Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe u een back-up van uw iPhone op uw computer kunt maken

Je hebt waarschijnlijk onvervangbare dingen op je iPhone, van onvergetelijke foto’s tot tekstgesprekken waar je altijd van moet lachen. In veel opzichten zijn het de gegevens op uw iPhone die deze zo waardevol voor u maken. En toch, ook al weet je het beter, beveilig je je telefoon waarschijnlijk nog steeds niet.

Maar dat is oké, lees verder. Dit artikel laat zien hoe u een back-up van uw iPhone maakt op een Windows-pc en geeft u gemoedsrust over de gegevens op uw telefoon.


Voordat u een back-up van uw iPhone op uw pc maakt

Het is altijd het beste om snel een inventarisatie te maken van uw gegevens op uw telefoon voordat u een back-up maakt. Hoe meer gegevens u heeft, hoe langer het duurt om een ​​back-up te maken. En het heeft geen zin om een ​​back-up te maken van bestanden die toch worden verwijderd.

Een goede plek om te beginnen is uw fotobibliotheek. U kunt zoeken naar schermafbeeldingen, soortgelijke foto’s en andere afbeeldingen die u niet wilt bewaren. Een iPhone-app zoals Tweeling foto’s scant uw bibliotheek en toont u deze foto’s, zodat u ze sneller en gemakkelijker kunt verwijderen.


Hoe u een back-up van uw iPhone op een computer kunt maken

Er zijn verschillende methoden die u kunt gebruiken om een ​​back-up van uw iPhone op uw computer te maken. De eerste waar we het over zullen hebben is het gebruik van de eigen Apple-app iTunes, en de tweede is het gebruik van een speciale back-up-app genaamd iMazing.

Methode 1. Maak een back-up van iPhone naar pc met iTunes

Het gebruik van iTunes is redelijk eenvoudig en zou u bekend moeten voorkomen als u andere Apple-apps hebt gebruikt.

Hoe u een back-up van uw iPhone op uw computer kunt maken:

  1. Sluit uw iPhone aan op de computer.
  2. Als u in een pop-upvenster om de toegangscode van uw apparaat wordt gevraagd of als u deze computer vertrouwt, voert u de toegangscode in of tikt u op Vertrouwen.
  3. Selecteer uw iPhone wanneer deze in iTunes verschijnt.
  4. Klik op Samenvatting in de zijbalk.
  5. Schakel in het gedeelte Automatisch een back-up maken het selectievakje Deze computer in.
  6. Klik vervolgens op Nu back-up maken.

Het mooie van iTunes is dat het een momentopname van je iPhone maakt en een back-up maakt van de meeste gegevens en instellingen van het apparaat. Aan de andere kant heb je weinig toegang tot of controle over je iTunes-back-up. Het bestand is verborgen in iTunes-bibliotheekbestanden. Zelfs als je ze vindt, kun je de inhoud niet gemakkelijk zien.

Een back-up maken van een iPhone naar iTunes

iTunes Backup is een eenvoudige, native manier om een ​​back-up van een iPhone te maken zonder voor opslag te betalen. Hoe u een back-up van uw iPhone maakt naar iTunes, Mac en Windows.

Lees verder


Optie 2. Gebruik iPhone-back-upsoftware

Als u op zoek bent naar een manier om een ​​volledige back-up van uw iPhone te maken en niet alleen van uw app-gegevens en -instellingen, wilt u misschien een app van derden bekijken iMazing. Het is zeer gebruiksvriendelijk en lost een aantal problemen op bij het maken van een back-up met iTunes, zoals: B. het feit dat u niet kunt zien waarvan u een back-up hebt gemaakt.

Nadat u iMazing hebt geïnstalleerd en geopend:

  1. Sluit uw iPhone aan op uw pc.
  2. Bevestig dat u de computer vertrouwt.
  3. Er zou een scherm moeten verschijnen waarin u wordt gevraagd onmiddellijk een back-up van uw iPhone te maken.
  4. Klik op Nu back-up maken.

Nadat de back-up is voltooid, kunt u, in tegenstelling tot iTunes, er doorheen bladeren en ervoor zorgen dat alles wat u vanaf uw telefoon wilt beschermen, naar uw computer is overgebracht.


iPhone-back-up: veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het om een ​​back-up van mijn iPhone op mijn computer te maken?

De tijd die nodig is om een ​​back-up van uw iPhone te maken, is afhankelijk van de hoeveelheid gegevens op uw iPhone. Hoe minder rommel u heeft, hoe sneller uw back-ups zullen zijn. Dus kijk eens Tweeling foto’s en laat de app je helpen de foto’s te vinden en te verwijderen die je niet op je telefoon wilt hebben.

Kan ik een back-up maken van twee iPhones op één computer?

Of u nu iTunes of een app als iMazing gebruikt, u kunt op één computer een back-up maken van zoveel iPhones als u wilt. Als het moeilijk wordt, synchroniseer dan uw iPhone.

In tegenstelling tot het maken van een back-up betekent synchroniseren dat alle apps op uw iPhone informatie delen met de apps op uw computer. Verder moet u slechts één iPhone met een computer synchroniseren, maar een back-up maken van zoveel telefoons als u wilt.


Hopelijk zal het lezen van dit artikel en het zien hoe gemakkelijk het is om een ​​back-up van je iPhone te maken je inspireren om je gegevens beter te beveiligen. Waar wacht je op ?! Maak een back-up van uw iPhone om al uw waardevolle, onvervangbare gegevens veilig te houden.