Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe u een gedeelde mailbox converteert naar een gebruikersmailbox of een gebruikersmailbox naar een gedeelde mailbox in Office365.

Let op: Het volgende artikel zal u helpen: Hoe u een gedeelde mailbox converteert naar een gebruikersmailbox of een gebruikersmailbox naar een gedeelde mailbox in Office365.

In deze zelfstudie leert u hoe u een gebruikerspostvak (ook wel een gewone postbus genoemd) converteert naar een gedeeld postvak of een gedeeld postvak naar een gebruikerspostvak in Office365. Een van de handigste functies van Office 365 is de mogelijkheid om gedeelde mailboxen te maken. Een gedeelde mailbox is voor veel gebruikers toegankelijk en, in tegenstelling tot een gebruikersmailbox, is er geen licentie vereist.

Microsoft 365 (voorheen bekend als “Office365”) biedt u de mogelijkheid om een ​​gewone mailbox om te zetten naar een gedeelde mailbox of een gedeelde mailbox om te zetten in een gewone mailbox om aan uw behoeften te voldoen.

*Opmerking: Zie dit artikel voor de stappen die nodig zijn om een ​​nieuw gedeeld postvak te maken:

Converteer een gebruikerspostvak naar gedeeld in Microsoft 365.

Het omzetten van een gewone mailbox naar een gedeelde mailbox is meestal nodig wanneer een medewerker een bedrijf verlaat, om zo contact te kunnen onderhouden met klanten die e-mails naar het adres van de voormalige medewerker hebben gestuurd. Om een ​​gewone mailbox te veranderen in een gedeelde mailbox:

1. Inloggen naar Office 365-beheercentrum en ga naar gebruiker > Actieve gebruikers.

2. Kies de Gebruikerspostbus die u wilt converteren naar een gedeelde mailbox.

3. Bij na Opties, selecteer Converteren naar gedeelde mailbox. *

* Opmerking: als de optie Converteren naar gedeelde mailbox niet beschikbaar is, wijst u een licentie toe aan de mailbox, aangezien deze vereist is voor de conversie. (Na de conversie kunt u de licentie verwijderen).

4. druk op Overzetten.

5. Wanneer de mailbox is geconverteerd, klikt u op Klaar.

6. Navigeer ten slotte vanaf de hoofdpagina naar Office 365-beheercentrum groepen > Gedeelde mailboxen. Selecteer de nieuwe gedeelde mailbox en klik Bewerking onder leden En Toevoegen de gebruikers die toegang hebben tot de gedeelde mailbox.

Wijs leden toe aan een gedeelde mailbox

Zo converteert u een gedeelde mailbox naar een gewone mailbox.

*Opmerking: Houd er rekening mee dat gewone mailboxen een licentie vereisen om te werken. Dus ga je gang en wijs na de conversie een licentie toe. Een gedeelde mailbox wijzigen in een gebruikersmailbox:

1. Klik in het Office 365-beheercentrum op Alles laten zien en klik vervolgens Aandelenbeurs.

Converteer een gedeelde mailbox naar een gewone mailbox - Office 365

2. Ga in het Exchange-beheercentrum naar Ontvanger > verdeeld.

Converteer een gedeelde mailbox naar een gebruikersmailbox

3. Kiezen de Gedeelde mailbox dat u wilt converteren naar een gebruikersmailbox.4. Klik Overzetten onder Omzetten naar een gewone mailbox.

Converteren naar een gewone mailbox - Office 365

5. Klik op het waarschuwingsbericht OK Ga zo door. *

*Opmerking: Vergeet niet om na de transitie een licentie aan de mailbox toe te wijzen, zodat de gebruikersmailbox werkt.

6. Wanneer de conversie is voltooid, klikt u op Dichtbij.

7. Ga nu naar het Office 365-beheercentrum gebruiker > Actieve gebruikers.

8e. Selecteer de nieuwe gebruikersmailbox en klik vervolgens op Licenties en apps.

Office 365-licentie verwijderen

9. Eindelijk, een licentie toekennen en klik wijzigingen opslaan.

Afbeelding

Dat is het! Laat me weten of deze gids je heeft geholpen door een reactie achter te laten over je ervaringen. Like en deel deze gids om anderen te helpen.

Als je wilt blijven voortdurend beschermd tegen malwarebedreigingen, bestaand en toekomstigwij raden aan om het te installeren Malwarebytes Anti-Malware PRO door hieronder te klikken (we verdienen een commissie op de verkopen die via deze link worden gegenereerd, maar zonder extra kosten voor u. We hebben ervaring met deze software en raden deze aan omdat deze nuttig en nuttig is):

Volledige pc-bescherming voor thuis – Bescherm tot 3 pc’s met NIEUW Malwarebytes Anti-Malware Premium!Hoe u een gedeelde mailbox converteert naar een gebruikersmailbox of een gebruikersmailbox naar een gedeelde mailbox in Office365.  1

Mục lục