Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe u privé browsen in Firefox kunt uitschakelen.

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Hoe u privé browsen in Firefox kunt uitschakelen.

De Firefox-webbrowser biedt de mogelijkheid om privé te browsen, waardoor de mogelijkheid om webactiviteiten zoals cookies en browsegeschiedenis op te slaan wordt uitgeschakeld. Hierdoor kan de gebruiker op internet surfen zonder sporen van zijn activiteit en lokaal opgeslagen informatie of gegevens achter te laten die later kunnen worden opgehaald.

Privé browsen in Firefox wordt ook wel incognito browsen of privacymodus genoemd, omdat het verhindert dat Firefox gegevens over de activiteiten van de gebruiker opslaat (bijvoorbeeld zoekopdrachten, browsegeschiedenis, enz.) en al deze gegevens verwijdert nadat alle privévensters zijn gesloten. Om in de incognitomodus op internet te surfen met Firefox, drukt u op Ctrl + Wijziging + P of ga naar het Firefox-menu en selecteer Nieuw privévenster. *

*Opmerking: Houd er rekening mee dat “privé browsen” niet betekent dat uw online activiteiten volledig privé zijn, aangezien uw identiteit niet verborgen is voor de websites die u bezoekt of uw surfgedrag voor uw internetprovider (ISP).

Waarom de incognito-browsingmodus van Firefox uitschakelen?

Hoewel de functie Privénavigatie van Firefox een best practice is om te voorkomen dat anderen informatie over uw onlineactiviteiten zien en leren, vooral als u uw computer met anderen deelt of als u openbare computers gebruikt (bijvoorbeeld in internetcafés), kunt u wilt voorkomen dat iemand onder uw toezicht (zoals uw kinderen) zijn activiteiten voor u verborgen houdt.

In deze handleiding leiden we u door de stappen die nodig zijn om privé browsen in Firefox op Windows uit te schakelen.

Hoe u privé browsen in Firefox kunt uitschakelen.

Om “Nieuw privévenster” uit de menuopties van Firefox te verwijderen:

1. Sluit Firefox.

2a. Druk tegelijkertijd op de knop ramen + R Toetsen om het opdrachtpaneel Uitvoeren te openen.2 B. Typ het volgende in het vak Uitvoeren regedit en druk op Binnenkomen.

3. Zodra u zich in de Register-editor bevindt, navigeert u naar de onderstaande locatie.

  • HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Beleid

4. Klik met de rechtermuisknop Richtlijnen map en selecteer de Nieuw –> knop Mogelijkheid.

Hoe u privé browsen in Firefox kunt uitschakelen.

5. Noem deze nieuw gemaakte sleutel als Mozilla.

Hoe u privé browsen in Firefox kunt uitschakelen.

6. Dan, Klik met de rechtermuisknop bij Mozilla map en selecteer deze opnieuw Nieuw -> knop Mogelijkheid.

Hoe u het nieuwe privévenster van Firefox kunt uitschakelen

7. Noem deze sleutel als Vuur Vos.

Verwijder Nieuw privévenster uit Firefox

8e. Nu Klik met de rechtermuisknop bij Vuur Vos Druk op en selecteer Nieuw –> DWORD-waarde (32 bits)..

Verwijder het nieuwe privévenster in Firefox

9. Hernoem deze nieuwe waarde naar Schakel PrivateBrowsing uit.

Schakel privé browsen uit in Firefox

10. Eindelijk, Dubbelklik bij Schakel PrivateBrowsing uit en voer waardegegevens in onder 1. Als je er klaar voor bent, sla dan toe OK En dichtbij de register-editor.

Afbeelding

11. Open nu Firefox. De optie Nieuw privévenster zou moeten ontbreken in het Firefox-menu.*

Afbeelding

*Opmerking: Om de functie voor privé browsen in Firefox opnieuw in te schakelen, opent u de Register-editor opnieuw en stelt u de Schakel PrivateBrowsing uit Waarde ook 0of verwijderen de Mozilla key-map in de map Beleid op de volgende registerlocatie:

  • HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Beleid\Mozilla

Dat is het! Laat me weten of deze gids je heeft geholpen door een reactie achter te laten over je ervaringen. Like en deel deze gids om anderen te helpen.

Als je wilt blijven voortdurend beschermd tegen malwarebedreigingen, bestaand en toekomstigwij raden aan om het te installeren Malwarebytes Anti-Malware PRO door hieronder te klikken (we verdienen een commissie op de verkopen die via deze link worden gegenereerd, maar zonder extra kosten voor u. We hebben ervaring met deze software en raden deze aan omdat deze nuttig en nuttig is):

Volledige pc-bescherming voor thuis – Bescherm tot 3 pc’s met NIEUW Malwarebytes Anti-Malware Premium!Hoe u privé browsen in Firefox kunt uitschakelen.  1

Mục lục