de inkomende server (POP3) en de uitgaande server (SMTP) met die van uw e-mailprovider en wijzig deze dienovereenkomstig.
  • Schakel het juiste selectievakje in als een gecodeerde verbinding met de inkomende mailserver vereist is, voer vervolgens het poortnummer in en selecteer het coderingstype voor de uitgaande mailserver (SMTP).

2. Op Levering Sectie, geef aan of je dat wilt Laat een kopie van de berichten op de server achter en hoe lang ze bewaard moeten worden.

3. Klik op als u klaar bent OK.

Geavanceerde Outlook-instellingen

8e. Klik ten slotte Accountinstellingen testen in het venster Account wijzigen om uw instellingen te testen.

Afbeelding

8a. Controleer in het venster Accountinstellingen testen of er groene vinkjes of rode accenten staan:

  • De Groene vinkjes geef aan dat de opgegeven instellingen correct zijn en dat u de instellingen van uw Outlook-e-mailaccount met succes hebt geconfigureerd. Klik in dit geval Dichtbijen klik vervolgens Volgende En Klaar in het venster ‘Account wijzigen’. Open het Outlook-programma om aan de slag te gaan.

Afbeelding

  • De Rode markeringen geven aan dat sommige instellingen onjuist zijn. Neem in dit geval een kijkje Fout tabblad om de reden voor de fout te vinden en controleer al uw instellingen opnieuw. Als alle instellingen correct zijn, neem dan contact op met uw e-mailprovider om u te helpen.

Afbeelding

Methode 2. Toegang tot e-mailinstellingen vanuit Outlook.

1. Klik in Microsoft Outlook op bestand Menu..

Afbeelding

2. …en klik vervolgens Accountinstellingen > Accountinstellingen.

Afbeelding

3. Het venster Accountinstellingen wordt geopend. Volg de instructies (vanaf stap 4) in de eerste methode hierboven om uw Outlook-accountinstellingen te wijzigen.

Dat is het! Welke methode heeft voor u gewerkt? Laat me weten of deze handleiding u heeft geholpen door een reactie achter te laten over uw ervaringen. Like en deel deze gids om anderen te helpen.

Als je wilt blijven voortdurend beschermd tegen malwarebedreigingen, bestaand en toekomstigwij raden aan om het te installeren Malwarebytes Anti-Malware PRO door hieronder te klikken (we verdienen een commissie op de verkopen die via deze link worden gegenereerd, maar zonder extra kosten voor u. We hebben ervaring met deze software en raden deze aan omdat deze nuttig en nuttig is):

Volledige pc-bescherming voor thuis – Bescherm tot 3 pc’s met NIEUW Malwarebytes Anti-Malware Premium!Hoe u e-mailinstellingen kunt wijzigen in Outlook 2019 of oudere versies.  1

Mục lục