Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe u eenvoudig de Android-versie kunt zien, weet u dit al?

In het huidige digitale tijdperk zijn mobiele telefoons of tablets een basisbehoefte geworden die iedereen op deze wereld moet bezitten. Mobiele telefoons of tablets worden niet alleen gebruikt als apparaten voor communicatie over lange afstanden, er zijn veel toepassingen en voordelen waarvan mobiele telefoons of tablets kunnen profiteren.

Er zijn momenteel zoveel soorten of versies van mobiele apparaten of tablets in omloop. De meest populaire optie is echter om het Android-besturingssysteem op de HP te gebruiken. De gemiddelde Indonesische bevolking gebruikt liever de Android-telefoon in plaats van de iOS, omdat de prijs relatief goedkoop en toch gemakkelijk toegankelijk is.

Mobiele Android-apparaten zijn hetzelfde als andere elektronische apparaten zoals computers, die apparaatspecificaties of componenten van HP moeten bevatten, zoals: B. RAM, processor, Android-versie, enz.

Hoe de Android-versie te zien

U moet de specificaties of componenten van uw mobiele telefoon kennen. U moet echter ook de versie van uw Android-besturingssysteem kennen. Waarvoor? Zo kun je zien of de Android-versie die je gebruikt nog bruikbaar is of niet.

Eigenlijk is de manier om achter de specificaties of versie van een Android HP toestel te komen niet zo moeilijk. Je kunt erachter komen door te zoeken op Google. Maar als u uw quotum wilt controleren, is het mogelijk verlopen en kunt u het niet controleren.

Er is een andere manier die veel eenvoudiger is dan het openen van Google. Je kunt gemakkelijker controleren welke versie van Andorid je hebt zonder een quotum te gebruiken. Hoe doe je dat

Voordat u de stappen kent, moet u de bestaande Android-versies kennen. Momenteel zijn de volgende Android-versies beschikbaar:

    Android 7.0 Nougat Android 6.0 Marshmallow Android 5.0 – 5.1.1 Lollipop Android 4.4 – 4.4..4 Kat Kit Android 4.1 – 4.3.1 Jelly Bean Android 4.0 – 4.0.4 Ice Cream Sandwich Android 3.0 – 3.2.6 Honeycomb Android 2.3 – 2.3 7 Android Gingerbread 2.2 – 2.2.3 Froyo Android 2.0 – 2.1 Eclair Android 1.6 Donut Android 1.5 Cupcake

Nou ja, als je al verschillende versies van Android kent. Volg direct onderstaande stappen om de Android-versie te bekijken.

1. Open het eerst de instellingen op je Android. Zoals op de onderstaande foto.

2. Scroll vervolgens naar beneden totdat je het apparaat vindt. Klik alstublieft via het apparaat de. Zoals op de onderstaande foto.

via het apparaat

3. Dan kunt u wat informatie over uw HP-apparaat bekijken. Beginnend met de apparaatnaam, het modelnummer, de Android-versie, de kernelversie, enz. Om de Android-versie op uw mobiele apparaat te bekijken, kunt u deze in de kolom bekijken Android-versie. Bijvoorbeeld zoals op de onderstaande afbeelding. De Android-versie op het apparaat is 5.1.1

Tutorial over hoe u de Android-versie kunt bekijken

4. Misschien ben je in de war of begrijp je de versie van Android die cijfers gebruikt niet. U kunt de Android-versie van uw apparaat duidelijk zien door zo snel en zo vaak mogelijk op de Android-versiekolom te klikken. Als dit lukt, verschijnt het logo op uw apparaat, te beginnen met de Android-versie. Bijvoorbeeld zoals op de onderstaande afbeelding. Het logo dat verschijnt is Lollipop, wat betekent dat het Android-versie 5.1.1 is Lollipop-versie.

hoe de Android-versie te bekijken - lollipop-versie

Als uw Android-versie van het logo niet verschijnt, bent u nog steeds niet snel genoeg om erop te klikken. Klopsnelheid als je wilt dat er iemand op de deur klopt die haast heeft, of dringend of boos vragen of de deur meteen open moet, bijvoorbeeld als er iemand overlijdt.

Als het nog steeds niet verschijnt, probeer het dan sneller, geef niet op hehehhe. Totdat er een animatie of logo op het scherm verschijnt met de naam van de Android-versie die u op uw mobiele apparaat gebruikt.

In deze tutorial leert u hoe u eenvoudig de Android-versie kunt bekijken. Hopelijk kan deze tutorial nuttig zijn. Bedankt ????