Verdien Online Geld met uw Blog, Recensies van Gadgets, Nieuws Technologie

Hoe u zich snel kunt afmelden voor e-maillijsten met Edison Mail

Overweldigd door mailinglijsten? Met Edison Mail kun je je eenvoudig afmelden voor deze vervelende berichten.

Om de een of andere reden raak ik vaak verstrikt in een dagelijks spervuur ​​van mailinglijstabonnementen. De laatste tijd is er een stortvloed aan mailings van autodealers. Ik heb geen idee hoe mijn e-mailadres verstrikt raakte in deze tornado van e-mails, maar het was behoorlijk overweldigend.

Het uitschrijven van deze mailinglijsten kan een behoorlijke aanslag op uw inbox betekenen. Er is echter een mobiele e-mailclient die dit proces ongelooflijk eenvoudig maakt. De klant is Edison Mail. Hoewel deze e-mailapp een aantal functies heeft die hem onderscheiden van de massa, is het deze afmeldoptie die de aandacht van veel gebruikers zou moeten trekken.

Ik zal je kennis laten maken met deze functie. Als je eenmaal ziet hoe gemakkelijk het is om je af te melden voor dergelijke mailinglijsten, kom je in de verleiding om van Edison Email je standaardapp te maken, vooral als je merkt dat je in een hagelbui van dergelijke lijsten terechtkomt.

ZIEN: Gids voor IT-professionals over de ontwikkeling en impact van 5G-technologie (TechRepublic-download)

Wat je nodig zult hebben

Het enige dat u nodig hebt, is dat de Edison-mailclient is geïnstalleerd en werkt op een (of meer) van uw e-mailaccounts. Dit proces is net zo eenvoudig als het installeren van een app op Android. Ik neem dus aan dat je dit al hebt geregeld. Je hebt ook enkele e-mails van mailinglijsten in je inbox nodig. Anders heb je deze functie niet nodig.

Laten we eens kijken hoe gemakkelijk het is om u af te melden voor deze mailinglijsten.

Afmelden voor mailinglijsten

Zodra u een paar berichten heeft ontvangen van de mailinglijsten die u verafschuwt, kunt u zich afmelden. Hier is hoe:

  1. Open EdisonMail.
  2. Veeg naar rechts (vanaf de linkerrand) om de zijbalk te openen.
  3. Tik op Abonnementen (Figuur A).

Figuur A

In de sectie Abonnementen vindt u alle e-mails in uw inbox die een afmeldmogelijkheid bevatten. Bij elke e-mail ziet u een afmeldknop (Figuur B).

Figuur B

edisonb.jpg "data-original=" https://tr1.cbsistatic.com/hub/i/2019/07/23/fbdea938-3e4c-4a8b-8683-2eb1f2bbd259/edisonb.jpg

De knop Afmelden wacht op uw tip.

http://www.techrepublic.com/ "height="465 "width="620

Tik op de knop Afmelden voor elke e-mail waarvan u uw adres wilt verwijderen. Zodra u dit heeft gedaan, wordt het betreffende adres geblokkeerd (en verloopt het gebruikelijke uitschrijfproces zonder dat u verdere stappen hoeft te ondernemen) en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over deze mailinglijst. Betekent dit dat u officieel bent afgemeld van de mailinglijst? Zolang de e-mail voldoet aan de afmeldnorm, ja. Hoe weet je dat dit het geval is? Alleen de mailinglijst-e-mails die de standaard afmeldmethode volgen, verschijnen in het gedeelte Abonnementen van de app.

Het is echt zo simpel. Met een snelle tik wordt u uitgeschreven van deze mailinglijst. Blader door de volledige lijst met e-mails en je bent klaar.

Hoewel Edison Mail nog een aantal andere unieke functies biedt, zoals leesbevestigingsvergrendeling, gepersonaliseerde meldingen, configureerbare menu’s en nog veel meer, is het deze afmeldfunctie die ervoor zorgt dat gebruikers deze client willen proberen.

Zie ook

edisonhero.jpg "data-original =" https://tr4.cbsistatic.com/hub/i/r/2019/07/23/2261f728-b0c4-4e04-9a3d-6398fa24bb37/resize/770x/6a775a98c3c1335ff16e3b870bbbbed6c3c

Afbeelding: Jack Wallen

http://www.techrepublic.com/ "height="465 "width="620

Mục lục