Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe u een Kik-account tijdelijk of permanent kunt verwijderen

Als u zich verveelt met Kik, de gratis berichten- en chattoepassing die de voorkeur geniet van tieners en fans van privécommunicatie, of als u denkt dat uw kind wordt blootgesteld aan risico’s, hoeft u slechts een paar stappen te volgen om er een te krijgen Account verwijderen Kik

Met 300 miljoen gebruikers wereldwijd kan het worden gebruikt als berichtentoepassing om met vrienden en familie te communiceren of online nieuwe vrienden te vinden. Het biedt allerlei leuke chat- en botfuncties die tieners aanspreken. Het heeft echter ook enkele nadelen. Omdat uw accounts niet zijn gekoppeld aan verifieerbare telefoonnummers, kunt u eenvoudig nepprofielen maken. De reputatie van het bedrijf houdt ook verband met criminele activiteiten, waardoor sommige mensen zich zelfs na de eerste positieve ervaringen ongemakkelijk kunnen voelen.

Veel gebruikers zouden kunnen concluderen dat andere chatalternatieven zoals WhatsApp meer voordelen bieden en veiliger zijn met hun end-to-end-codering en links naar echte telefoonnummers. Anderen worden misschien gewoon moe van massagesprekken.

Het kennen van de gebruikersnaam en het e-mailadres is de sleutel tot het verwijderen van een Kik-account.

Tijdelijke en permanente deactivering

Er is een verschil tussen het deactiveren en verwijderen van een Kik-account. Tijdelijke deactivering betekent dat u geen berichten en e-mails meer van Kik ontvangt, niet meer kunt zoeken op uw gebruikersnaam en uit alle contactlijsten wordt verwijderd. U kunt het account echter opnieuw activeren door opnieuw in te loggen. Om een ​​Kik-account permanent te verwijderen, moet u vanaf uw telefoon of vanaf een computer naar de servicewebsite gaan. Ook vanaf uw smartphone kunt u naar de omgeving overschakelen Hulp rechtstreeks in de applicatie en schrijf Een account verwijderen in het zoekveld.

Om een ​​Kik-account tijdelijk te deactiveren, klikt u op deze link om een ​​e-mail te ontvangen.

Permanente deactivering betekent dat een Kik-account voor altijd wordt verwijderd. Eenmaal verwijderde bestanden kunnen niet meer worden hersteld. Je ontvangt geen berichten of e-mails meer van Kik. Bovendien kan niemand naar u zoeken op het platform en worden uw gebruikersnaam en profiel voor altijd uit de contactlijsten van uw vrienden verwijderd. Als u uw account verwijdert, kunt u zich niet meer aanmelden en heeft u geen toegang meer tot contactgegevens of berichtengeschiedenis. Als u in de toekomst gebruik wilt maken van de dienst, moet u zich opnieuw registreren met een ander e-mailadres.

Om uw Kik-account permanent te deactiveren, klikt u op deze link om een ​​e-mail te ontvangen.

Het deactiveren of verwijderen van een Kik-account is eenvoudig

  • Zorg ervoor dat u het e-mailadres kent waarmee u zich voor de service heeft aangemeld.
  • Voer de juiste gegevens in op de website voor permanente deactivatie van Kik.
  • Kik stuurt u een e-mail met een link om uw account permanent te deactiveren.
  • Als u of iemand die u kent berichten naar uw account heeft verzonden, wordt uw profiel in de cache op uw apparaat opgeslagen. Daarom kan het een paar dagen duren voordat het volledig van uw computer is verdwenen.
  • Elke andere persoon die naar uw gebruikersnaam zoekt, zal u niet vinden.
  • Verwijder of verwijder de applicatie van uw telefoon zoals u dat met elke andere applicatie zou doen.

Ouders kunnen het account van een tiener deactiveren

Ouders kunnen Kik vragen de accounts van hun tienerkinderen te deactiveren. Om dit te doen, moeten ze een verzoek per e-mail sturen naar safety@kik.com met het verzoek in het onderwerp van het bericht. Ze moeten ook de Kik-gebruikersnaam en de leeftijd van de tiener bevatten.

Als je het account van een tiener deactiveert, verschijnen deze niet langer in Kik-zoekopdrachten en worden ze verwijderd uit de lijsten van al je contacten. Om dit proces te voltooien, moeten ouders eerst de gebruikersnaam en het e-mailadres van hun kind kennen dat is gebruikt om hun account te registreren.

Hier leggen we uit hoe u de gebruikersnaam kunt vinden.

  • De gebruikersnaam is beschikbaar wanneer u de Kit-applicatie opent in de hoofdgesprekslijst.
  • Selecteer het pictogram bovenaan het scherm om Instellingen te openen. Daar ziet u de gebruikersnaam terwijl de naam waarmee u chat, vetgedrukt is.
  • Als je ooit met je tienerzoon op Kik op je telefoon hebt gesproken, kun je zijn gebruikersnaam bekijken in de chat op je eigen apparaat.

Kik-gebruikersnamen bevatten geen spaties en kunnen hoofdletters en kleine letters, cijfers en speciale tekens bevatten. Zodra de tiener zijn Kik-account heeft hersteld, kunnen de ouders de gebruikersnaam op het inlogscherm vinden.

Kik raadt ouders aan het apparaat van de tiener te gebruiken om informatie over hun gesprekken op Kik te krijgen en niet van hen te verwachten dat ze deze vanaf hun eigen apparaat bekijken. De reden? Vanwege de privacyfuncties verwijdert Kik automatisch de chatgeschiedenis. De service kan geen chats tussen gebruikers zien of opslaan.

Aanbevelingen van de redactie