Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe u uw Android-apparaat via een VPN aan een pc of laptop kunt koppelen

Opmerking: het volgende artikel helpt u: Hoe u uw Android-apparaat via VPN aan een pc of laptop kunt koppelen

Als u een Android-gebruiker bent, zijn er veel redenen om uw apparaat aan uw pc of laptop te koppelen. Het kan zijn dat u toegang tot internet nodig heeft op een computer zonder Wi-Fi, of dat u de dataverbinding van uw telefoon wilt gebruiken om te voorkomen dat de datalimiet van uw computer wordt opgebruikt. Wat de reden ook is, via een VPN-verbinding verbind je je Android-apparaat eenvoudig met een pc of laptop. Zo werkt u: Eerst moet u zich aanmelden voor een VPN-service. We raden ExpressVPN aan, maar elke service die Android-compatibiliteit biedt, zal werken. Nadat u zich heeft aangemeld en de VPN-app op uw Android-apparaat heeft geïnstalleerd, opent u de app en maakt u verbinding met een server. Open nu de VPN-instellingen op uw Android-apparaat en zoek de instellingen voor “Tethering & Portable Hotspot”. Schakel de optie “USB-tethering” in. Verbind uw Android-apparaat met uw computer met een USB-kabel. Open de VPN-app op uw computer en maak verbinding met dezelfde server als uw Android-apparaat. U zou nu de internetverbinding van uw computer op uw Android-apparaat moeten kunnen gebruiken. Genieten!

U kunt uw Android-apparaat beveiligen met USB-tethering en VPN wanneer het is verbonden met uw telefoon. U kunt een VPN gebruiken om vanaf meerdere apparaten tegelijkertijd toegang te krijgen tot de servers van meerdere VPN-diensten. Door een VPN-systeem op uw router te installeren, kunt u VPN-toegang met anderen delen. Om USB op uw mobiele telefoon te gebruiken, moet u deze eerst installeren en vervolgens verbinden met het netwerk. De adapterinstellingen kunnen worden gewijzigd onder Instellingen. Als u uw mobiele apparaat wilt gebruiken om gegevens te ontvangen en te verzenden, moet u VPN of PDANet hebben geïnstalleerd.

Kan VPN werken met USB-tethering?

Krediet: Windows-rapport

Kan VPN werken met USB-tethering? Ja, het is mogelijk om een ​​VPN met USB-tethering te gebruiken. Hiermee kunt u een extra beveiligingslaag aan uw internetverbinding toevoegen en uw gegevens beschermen tegen nieuwsgierige blikken. Het is echter belangrijk op te merken dat niet alle VPN-providers deze functie ondersteunen, dus u moet contact opnemen met uw provider om te zien of zij deze functie aanbieden.

Android-apparaten kunnen via USB worden aangesloten als VPN Guide en Qs zijn geïnstalleerd. Hoe installeer ik WiFi in een garage? Wat is de beste methode om een ​​Android-telefoon te krijgen met een simple.apk-bestand? U moet de USB-kabel aansluiten op de pc en telefoon/tablet. Maak verbinding met uw VPN-service en navigeer naar de OpenVPN-server. Hoe kan ik de DNS-server wijzigen die door mijn telefoon wordt gepusht met USB-tethering? Kan ik ervoor zorgen dat Google geen toegang heeft tot mijn pc via een 3G-verbinding of een 3G-router die via USB op een smartphone is aangesloten (bijvoorbeeld asus rt-n14u)? Ik heb een paar apps geprobeerd waarmee ik tethering kan gebruiken om VPN-tunnels in te schakelen. Het was echter niet altijd effectief.

Werkt Nordvpn met tethering?

Om veiligheidsredenen zal het gebruik van VPN uw apparaat ontoegankelijk maken voor alle andere apparaten, waardoor het onmogelijk wordt om USB-tether te gebruiken. Toen ik verder navraag deed, had NordVPN besloten dit te veranderen.

