Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe u uw smartphone kunt redden als deze in het water valt

Is uw smartphone zojuist in het water gevallen? Waarschuwing: we hebben het ook over IP-gecertificeerde modellen die, in tegenstelling tot wat wij denken, niet onfeilbaar zijn. En tijdens deze feestdagen, wanneer u zich regelmatig aan de waterkant bevindt, is het gevaar altijd aanwezig. Daarom geven wij enkele tips om je smartphone in extreme gevallen te redden als deze in het water valt.

Als onze smartphone op dit moment het water opneemt, is het altijd een beetje hysterie (m ** m ** m ** von! What c **! Ch *** p **** n!). We proberen van alles een beetje en hopen dat zijn arme smartphone verdrinkt. Omdat we aardig zijn bij Phonandroid, hebben we een soort voorbereid een korte handleiding om uw smartphone te verdrinken.

We hebben tenslotte niet allemaal het geluk om een ​​ultramoderne IP68-gecertificeerde smartphone te bezitten. Bovendien blijven deze laatste kwetsbaar omdat, ondanks certificering, de waterdruk infiltratie toelaat. Voor meer informatie, zie ons IP 67/68 standaardenbestand.

Hoe red ik mijn telefoon die in het water is gevallen?

Door deze paar stappen te volgen, zou u het leven van uw smartphone moeten kunnen redden. Waarschuwing: de methode werkt echter alleen voor apparaten die gemakkelijke toegang bieden tot de batterij en circuits met een verwijderbare achtercover. Ja, het is zeldzaam in 2019, maar er zijn er nog steeds enkele. Dit is de te volgen procedure:

Haal het apparaat onmiddellijk uit het water! Ja, het lijkt logisch, maar soms hebben sommige paniekerige gebruikers de neiging iets te doen en hebben ze niet noodzakelijk die eerste reflex.Verwijder de batterij zo snel mogelijk Vermijd roosteren. Natuurlijk zijn het, indien mogelijk, niet langer verwijderbare smartphones, de jongste. Wees niet bang, je loopt geen risico om van ons een “Claude François” te maken. Doe hetzelfde met de simkaart en SD-kaart.spons op met uw noodpakket, inclusief papieren handdoeken en wattenstaafjes voor de kleinste hoekjes.Stop je smartphone in een boodschappentas met rijst. Je kunt ook zakjes silicagel toevoegen. Vergeet niet om de lucht uit de zak te verwijderen. Rijst en silicagel absorberen al het vocht.Wacht 48 tot 72 uur voordat u het zakje opnieuw opent. Hoe langer je wacht, hoe beter. Open de zak en controleer of alles droog is. Start het apparaat opnieuw op om er zeker van te zijn dat de smartphone correct werkt.

Deze methode heeft zichzelf echter bewezen biedt geen 100% smartphone-redding. Het werkt voor water. Probeer niet hetzelfde te doen als het bijvoorbeeld in melk is gevallen (ja, er zijn er die dit al hebben gedaan) of in een alcoholische of zoete drank. De reismethode werkt net zo goed met uw laptop als met uw smartphone of ander elektronisch apparaat.

Eindelijk wetende dat zelfs als de smartphone goed lijkt te werken, sporen van oxidatie zullen onvermijdelijk in het apparaat achterblijven. Zijn leven zal veel korter zijn dan wanneer het hem nooit was overkomen. Als je een van de onhandigste gebruikers bent, kun je beter investeren in een waterdichte smartphone om de val toch te beperken.

Ten slotte is het de moeite waard om te onthouden dat water niet de enige bedreiging is voor onze smartphones in deze zomerperiode. Als de temperatuur iets te hoog oploopt, kan uw smartphone oververhit raken in de zon. Om blijvende schade te voorkomen, hebben wij ook enkele tips om dit te voorkomen.