Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe u een onenigheid zonder routefout kunt OPLOSSEN. (opgelost)

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Hoe u een Discord No Route-fout kunt OPLOSSEN. (opgelost)

Als je de foutmelding Geen route tegenkomt wanneer je probeert deel te nemen aan spraakkanalen op Discord, lees dan hieronder verder om het probleem op te lossen. Discord is een uitstekend multimediaberichtenplatform voor communicatie tussen groepen en online gamespelers. Het is ontworpen om de communicatie en coördinatie tussen gebruikers via privéservers via spraak, video en tekst te vergemakkelijken. Net als elke andere applicatie is Discord echter niet volledig bugvrij.

Verschillende gebruikers hebben onlangs gemeld dat de fout ‘Geen route’ in Discord hen verhindert deel te nemen aan spraakkanalen. We hebben dit probleem onderzocht en ontdekt dat dit door een aantal redenen kan worden veroorzaakt, waaronder onderbrekingen door antivirusprogramma’s, blokkering door een netwerkbeheerder, incompatibiliteit van spraakkanalen en algemene fouten.

In deze handleiding vindt u verschillende methoden om de Discord “No Route” -fout op te lossen.

Hoe u geen route- en RTC-verbindingsfouten op Discord kunt OPLOSSEN.

Methode 1. Start uw router en computer opnieuw op

Mogelijk ontvangt u de Discord No Route-fout als uw netwerkverbinding voortdurend wordt onderbroken door een veranderend dynamisch IP-adres. Daarom wordt aanbevolen dat u eerst uw router* en computer opnieuw opstart en als het probleem niet is opgelost, gaat u verder met de volgende methoden.

*Opmerking: Om uw router opnieuw op te starten, koppelt u eenvoudigweg het netsnoer gedurende 1 minuut los en sluit u deze vervolgens weer aan.

Methode 2. Schakel alle antivirusprogramma’s van derden uit of verwijder deze.

Als u een antivirus-/beveiligingsprogramma van derden gebruikt, probeer dit dan tijdelijk uit te schakelen en kijk of het probleem zich blijft voordoen. Als de foutmelding ‘No Route’ nog steeds verschijnt op Discord, probeer dan uw beveiligings-/firewallprogramma volledig te verwijderen door de onderstaande stappen te volgen:

1. Druk tegelijkertijd op de knop ramen + R Toetsen om het opdrachtpaneel Uitvoeren te openen.2. Typ het volgende in het vak Uitvoeren: appwiz.cpl en druk op Binnenkomen.

3. Zoek in het nieuw geopende venster en Klik met de rechtermuisknop in uw antivirusprogramma van derden en selecteer Verwijderen.

4. Volg de instructies op het scherm om het verwijderingsproces te voltooien.5. Start de computer opnieuw op en controleer of het probleem zich blijft voordoen.

Methode 3. Uitschakelen/Verbinding verbreken/VPN

Het gebruik van een VPN-verbinding die niet is geconfigureerd om UDP (User Datagram Protocol) te gebruiken kan ook de No Route-fout veroorzaken, omdat de Discord-app niet werkt met VPN’s die geen UDP gebruiken.

Als u dus een VPN-oplossing gebruikt, kijk dan op de website van de serviceprovider om te zien hoe met UDP wordt omgegaan. U kunt ook proberen de verbinding met de VPN te verbreken en rechtstreeks verbinding te maken met Discord om te zien of de VPN de boosdoener is. Als dit het probleem oplost, kun je het beste van VPN-provider veranderen.

Methode 4. Schakel Quality of Service Hoge pakketprioriteit uit.

1. beginnen meningsverschil en klik op de Tandwiel icoon bevindt zich in de linkerbenedenhoek van het venster.

geen onenigheid over routefouten

2. Selecteer in de APP-INSTELLINGEN Spraak en video vanaf het linkerpaneel.

3. Zoek nu Servicekwaliteit inschakelen Hoge pakketprioriteit in het rechterpaneel en zet de schakelaar op OFF.

Hoe u Discord Geen Route-fout kunt OPLOSSEN

4. Start ten slotte Discord opnieuw op en kijk of de fout ‘geen route’ is opgelost.

Methode 5. Fix Discord No Route-fout door DNS-servers te wijzigen.

1. Druk tegelijkertijd op de knop ramen Afbeelding + R Toetsen om het opdrachtpaneel Uitvoeren te openen.2. Typ het volgende in het vak Uitvoeren: controle en druk op Binnenkomen.

Afbeelding

3. Klik in het Configuratiescherm op Netwerk en internet.

Afbeelding

4. Ga dan naar Netwerkcentrum.

Afbeelding

5. Selecteer nu de verbindingen Hyperlink tegen de jouwe Netwerkverbinding.

Afbeelding

6. In het zojuist geopende dialoogvenster klikt u op de Knop Eigenschappen.

Afbeelding

7. Bij Netwerken Tabblad, selecteer Internetprotocol versie 4 (TCP/IPv4 En Klik Kenmerken.

Afbeelding

8e. Voer in het nieuwe venster de volgende acties uit:

A. Kiezen Gebruik de volgende DNS-serveradressen.

B. Voer de volgende Google DNS-serveradressen in:

Afbeelding

9. Als u klaar bent, klikt u op OK om alle vensters te sluiten en opnieuw beginnen uw pc.10. Controleer na het opnieuw opstarten of de Discord “No Route” -fout is opgelost.

Andere methoden om geen routefout in onenigheid op te lossen.

Als je nog steeds een NO ROUTE-fout tegenkomt in Discord nadat je de bovenstaande methoden hebt gevolgd, probeer dan het volgende:

1. Zorg ervoor dat Discord niet wordt geblokkeerd in de firewallinstellingen van uw router.

2. Neem contact op met uw internetprovider (ISP) en zorg ervoor dat DISCORD niet wordt geblokkeerd door de ISP.

3. Probeer verbinding te maken met Discord via een VPN-verbinding die UDP ondersteunt. Als de verbinding tot stand is gebracht, wordt het probleem veroorzaakt door uw ISP.

4. Als je de beheerder bent, probeer dan de stemregio te wijzigen in de stemkanaalinstellingen van Discord > Overzicht > Overschrijfregio.

Dat is het! Welke methode heeft voor u gewerkt? Laat me weten of deze handleiding u heeft geholpen door een reactie achter te laten over uw ervaringen. Like en deel deze gids om anderen te helpen.

Als je wilt blijven voortdurend beschermd tegen malwarebedreigingen, bestaand en toekomstigwij raden aan om het te installeren Malwarebytes Anti-Malware PRO door hieronder te klikken (we verdienen een commissie op de verkopen die via deze link worden gegenereerd, maar zonder extra kosten voor u. We hebben ervaring met deze software en raden deze aan omdat deze nuttig en nuttig is):

Volledige pc-bescherming voor thuis – Bescherm tot 3 pc’s met NIEUW Malwarebytes Anti-Malware Premium!Hoe u Discord Geen Route-fout kunt OPLOSSEN.  (Opgelost) 1

Mục lục