Android VPN-tethering

Afbeelding tegoed: tethernet-vpn-tethering.soft112.com

Met Android VPN-tethering kunt u uw Android-telefoon als Wi-Fi-hotspot gebruiken, zodat u andere apparaten met internet kunt verbinden via de dataverbinding van uw telefoon. Dit kan handig zijn als u probeert te besparen op datagebruik of als u zich in een gebied bevindt met een slechte wifi-dekking. Om VPN-tethering in te stellen, moet u eerst een VPN-app op uw telefoon installeren. Zodra je dit hebt gedaan, kun je de instructies in de app volgen om je VPN-verbinding in te stellen.

U kunt een internetverbinding op uw mobiele telefoon delen met elk apparaat, zoals: B. een laptop of een ander apparaat. Een VPN-tetheringservice wordt gebruikt om een ​​VPN met een computer te verbinden. Zowel apparaten voor delen als tethering moeten zijn ingesteld met PDANet plus geïnstalleerd op hun mobiele apparaten. Als u verbinding maakt met een hotspot, verliest u mogelijk uw onbeperkte data-abonnement. Uw VPN moet worden geïnstalleerd op zowel het apparaat dat verbinding maakt als het apparaat dat als router fungeert. Hoewel er nog steeds oplossingen zijn, zijn deze misschien niet zo eenvoudig als het installeren van VPN’s op meerdere apparaten. VPN-apps die aanpasbaar en betrouwbaar zijn, bieden uitstekende desktop- en mobiele prestaties.

ExpressVPN biedt de beste mobiele en pc-functionaliteit. Uw ISP kan niet meer zien hoeveel verkeer u uploadt als u ExpressVPN op uw mobiele telefoon of laptop gebruikt. Uw internetprovider kan uw verbinding beperken als u een VPN gebruikt. De PdaNet-app voor Android-apparaten is ontworpen om een ​​tunnelverbinding te creëren die zowel onfeilbaar als veilig is. T-Mobile wordt ervan beschuldigd opzettelijk de snelheid te verlagen om vermoedens van VPN-tethering te verbergen.

VPN verbinden van telefoon naar laptop

Om een ​​VPN van een telefoon met een laptop te verbinden, moet de gebruiker een VPN-app op zijn telefoon downloaden. Nadat de app is gedownload, moet de gebruiker inloggen op zijn VPN-account en vervolgens de server selecteren waarmee hij verbinding wil maken. Nadat de server is geselecteerd, moet de gebruiker de knop ‘Verbinden’ selecteren om de VPN-verbinding tot stand te brengen.

U kunt OpenVPN in Windows 10 instellen door de Windows-logotoets op uw toetsenbord te typen. Door de respectieve instellingen te openen, kunnen Android-apparaten verbinding maken met een VPN. U moet ook PDANet plus gebruiken om verbinding te maken tussen een netwerkapparaat en een ander mobiel apparaat.

Een VPN-verbinding delen via hotspot

Als je je VPN-verbinding met andere apparaten wilt delen, kun je dat doen door een hotspot aan te maken. Hiervoor heeft u een router of een softwaregebaseerde hotspot nodig. Nadat u uw hotspot heeft aangemaakt, moet u deze configureren om uw VPN-verbinding te gebruiken. Vervolgens kunt u andere apparaten op uw hotspot aansluiten en kunnen zij gebruik maken van uw VPN-verbinding.

Schakel in Windows 10 de instellingen voor Mobiele hotspot in door naar Instellingen te gaan. Je kunt via een Android-hotspot geen verbinding maken met een VPN zonder voorkennis of root-toegang. Wanneer u uw router configureert, kunt u een VPN-verbinding met anderen delen via VPN-functies.

Hoe VPN van iPhone naar laptop te verbinden

Om uw iPhone via een VPN met uw laptop te verbinden, moet u ervoor zorgen dat beide apparaten met hetzelfde Wi-Fi-netwerk zijn verbonden. Zodra je dit hebt gedaan, open je de app Instellingen op je iPhone en selecteer je de optie Algemeen. Scroll naar beneden en tik op de optie “VPN”. Vervolgens kunt u de configuratie-instellingen voor uw VPN invoeren. Nadat je dit hebt ingevoerd, selecteer je de knop ‘Verbinden’ en je iPhone zou vervolgens via de VPN met je laptop moeten zijn verbonden.

