Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe u van uw Samsung-telefoon een kindertelefoon kunt maken

Nu de school weer begint, hebben ouders en voogden vragen van hun kinderen die op zoek zijn naar hun eerste mobiele telefoon. Nu de kosten van mobiele telefoons de afgelopen jaren de grens van duizend dollar hebben bereikt en de budgetmarkt dynamischer is dan ooit: wat is de meest kosteneffectieve manier om uw kleine broertje aan de slag te krijgen met een nieuw apparaat en tegelijkertijd zo veilig mogelijk te zijn? .

Samsung, een van de grootste spelers op de mobiele markt, heeft een compleet vernieuwde Kids Mode geïntroduceerd voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Dit is een gratis modus voor alle Samsung-apparaten Galaxy Phone met Android 7 en hoger. Dit maakt het een fantastische optie voor ouders die streven naar een Galaxy-telefoon uit de A-serie die gratis kan worden gekocht voor iets meer dan 100 USD. Vergeet niet dat er altijd opties zijn in telefoons die een jaar of twee geleden uitkwamen. Ze zullen bijna altijd een fractie van de prijs kosten, maar bevatten nog steeds de software-updates.

Wat deze dienst aantrekkelijk maakt voor zowel kinderen als ouders, is de verscheidenheid aan apps die op het platform beschikbaar zijn. Er zijn meer dan 3000 leergebaseerde apps die geschikt zijn voor elke leeftijdsgroep naarmate uw kind met zijn telefoon groeit. Met de ouderlijk toezichtmodi van Samsung weet u er altijd zeker van dat de eerste stappen van uw kind in de digitale wereld zo veilig mogelijk zijn. Ouders kunnen de gebruikte tijd op de telefoon instellen, evenals beperkte apps en inhoud. U kunt ook gebruiksrapporten krijgen om te zien wat uw kinderen hebben gespeeld of wat ze hebben gedaan.

De Samsung-kindermascottes zijn schattig om op te starten! Er zijn vier leden van de Samsung Kids-bende; Crocro, Cookie, Lisa en Bobby. Ze hebben allemaal hun eigen dromen en ambities die ze willen delen in hun eigen avonturen. Bijvoorbeeld; Crocro is een modeontwerper en jouw kind kan hem helpen huizen te ontwerpen waar de rest van het team in kan wonen!

Dit is een gratis functie voor alle Samsung Galaxy-apparaten en dient als een intuïtieve eerste stap naar de eerste apparaten van uw kind. Door samen te werken met merken als Lego, kunt u er zeker van zijn dat uw kind in veilige handen is. Als je ooit twijfelt over welke software je op je Galaxy-telefoon kunt krijgen, controleer dan deze snelkoppeling voor meer informatie.

Hoe Samsung Kids-modus te installeren

    Open de Samsung App StoreZoek naar de kindermodusDownload de kindermodusWanneer u de app voor de eerste keer opent, wordt u gevraagd een ouderlijk wachtwoord in te stellen.

Er zijn verschillende hulpprogramma’s die u in de Kindermodus kunt instellen voor uw kindertelefoon, waaronder:

    Tijdslimieten instellenToestaan ​​dat bepaalde nummers worden gebeld en oproepen worden ontvangen via ouderlijk toezicht

Zie de link voor meer waardevolle informatie over of de Kids-modus geschikt is voor uw gezin onderstaand.