Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe u het verlopen van wachtwoorden voor domein 2012/2023 kunt wijzigen of uitschakelen.

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Hoe u het verlopen van wachtwoorden voor domein 2012/2016 kunt wijzigen of uitschakelen.

Het “Wachtwoordvervalbeleid” definieert het aantal dagen dat gebruikers hetzelfde wachtwoord kunnen gebruiken voordat het verloopt. In domeinomgevingen is de standaard vervaltijd van het wachtwoord 42 dagen, wat betekent dat gebruikers na deze tijd hun wachtwoord moeten wijzigen om hun computer te kunnen blijven gebruiken en toegang te krijgen tot netwerkbronnen.

Deze handleiding biedt stapsgewijze instructies voor het wijzigen van de standaard “Maximale wachtwoordleeftijd” of het uitschakelen van het beleid voor het verlopen van wachtwoorden voor een Active Directory-domein uit 2012/2016. *

*Opmerking: Lees dit artikel om de vervaldatum van het wachtwoord te wijzigen op Windows 10 en Standalone Server 2016/2012: Hoe u de vervaldatum van uw wachtwoord instelt op zelfstandige servers met Windows 10 en Server 2016/2012.

Hoe u het wachtwoordvervalbeleid in Active Directory kunt wijzigen of uitschakelen.

1. Open in de Active Directory-domeincontroller het bestand Serverbeheerder en dan uit Hulpmiddel Menu, open de Groepsbeleidsmanagement. *

* Navigeer bovendien naar Schakelbord -> administratieve hulpmiddelen -> Groepsbeleidsmanagement.

2. Onder Domeinenselecteer uw domein en vervolgens Klik met de rechtermuisknop bij Standaard domeinbeleid en kies Bewerking.

3. Navigeer vervolgens naar:

  • Computerconfiguratie\Beleid\Windows-instellingen\Beveiligingsinstellingen\Accountbeleid\Wachtwoordbeleid

4. Dubbelklik in het rechterdeelvenster Maximale wachtwoordleeftijd.

5. Nu rekening de Definieer deze beleidsinstelling en afhankelijk van wat u wilt, past u de onderstaande actie toe:

A. Naar Wijziging de Aantal dagen voordat wachtwoorden verlopenvoer in hoeveel dagen hetzelfde wachtwoord kan worden gebruikt voordat de gebruiker wordt gedwongen het te wijzigen (bijvoorbeeld naar 180 dagen = 6 maanden) en klik op OK.

B. Naar Deactiveren de beleid voor het verlopen van wachtwoorden, Om ervoor te zorgen dat het wachtwoord nooit verloopt, stelt u dit nummer in Nul (0) en klik OK. (Door de waarde in te stellen op 0, alle domeinaccounts hoeven nooit het wachtwoord te wijzigen).

* Opmerkingen: de “Maximale wachtwoordleeftijd” De instelling specificeert de tijdsduur (in dagen) dat een wachtwoord kan worden gebruikt voordat het systeem de gebruiker vraagt ​​het te wijzigen. U kunt instellen dat wachtwoorden na een aantal dagen tussen 1 en 999 verlopen.

Afbeelding

6. Eindelijk geopend Opdrachtprompt als beheerder en voer de volgende opdracht in om het groepsbeleid bij te werken, of opnieuw beginnen de AD-server.

Afbeelding

AANVULLENDE OPMERKING – HULP:

Als u de maximale wachtwoordleeftijd hebt gewijzigd zoals hierboven beschreven en het beleid niet van toepassing is op een gebruiker:

1. Openen Actieve directory’s gebruikers en computers.2. Selecteer de gebruiker Groepeer in het linkergebied.3. In het juiste gebied Klik met de rechtermuisknop op de gebruiker voor wie het beleid niet werkt en selecteer hem Kenmerken.4. Op Rekening Tabblad, deactiveren de Wachtwoord verloopt nooit optie en klik OK.

Afbeelding

Dat is het! Laat me weten of deze gids je heeft geholpen door een reactie achter te laten over je ervaringen. Like en deel deze gids om anderen te helpen.

Als je wilt blijven voortdurend beschermd tegen malwarebedreigingen, bestaand en toekomstigwij raden aan om het te installeren Malwarebytes Anti-Malware PRO door hieronder te klikken (we verdienen een commissie op de verkopen die via deze link worden gegenereerd, maar zonder extra kosten voor u. We hebben ervaring met deze software en raden deze aan omdat deze nuttig en nuttig is):

Volledige pc-bescherming voor thuis – Bescherm tot 3 pc’s met NIEUW Malwarebytes Anti-Malware Premium!Hoe u het verlopen van wachtwoorden voor domein 2012/2016 kunt wijzigen of uitschakelen.  1