Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe u uw realtime locatie kunt delen

Google Maps Het is een van de meest populaire applicaties voor reisliefhebbers, en dat is geen toeval. De incidentie van het bedrijf met hoofdletter G in deze app kan worden geschat aan de hand van het grote aantal updates dat de afgelopen weken heeft plaatsgevonden. Ongevallenrapporten, radar- en verkeersdrempels, natuurrampen, openbaar vervoer… Er is veel nieuws in Google Maps en nu willen we u laten zien hoe u een daarvan kunt gebruiken: realtime locatie.

Iedereen weet dat sommige apps zoals WhatsApp dat hebben realtime locatie als een van de nuttigste functies. We hebben het over een optie waarmee gebruikers te allen tijde kunnen weten waar hun contacten zich bevinden. Je kunt ze zelfs nastreven, zolang beide partijen het erover eens zijn. Welnu, nu is het Google Maps dat zich heeft aangesloten bij een functie waarvan we u gaan vertellen hoe u deze kunt gebruiken volkomen veilige manier Kijk hier binnen!

Hoe u uw realtime locatie kunt delen met Google Maps

Google Maps wordt veel gebruikt om locaties te delen met nauwkeurige locatiegegevens waar we via routebeschrijvingen aan kunnen deelnemen. Vanuit de app wilden ze echter een stap vooruit zetten met real-time locatie-integratie. Hierdoor kunnen verschillende gebruikers op elk moment weten waar hun contacten zich bevinden relevante machtigingen. Hier ziet u hoe het werkt in eenvoudige stappen.

  1. Krijg op elk gewenst moment toegang tot Google Maps met actieve locatie
  2. Klik op de knop met drie rijen
  3. Ga naar “Deel mijn locatie” en klik op “Start”.
  4. Geef de juiste machtigingen en deel de locatie met al uw contacten zo lang als u wilt.
  5. Kies een contact en activeer de functionaliteit

Opgemerkt moet worden dat de tijd kan worden gewijzigd als de locatie wordt gedeeld en er slechts contact is met één Account gesynchroniseerd met Google Maps U heeft toegang tot deze functionaliteit. Momenteel kunnen de mensen die u selecteert, op elk moment en in realtime uw exacte locatie bepalen. Uiteraard kan de optie op elk moment worden gedeactiveerd met just Druk op de “X” die in het pop-upvenster verschijnt.

Kaarten - navigatie en lokaal transport Kaarten - navigatie en lokaal transport