Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe u uw iPhone kunt verbinden met een Pi Hole VPN

Opmerking: het volgende artikel zal u helpen: Hoe u uw iPhone verbindt met een Pi Hole VPN

Als je een VPN aan je iPhone wilt toevoegen om je privacy beter te beschermen tijdens het surfen op internet, vraag je je misschien af ​​hoe je verbinding kunt maken met een Pi Hole VPN. Pi Hole is een softwareapplicatie waarmee je internetadvertenties kunt blokkeren en tevens als VPN-server kunt functioneren. In dit artikel laten we u zien hoe u uw iPhone kunt verbinden met een Pi Hole VPN, zodat u kunt profiteren van de privacyvriendelijke functies.

Door rond te pannen, kunt u met de iOS Shortcuts-app eenvoudig Pi-hole op uw iPhone bedienen. Uw gebruikers worden beschermd tegen ongewenste trackers en advertenties met een universele adblocker. Als je vrij wilt reizen, kun je op de Raspberry Pi een VPN (Virtual Private Network) opzetten. Meestal wordt het gebruikt om advertenties op het eigen apparaat van een gebruiker te blokkeren. Deze app is ontworpen om goed in iOS te passen en heeft bovenaan alle functies die je nodig hebt. Pi-Hole-verkeer wordt niet van de client naar de routers verzonden; In plaats daarvan verbindt het de client met de routers.

Hoe gebruik je Pi-Hole op iPhone?

Fotocredit: codeopolis.com

U moet de DNS-instellingen van de iPhone opnieuw controleren. Navigeer naar uw Wi-Fi-instellingen en klik op de knop ‘Wi-Fi en informatie’ ernaast. Stel het IP-adres in op hetzelfde bereik als de Pi-Hole en de DNS-invoer op dat bereik. Alle andere DNS moeten ook worden gecontroleerd in de handmatige instellingen; de Pi-Hole is de enige vermelde DNS.

Door Pi-hole te gebruiken, kunt u voorkomen dat advertenties en trackers uw thuisnetwerk bereiken. Om Pi-Hole op je iPhone te bedienen, heb je toegang tot het dashboard in de browser van de telefoon nodig. Voor deze tutorial moet Pi-hole geïnstalleerd zijn. Als je de iOS Shortcuts-app al hebt gedownload, moet je hetzelfde doen. Zodra u op Niet-vertrouwde snelkoppeling toevoegen klikt, verschijnt het pictogram in het dashboard van uw snelkoppelingenapp. Klik op de drie stippen in de rechterbovenhoek van het pictogram om de routine te openen. Het moet worden ingeschakeld om dit te laten werken.

Pi-hole kan eenvoudig worden bediend vanaf je iPhone of iPad met behulp van de iOS Shortcuts-app. Wanneer u de snelkoppeling start, verschijnt het handige dialoogvenster met uw Pi-Hole-statistieken. Wanneer u de snelkoppeling start, verschijnt deze als een pictogram op uw startscherm.

Pi-hole: de beste manier om vervelende advertenties op uw draadloze netwerk te blokkeren

Pi-hole is een beveiligingstool voor draadloze netwerken waarmee u opdringerige advertenties kunt uitschakelen. Deze app is beschikbaar voor zowel Android als iOS en kan worden ingesteld op een Raspberry Pi en stelt u in staat alle advertenties op uw thuisnetwerk te blokkeren.

Kun je Pi-Hole gebruiken met een VPN?

Krediet: Windows-rapport

Met een VPN kunt u veilig toegang krijgen tot de functies van uw Pi-hole, terwijl u een hoog niveau van beveiliging en verantwoordelijkheid behoudt. Omdat de automatische installatieprogramma’s van Pi-hole het eenvoudig maken om een ​​DNS-server in te stellen, hebben veel mensen zonder hun medeweten een open oplossing ontwikkeld om DNS-versterkingsaanvallen te ondersteunen.

Met slechts een paar muisklikken zet u eenvoudig een VPN op een Raspberry Pi-apparaat op. Met deze VPN kun je eenvoudig met je Pi-Hole op internet surfen en gefilterd de wereld rondsurfen. Amazon brengt je het eerste jaar geen kosten in rekening voor het maken van een privé-VPN, en het is mogelijk dat we dit in de toekomst blijven doen. Met Raspberry Pi VPN-netwerken hebt u veilig toegang tot internet, waar u ook bent. De bestanden die u via uw thuisnetwerk opent, zijn overal in uw netwerk toegankelijk als u verbonden bent. PiVPN is veilig te gebruiken op deze versie van Pi. Zie onze Ultieme gids voor VPN-codering voor meer informatie.

