Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe u Street View op Google Maps kunt krijgen vanaf uw Android-smartphone

De aankomst van berichten op Google Maps lijkt niet te vertragen. Er zijn veel details die deze service en de bijbehorende apps aanzienlijk verbeteren. Deze verbeteringen bevinden zich doorgaans in de gebruikersinterface, waardoor deze gemakkelijker te gebruiken is.

Deze nieuwe functie die we u vandaag laten zien, past in die categorie en biedt kaarten en gebruikers nog meer informatie. Leer nu hoe u de nieuwe Google Maps-weergave op uw Android-smartphone kunt krijgen.

Street View was een echte revolutie op het gebied van Google Maps en de navigatie die het bevat. We hebben niet langer een tweedimensionale kaart om de noodzakelijke immersiviteit te bereiken. Laat ons de straten zien vanuit een nieuw perspectief, echt en direct. Google wil u nu toegang geven tot deze weergave via zijn smartphone-mapping-service.

Hier leest u hoe u deze nieuwe Street View-weergave activeert

Google test deze nieuwe functie nu in Google Maps. Deze nieuwe kaartlaag geeft je direct toegang tot Street View, een snelkoppeling naar deze nieuwe weergave. Dat is wat ze nodig hebben toegang en volg de proefversie van Google Maps.

Google Maps Street View bekijk Android-smartphone Google Maps Street View bekijk Android-smartphone

Als u deze nieuwe versie al heeft geïnstalleerd, klikt u op de zone die is gekoppeld aan Google Maps-lagen. Vervolgens ziet u het verkenningsgebied met de nieuwe Street View-suggestie. U moet ervoor kiezen om het aan de kaart toe te voegen.

Een nieuwe kaartweergave voor meer informatie op je Android

Wanneer deze nieuwe optie is ingeschakeld, verschijnt de kaart die u wilt wijzigen onmiddellijk. De gebieden waar Street View bestaat en kan worden gebruikt, worden weergegeven. Deze zones zijn blauw gemarkeerd voor eenvoudiger identificatie.

Google Maps Street View bekijk Android-smartphone Google Maps Street View bekijk Android-smartphone

Uiteraard kunt u inzoomen en in detail zien welke gebieden onder de afbeeldingenverzameling van Google vallen. Als u door de kaart navigeert, krijgt u ook een idee van deze zones.

Gebruik dit nieuws nu op Google Maps

Om directe toegang tot Street View te krijgen, moet u inzoomen op de kaartweergave. Hierdoor kunt u de straten waar deze weergave beschikbaar is blauw gemarkeerd zien, in tegenstelling tot andere markeringen.

Google Maps Street View bekijk Android-smartphone Google Maps Street View bekijk Android-smartphone

Door op één van de kaartpunten te klikken kunt u direct naar de gewenste weergave gaan. De afbeelding van de geselecteerde straat wordt weergegeven en u kunt vervolgens eenvoudig en direct navigeren. Tik gewoon op het bestemmingspunt en Google Maps geeft de volgende weergave weer.

Dit nieuws is nog steeds alleen beschikbaar in proefversies en voor degenen die zich aansluiten bij deze versie van de Android-app. Het zal binnenkort iedereen bereiken en dus toegang bieden tot deze functie. Met deze tip kun je nu testen wat er wordt bereid.

Mục lục