Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe u lokale shares kunt synchroniseren met SharePoint Online.

Opmerking: het volgende artikel kan u helpen: Lokale shares synchroniseren met SharePoint Online.

Als u uw lokale bestandsshares wilt synchroniseren met SharePoint Online, lees dan hieronder verder. Standaard biedt SharePoint Online u de mogelijkheid om de SharePoint-bestanden met uw pc te synchroniseren met behulp van de OneDrive-app. Hoewel de OneDrive-app een goede keuze is voor het synchroniseren van SharePoint-bestanden met uw computer, heeft deze niet de mogelijkheid om bestanden te synchroniseren tussen SharePoint Online en een lokale bestandsservershare of om de SharePoint-bestanden op te slaan op een andere locatie (of schijf). op uw computer (behalve in de lokale gebruikersmap).

In deze zelfstudie leert u hoe u:

  • Migreer lokale bestanden of bestanden van een lokale bestandsserver naar SharePoint Online.
  • Synchroniseer individuele mappen (lokale bestanden, lokale bestandsservershares of netwerkshares) met SharePoint met behulp van de SynToy Synchronisatietool van Microsoft.
  • Schema SyncToy automatisch uitgevoerd om de lokale en SharePoint-bestanden elke dag te synchroniseren. *

*Opmerking: SynToy biedt geen gebruikersinterface om de synchronisatie tussen de geselecteerde mappen te plannen, maar u kunt plannen dat deze automatisch wordt uitgevoerd door een geplande taak in Windows te maken (zie stap 3 hieronder).

Hoe SharePoint Online te synchroniseren met lokale bestandsshares met behulp van SyncToy.

Stap 1. Wijs SharePoint toe als netwerkstation in Verkenner.

De eerste stap bij het migreren en synchroniseren van uw bestanden van uw pc of netwerk naar SharePoint Online is het toewijzen van de SharePoint-documentbibliotheek als een netwerkstation in Verkenner. Volg voor deze taak de instructies in deze zelfstudie: SharePoint toewijzen als netwerkstation in Verkenner.

Stap 2. Kopieer en synchroniseer lokale bestanden naar SharePoint met behulp van het SyncToy-hulpprogramma.

Nadat u de SharePoint-documentbibliotheek aan een netwerkstation hebt toegewezen, is het tijd om al uw lokale bestanden te synchroniseren met SharePoint Online met behulp van het hulpprogramma SyncToy. *

*Opmerking: Als u wilt, kunt u elk ander hulpprogramma of back-upprogramma (bijvoorbeeld SyncBackPro) gebruiken om uw lokale bestanden naar SharePoint te kopiëren of de SharePoint-bestanden met uw lokale bestanden te synchroniseren.

1. Download en installeer het SyncToy 2.1 Hulpprogramma van het officiële Microsoft Downloadcentrum of vanaf hier.2. Voer SyncToy uit en selecteer op het eerste scherm Maak een nieuw mappaar.

3. In het volgende scherm klikt u op de Zoekopdracht en selecteer welke mappen op uw pc (of uw lokale netwerk)* u wilt synchroniseren met de SharePoint Online-documentbibliotheek.

*Opmerking: Om netwerkshares te synchroniseren, wijst u eerst de gedeelde map toe als een netwerkstation in Verkenner.

4. Laat ze Synchroniseren Optie geselecteerd en klik Volgende.

5. Voer nu een herkenbare “mappaarnaam” in en klik erop Compleet.

Afbeelding

6. Klik ten slotte op de Loop om de geselecteerde map onmiddellijk met SharePoint Online te synchroniseren, of ga naar stap 3 om de synchronisatie in de toekomst te plannen.

Afbeelding

7. Wacht tot de synchronisatie is voltooid. Zodra deze is voltooid, ziet u een nieuw venster waarin u wordt geïnformeerd over de synchronisatieresultaten.

Afbeelding

Stap 3. Plan dat SyncToy op een specifiek tijdstip wordt uitgevoerd.

Als u op een specifiek tijdstip wilt synchroniseren of als u wilt dat SyncToy automatisch met regelmatige tussenpozen wordt uitgevoerd, volgt u deze stappen:

1. Voer in het zoekvak het volgende in: Taakplanner2. Open Taakplanner

Taakplanner

3. Uit actie Selecteer menu Maak een basistaak.

Afbeelding

4. Voer in de wizard Eenvoudige taak gemaakt een herkenbare naam in voor de taak (bijvSharePoint-synchronisatie”) en klik Volgende.

Afbeelding

5. Selecteer onder Triggeropties wanneer u de taak wilt uitvoeren (bijvoorbeeld Dagelijks) en klik op Volgende.

Afbeelding

6. Stel de starttijd en -datum in en kies vervolgens wanneer u het synchronisatieproces wilt herhalen. Als u klaar bent, klikt u op Volgende.

Afbeelding

7. Selecteer onder Actieopties Start een programma.

Afbeelding

8. Klik in het volgende scherm op Zoekopdrachtzoeken en selecteren SynToyCmd en klik Open.

Afbeelding

9. Typ het veld Argumenten toevoegen -R om alle actieve mapparen uit te voeren, of als u slechts één van de actieve paren wilt uitvoeren, typt u: – R “mappaarnaam”.* Als u klaar bent, klikt u op Volgende.

Afbeelding

11. Klik ten slotte op Klaar om de nieuwe geplande taak op te slaan.

Afbeelding

Dat is het! Laat me weten of deze gids je heeft geholpen door een reactie achter te laten over je ervaringen. Like en deel deze gids om anderen te helpen.

Als je wilt blijven voortdurend beschermd tegen malwarebedreigingen, bestaand en toekomstigwij raden aan om het te installeren Malwarebytes Anti-Malware PRO door hieronder te klikken (we verdienen een commissie op de verkopen die via deze link worden gegenereerd, maar zonder extra kosten voor u. We hebben ervaring met deze software en raden deze aan omdat deze nuttig en nuttig is):

Volledige pc-bescherming voor thuis – Bescherm tot 3 pc’s met NIEUW Malwarebytes Anti-Malware Premium!Hoe lokale shares te synchroniseren met SharePoint Online.  1