Werkt Pi-hole met Nordvpn?

Wanneer verbonden, beperkt NordVPN de toegang tot het PiHole-apparaat. Normaal gesproken wordt NordVPN op een Raspberry Pi-apparaat geïnstalleerd en dient het als DNS-server voor alle apparaten in ons netwerk, zoals pc’s, smartphones of tablets. NordVPN is een populaire VPN-aanbieder.

Is Raspberry Pi krachtig genoeg voor VPN?

Het gebruik van een Raspberry Pi om een ​​virtueel particulier netwerk (VPN) te bouwen is een kosteneffectieve manier om uw netwerk altijd online te houden zonder veel stroom te verbruiken. Het apparaat is klein en krachtig genoeg om een ​​klein aantal aansluitingen tegelijk aan te kunnen, waardoor het ideaal is voor thuisgebruik.

Hoe sluit je een apparaat aan op een Pi-Hole?

Credit: De oude lezer

Om een ​​apparaat op een Pi-Hole aan te sluiten, moet je een Ethernet-kabel gebruiken om het apparaat op de Pi-Hole aan te sluiten. Zodra het apparaat is aangesloten, moet u een webbrowser gebruiken om toegang te krijgen tot de webinterface van de pi-hole.

Pi-hole, een onderdeel van uw lokale netwerk, wordt gebruikt om een ​​vervangende domeinnaamserver te genereren. De eerste stap is het verzenden van een advertentienetwerkverzoek via de Pi-Hole. Deze domeinen worden vergeleken met duizenden andere domeinen op de geblokkeerde lijst. Als uw domein is geblokkeerd, worden uw advertenties geblokkeerd, wat resulteert in een advertentievrije ervaring. Om het script uit te voeren, kunt u curl van de Pi-hole-website gebruiken. Als u het script handmatig wilt uitvoeren, downloadt u het eerst. Als u Docker verkiest, moet u het eerst op uw Raspberry Pi installeren voordat u het kunt gebruiken.

Wanneer u uw Pi opnieuw opstart, start Docker automatisch. De Pi-hole-app kan momenteel geen advertenties op uw netwerk blokkeren, dus u moet uw apparaten instellen voordat u deze kunt gebruiken. Bij deze methode wijzigt u de DNS-instellingen van uw apparaat zodat deze naar het IP-adres van uw Raspberry Pi verwijzen. Pi-hole kan op elk apparaat afzonderlijk worden gebruikt, of u kunt uw router hiervoor handmatig configureren. Pi-hole vereist geen extra stappen, omdat het een run-and-forget-systeem is dat niet veel vereist. Door http://pi.hole/administrator in een webbrowser te typen, krijgt u toegang tot het Pi-hole-beheerportaal op uw lokale netwerk. Als u uw instellingen wilt wijzigen, kunt u dat hier doen.

Via het menu aan de linkerkant van Pi-hole heeft u toegang tot het hoofdprotocol, de zwarte lijst- en witte lijstmenu’s en het hoofdinstellingengebied. U kunt domeinen toevoegen aan de zwarte lijst of witte lijst door op Toevoegen aan zwarte lijst of Toevoegen aan witte lijst te klikken. Om een ​​item uit de lijst te verwijderen, drukt u op het rode prullenbakpictogram ernaast.

Pi-hole: een geweldige manier om advertenties en tracking te blokkeren, met enkele beperkingen

Er zijn echter enkele beperkingen. Het werkt bijvoorbeeld niet als de router NAT heeft ingeschakeld. Als u uw Raspberry Pi met internet wilt verbinden met Pi-Hole als router, moet u eerst NAT op uw router uitschakelen en deze configureren om het externe IP-adres van de Raspberry Pi te gebruiken. Als alternatief kunt u een externe router gebruiken die Pi-Hole ondersteunt, zoals: B. de DD-WRT-router. In dit geval is het mogelijk om Pi-Hole te configureren om als DNS-server voor uw netwerk te fungeren. U kunt Pi-Hole DNS gebruiken om advertenties te blokkeren en uw internetactiviteit bij te houden terwijl uw apparaten verbonden zijn.

Werkt Pi-hole op mobiele apparaten?

Ja, Pi-Hole werkt op mobiele apparaten. U kunt het op uw router installeren of als DNS-server op uw telefoon gebruiken.

