Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe u uw gebruikersnaam op Tik Tok kunt wijzigen [2023 Updated]

De gamingwereld kent het belang van gebruikersnamen. Ze vormen een essentieel onderdeel van het vormgeven van hun online aanwezigheid, onderscheiden hen van de kudde en geven aanwijzingen over hun persoonlijkheid. Ze spelen een vergelijkbare rol op sociale mediaplatforms. Waarom nemen gebruikers ze dan niet serieus? Vooral op nieuwere platforms zoals Tik Tok kan een goede gebruikersnaam de opstap zijn naar een unieke en populaire aanwezigheid.

Waarom uw gebruikersnaam belangrijk is op Tik Tik

Onthoud: kleine details zoals de gebruikersnaam kunnen voor de meeste mensen onbeduidend zijn. En ze maken misschien niet zoveel uit als de rest van je sociale-mediastrategie niet klopt.

Als je echter op al het andere let. Uw e-commerce SEO. Reactietijd voor volgers. De kwaliteit van uw inhoud. En nog veel meer factoren.

Dan moet je ook de tijd nemen om een ​​goede gebruikersnaam te kiezen of een saaie oude te veranderen.

Het laat zien dat je om de kleine details geeft; dat je jouw Uprise op jouw platform nauwgezet en serieus neemt. En dit zal niet alleen impact hebben op je volgers, maar ook op je psyche.

Het zal je geest waarschuwen voor de fijnere details van sociale media – de details die onopgemerkt voor mensen vanuit hun ooghoeken gebeuren.

Je gebruikersnaam wijzigen op Tik Tok

1. Open de Tik Tok-app

2. Tik op Mij onderaan het scherm.Hoe u uw gebruikersnaam op Tik Tok kunt wijzigen [2019 Updated] 1

3. Selecteer Profiel bewerken.hoe u uw gebruikersnaam op tik tok kunt wijzigen 3

4. Tik op jouw Huidige gebruikersnaam.hoe u uw gebruikersnaam op tik tok kunt wijzigen 4

5. Voer uw nieuwe Tik Tok-gebruikersnaam in.Hoe u uw gebruikersnaam op Tik Tok kunt wijzigen [2019 Updated] 2

6. Klik op Opslaan.

Let op: nadat je je gebruikersnaam op Tik Tok hebt gewijzigd, kun je deze de komende 30 dagen niet meer wijzigen. Simpel gezegd moet u een hele maand wachten voordat u de gebruikersnaam opnieuw wijzigt.Hoe u uw gebruikersnaam op Tik Tok kunt wijzigen [2019 Updated] 3

Veel voorkomende fout: Als uw gebruikersnaam niet uniek is en al in gebruik is op het platform, ontvangt u een foutmelding dat de gebruikersnaam al in gebruik is. U kunt cijfers toevoegen of creatief zijn met uw alfabetten om ervoor te zorgen dat deze fout u niet lang bezighoudt.hoe u uw gebruikersnaam op tik tok kunt wijzigen 2

Enkele tips voor het kiezen van je gebruikersnaam op Tik Tok

Oké, dit is dus belangrijk.

Omdat uw gebruikersnaam een ​​weerspiegeling is waarmee uw volgers uw identiteit kunnen bekijken, zijn er een paar dingen waarmee u rekening moet houden.

De eerste is jouw niche. Kies een gebruikersnaam die overeenkomt met de inhoud van uw bericht. Plaats jij hondenvideo’s? Geweldig! Kies een gebruikersnaam op basis van uw huisdier of hondenras.

Zo weet een volger meteen wat voor soort video’s hij van jou kan verwachten.

De tweede is branding. Als het idee om met een brandingbureau samen te werken ooit bij je opkomt, moet je een naam kiezen die niet stom, stom of kinderachtig is, zoals onze e-mails van AOL en Yahoo uit de jaren 90. Mijn god, waren ze beschamend?

Als je ten slotte je tiktok-account wilt koppelen aan Instagram of Facebook, is het beter om dezelfde gebruikersnaam te hebben. Zo blijft uw identiteit samenhangend en herkenbaar.

Gerelateerde technische recepten

Verander je leeftijd op Tik Tok om te voorkomen dat minderjarigen worden verbannen

Hoe iemand op Tik Tok te blokkeren

Keer je Tik Tok-video’s om

Mục lục