VPN kan worden gebruikt op hotspot Ios. Op Android of iOS is dit niet toegestaan. Op een Windows-apparaat is slechts één account vereist. Als je een VPN op meerdere apparaten wilt gebruiken, moet je op elk apparaat dat je gebruikt de VPN-app installeren. Met een VPN-routeropstelling kunt u uw VPN op de router gebruiken zonder dat u extra software hoeft te installeren. Elk apparaat dat op de VPN-router is aangesloten, kan VPN’s delen met zijn omgeving. VPN-software maakt het ook voor buitenstaanders moeilijk om toegang te krijgen tot het netwerk, omdat de software een verbinding beveiligt.

Hoe u van uw iPhone een VPN-hotspot kunt maken

Om een ​​iPhone als VPN-hotspot te gebruiken, moet u eerst de VPN-modus op uw iPhone inschakelen. Om naar dit gedeelte te navigeren, opent u de app Instellingen, tikt u op Algemeen en vervolgens op VPN. Je kunt een VPN activeren door erop te tikken. Het VPN-profiel dat u nu heeft, moet worden vervangen. U wordt doorgestuurd naar het gedeelte Profiel toevoegen. Nadat u uw naam heeft ingevoerd en een VPN-server heeft geselecteerd, kunt u er verbinding mee maken. Vervolgens moet u de hotspotmodus op uw iPhone inschakelen. Om VPN-toegang in te schakelen, start u de app Instellingen, tikt u op Wi-Fi en klikt u vervolgens op de knop Hotspot (VPN) inschakelen.

Android VPN-app

Er zijn veel Android VPN-apps beschikbaar, die elk verschillende functies bieden. Enkele veel voorkomende functies zijn onder meer de mogelijkheid om gegevens te versleutelen, uw IP-adres te verbergen en geografische beperkingen te omzeilen. Houd bij het kiezen van een Android VPN-app rekening met uw behoeften en kies de app die het beste bij uw behoeften past.

Hoe u uw browsegeschiedenis en internetzoekopdrachten privé kunt houden

Met een Android VPN-app kunt u uw browsegeschiedenis en internetzoekopdrachten geheim houden voor uw mobiele telefoonprovider, ISP of wetshandhavingsinstanties. De Android VPN-apps zijn een geweldige manier om de browsegeschiedenis, zoekopdrachten op internet en telefoongesprekken privé te houden voor uw mobiele telefoonprovider, ISP of wetshandhavingsinstanties.

Telefoon-VPN

Een telefoon-VPN is een service waarmee gebruikers verbinding kunnen maken met internet via een beveiligde privéserver. Deze server codeert de gegevens van de gebruiker en maskeert zijn IP-adres, waardoor deze anoniem blijft en wordt beschermd tegen online bedreigingen. Een telefoon-VPN kan worden gebruikt om toegang te krijgen tot geblokkeerde websites en inhoud en om uw gegevens te beschermen tegen hackers wanneer u openbare WiFi gebruikt.

Als u uw browsegeschiedenis privé wilt houden, moet u over een virtueel particulier netwerk op uw telefoon beschikken. VPN’s kunnen ook worden gebruikt om reizigers extra veiligheid te bieden bij een bezoek aan een koffiebar of een luchthaven. Hier leest u hoe u in minder dan een minuut een VPN op uw iPhone of Android-telefoon kunt instellen. Hoe dichterbij de hardware, hoe sneller de VPN-verbinding duurt. VPN’s die gratis diensten aanbieden zijn zelden veilig en worden vaak door duistere bedrijven gebruikt om toegang te krijgen tot uw persoonlijke gegevens. Om een ​​Android VPN op de achtergrond actief te houden, moeten aanvullende stappen worden ondernomen. Bijna elke nieuwe VPN die u start, wordt pas geactiveerd als u deze opent en gebruikt. Wanneer u klaar bent met browsen, zorg er dan voor dat u de software uitschakelt. De eerste keer dat u een VPN op een iPhone gebruikt, zal de VPN u vragen een account aan te maken.