Pihole voor iPhone

U kunt een Pi-hole snel en eenvoudig activeren en deactiveren via de Pi-hole Remote applicatie, waarmee u ook domeinen aan uw whitelist of blacklist kunt toevoegen en de toegestane en geblokkeerde domeinen op het hoogste en onderste niveau kunt monitoren. Deblokkeer snel voor een paar minuten met een paar tikken.

Als u PiHole als uw DNS gebruikt, kan het voorkomen dat u deze snel moet uitschakelen. Door mijn iPhone te koppelen kan ik de dienst snel en eenvoudig deactiveren (of reactiveren). Om dit te doen, start u de Shortcut-app op uw iPhone en klikt u vervolgens op het plusteken om een ​​nieuwe snelkoppeling te maken.

Pihole VPN-installatie

Door een VPN met Pi-Hole in te stellen, kunt u uw internetverkeer versleutelen en via een server met Pi-Hole leiden die advertenties en trackers blokkeert. Dit kan handig zijn als u zich zorgen maakt over uw privacy of er zeker van wilt zijn dat uw internetverkeer niet wordt gevolgd.

Pi-hole: Een geweldige DNS-oplossing voor privacybewuste gebruikers

Omdat u met Pi-hole de online activiteiten van anderen kunt volgen, kunt u uzelf beschermen tegen online indringers. Het kan worden gebruikt als DNS-server en om gegevens op verschillende manieren te filteren, en is overal ter wereld toegankelijk. Omdat het een standalone server is, kun je hem ook gebruiken om je internetverkeer te versleutelen. De DNS-functionaliteit van Pi-hole is ideaal voor wie op zoek is naar een krachtige en private DNS-oplossing.

Gaten VPN

Een ‘hole’-VPN is een type netwerkconfiguratie waarbij een particulier netwerk is verbonden met een openbaar netwerk, zoals het internet, via een ‘gat’ of ‘tunnel’ in het beveiligingssysteem. Hierdoor kunnen privégegevens via het openbare netwerk worden verzonden zonder dat anderen deze zien of beluisteren.

Hola VPN is niet veilig om te gebruiken

Is Hola VPN een veilige en betrouwbare VPN-service? Vermijd het gebruik van Hola VPN, omdat dit uw online privacy en veiligheid schaadt. U brengt uw apparaat, uw persoonlijke identiteit en online veiligheid in gevaar als u het niet gebruikt. Hola VPN wordt niet aanbevolen omdat het geen veilige toegang biedt tot een breed scala aan streamingdiensten. Met Hola VPN voor Android kunt u uw Android-browser gebruiken om verbinding te maken met internet.

Beste VPN’s

Er zijn veel verschillende factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste VPN’s. Enkele van de belangrijkste factoren zijn veiligheid, snelheid en privacy. Beveiliging is belangrijk omdat u er zeker van wilt zijn dat uw gegevens veilig zijn. Snelheid is belangrijk omdat je snel en gemakkelijk bij je gegevens wilt kunnen. Privacy is belangrijk omdat u ervoor wilt zorgen dat uw gegevens niet met anderen worden gedeeld.

VPN’s kunnen veilig worden gebruikt op elk type apparaat, inclusief uw persoonlijke of zakelijke computer. Omdat een VPN gegevens beschermt die online worden verzonden, heeft dit weinig invloed op de gegevens op uw telefoon of computer. Als u thuis een VPN gebruikt, kunt u uw gegevens beschermen tegen mensen die deze voor targeting willen gebruiken. ISP’s in de Verenigde Staten zijn verplicht om de browsegeschiedenislogboeken gedurende 90 dagen te bewaren om de privacy van consumenten te beschermen. Een HTTPS-verbinding is beveiligd met een SSL-certificaat (Secure Sockets Layer). Omdat een VPN gegevens versleutelt via een open internetverbinding en uw identiteit verbergt, bent u veilig, zelfs als een cybercrimineel zich op hetzelfde netwerk bevindt. Er zijn talloze redenen waarom gebruikers een VPN zouden moeten gebruiken om hun persoonlijke gegevens te beschermen. U kunt met een VPN toegang krijgen tot geblokkeerde inhoud omdat deze zich in een ander land lijkt te bevinden, wat betekent dat u zich in dat land bevindt. Netflix en Hulu zijn voorbeelden van media waartoe u anders mogelijk geen toegang zou hebben.

Wat is de veiligste VPN?

ExpressVPN wordt beoordeeld als de veiligste VPN op de markt vanwege de uitstekende codering, uitgebreide protocolondersteuning, handige extra’s en algehele betrouwbaarheid (wordt geopend in een nieuw tabblad).

Mục lục