Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe u een e-mailaliasdistributielijst in Office365 instelt.

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Hoe u een distributielijst voor e-mailaliassen in Office365 instelt.

Als u wilt leren hoe u een distributielijst kunt maken en instellen om Verzenden als als e-mailalias in Office 365 te gebruiken, lees dan hieronder verder. Zoals u weet is een “e-mailalias” een extra e-mailadres dat kan worden gekoppeld aan een primair e-mailaccount om e-mails te ontvangen die naar dat e-mailadres worden verzonden.

Simpel gezegd betekent dit dat wanneer u een e-mailalias aanmaakt voor een Office 365-gebruiker, alle e-mails die naar het aliasadres worden verzonden, worden afgeleverd in de primaire mailbox van de gebruiker. Wanneer de gebruiker ervoor kiest om op deze e-mails te reageren, worden de e-mails bovendien verzonden via hun Office365-account en wordt het primaire e-mailadres van de gebruiker weergegeven in het veld Van. Om dit te voorkomen, kunt u Outlook instellen om te verzenden vanaf de e-mailalias, of een gedeelde mailbox maken met het aliasadres, of een distributielijst maken met het e-mailadres van de e-mailalias, wat in dit artikel wordt uitgelegd.

Deze zelfstudie biedt instructies voor het verzenden van e-mail vanaf een e-mailalias met behulp van een distributielijst in Office 365.

Een distributielijst maken en instellen om als e-mailalias te verzenden in Microsoft 365.

Stap 1. Stel een nieuwe distributielijst in voor de nieuwe e-mailalias.

1. Inloggen naar Office 365-beheercentrum en ga naar groepen > Groep toevoegen.

2. Selecteer Opties onder Selecteer een groepstype verdeling.

3. Voer bij Naam een ​​herkenbare naam (of aliasnaam) in en klik op Volgende.

4. Voer onder Groeps-e-mailadres het nieuwe aliasadres in en vervolgens kiezen de Sta mensen buiten mijn organisatie toe e-mails naar deze distributielijst te sturen. Als u klaar bent, klikt u op Volgende.

afbeelding_duim[58]

5. Klik Groep aanmaken.

afbeelding_duim[60]

6. Open nu de nieuwe groep en op de leden tabblad, klik Bekijk alles en beheer leden.

afbeelding_duim[61]

7. Klik Leden toevoegen.

afbeelding_duim[62]

8e. Selecteer nu de gebruiker die de e-mails moet ontvangen en beantwoorden onder het nieuwe e-mailaliasadres en klik op Redden.

Stap 2. Geef de hoofdgebruiker toestemming om namens een groep e-mails te verzenden.

1. Door Office 365-beheerportaalKlik Aandelenbeurs. *

*Opmerking: Als u de Exchange-link niet ziet, klikt u op Alles laten zien.

Hoe u een bedrijfsbrede e-mailhandtekening in Office 365 Exchange Online instelt.

2. Selecteer in het Exchange-beheercentrum Ontvangers -> Groepen.

Afbeelding

3. Dubbelklik op de nieuwe distributiegroep die u zojuist hebt gemaakt om de eigenschappen ervan te bekijken/bewerken.4. Voor groepsdelegatie klikt u op het plusteken + Symbool.

Afbeelding

5. Selecteer de primaire mailbox van de gebruiker en klik op Add.6. Als u klaar bent, klikt u op OK En Redden.

Afbeelding

7. Wacht 30 tot 60 minuten totdat Office 365 de nieuwe instellingen heeft bijgewerkt en test vervolgens de nieuwe configuratie door een nieuwe e-mail te verzenden met de e-mailalias in Outlook.

Verzenden als een nieuwe e-mailalias in Outlook.

1. Klik in het nieuwe berichtvenster op Van -> Ander e-mailadres.

Afbeelding

2. Selecteer onder Adresboekopties* Globale offline adreslijst.

*Opmerking: als u dit venster niet ziet, klikt u nogmaals op de knop Van nadat u in de vorige stap de optie Andere e-mail hebt geselecteerd.)

Afbeelding

3. Kies Alle distributielijsten en selecteer vervolgens de nieuw gemaakte distributielijst voor de nieuwe e-mailalias.

Aanvullende hulp: Als u wilt verzenden als e-mailalias in de webapp van Outlook, klikt u op Uit -> Ander e-mailadres in het nieuwe e-mailberichtvenster.

Dat is het! Laat me weten of deze gids je heeft geholpen door een reactie achter te laten over je ervaringen. Like en deel deze gids om anderen te helpen.

Als je wilt blijven voortdurend beschermd tegen malwarebedreigingen, bestaand en toekomstigwij raden aan om het te installeren Malwarebytes Anti-Malware PRO door hieronder te klikken (we verdienen een commissie op de verkopen die via deze link worden gegenereerd, maar zonder extra kosten voor u. We hebben ervaring met deze software en raden deze aan omdat deze nuttig en nuttig is):

Volledige pc-bescherming voor thuis – Bescherm tot 3 pc’s met NIEUW Malwarebytes Anti-Malware Premium!Hoe u een distributielijst voor e-mailaliassen instelt in Office365.  1